reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Wiem. Tylko ja chyba nie bardzo rozpoznaje. A teraz mam takie same bóle. Cos mi się tu ni klei. Dużo mi chyba nospa nie zaszkodzi. Musze to przeanalizować i łykać.

reklama
Nie przejmuj sie :) w internecie jqkjdziesz wszystko,a prawda jest taka,ze powinno sie dbac o swoj dobry humor i robic to dzieki czemu jestes rozluzniona i czujesz ,ze to dobrze na ciebie wplywa.Bardziej sobie w ten sposob pomozesz,jestesmy zbyt rygorystyczne dla siebie samych...zrob sobie fajna fryzurke jak bedziesz w ciazy ,to z kolorkami moze byc roznie.Hormony blokuja wiele rzeczy i czesto nie przyjmuje sie farba.
Ja tez jutro farbuje wlosy:):):)
No Taaaak. Też myślałam że przefarbuje pred transferem to nie będzie niespodzianek jakby się udało, a tu :errr: mam na głowie cudo hahaha. Trudno, to tylko włosy :-D

Ostatnia edycja:
Ty masz na 10:30?
Blastki w dniu transferu. Zdziwiłam się dziś bo pytała mnie czy chce 1 czy 2. A jak pytałam dr to powiedział, że ja nie mogę 2. Zapomniałam o ananasie ha ha :) będę miała na kogo winę zrzucić :)
U mnie ok juz. I mam zakaz sikania po przyjeździe do kliniki ;) mało tego mam się jeszcze dopoic :)
Też myślałam czy nie zwiekszyc magnezu czy nospy w razie Wu choć poki co żadnych skurczy nie czuję. Też dostałam zakaz sikannia po przyjsciu :-D faktycznie fajne te nasze babeczki z labu. Ty bedziesz przede na prawda? Moze sie rozpoznamy. Choc cos czuje ze chyba lepiej byloby byc dalej anonimowa dla siebie co?To jutro zobaczę naszą blastke na monitorze? Będę mogła cyknac zdjęcie?:biggrin2:

Ja nie mam nic przeciwko żeby Cię poznać :) ja idę na pierwszy ogień.
Tak zobaczysz. Zw zdjęciem będzie problem, bo raczej z tel tam nie.wejdziesz. ale na wypisie jest zdj zarodka :)

reklama
Do góry