reklama
Falka302
Fanka BB :)
No Taaaak. Też myślałam że przefarbuje pred transferem to nie będzie niespodzianek jakby się udało, a tu mam na głowie cudo hahaha. Trudno, to tylko włosyNie przejmuj sie w internecie jqkjdziesz wszystko,a prawda jest taka,ze powinno sie dbac o swoj dobry humor i robic to dzieki czemu jestes rozluzniona i czujesz ,ze to dobrze na ciebie wplywa.Bardziej sobie w ten sposob pomozesz,jestesmy zbyt rygorystyczne dla siebie samych...zrob sobie fajna fryzurke jak bedziesz w ciazy ,to z kolorkami moze byc roznie.Hormony blokuja wiele rzeczy i czesto nie przyjmuje sie farba.
Ja tez jutro farbuje wlosy
Ostatnia edycja:
Falka302
Też myślałam czy nie zwiekszyc magnezu czy nospy w razie Wu choć poki co żadnych skurczy nie czuję. Też dostałam zakaz sikannia po przyjsciu faktycznie fajne te nasze babeczki z labu. Ty bedziesz przede na prawda? Moze sie rozpoznamy. Choc cos czuje ze chyba lepiej byloby byc dalej anonimowa dla siebie co?To jutro zobaczę naszą blastke na monitorze? Będę mogła cyknac zdjęcie?Ty masz na 10:30?
Blastki w dniu transferu. Zdziwiłam się dziś bo pytała mnie czy chce 1 czy 2. A jak pytałam dr to powiedział, że ja nie mogę 2. Zapomniałam o ananasie ha ha będę miała na kogo winę zrzucić
U mnie ok juz. I mam zakaz sikania po przyjeździe do kliniki mało tego mam się jeszcze dopoic
annemarie
strawbelka -gratulacje!
Rada co u Ciebie ?
N@t@li@89
Ann super najlepsze wiesci i nie masz za bardzo czasu myśleć jak to będzie bo to juuuz))Laski ....
mamy w piatek 29.04 punkcje dawczyni
wtorek albo sroda-transfer
reklama
N@t@li@89
Strawebelko gratulacje teraz tylko super przyrostu życzę i spokojnych 9 miesięcy)Annemarie cudne wiesci
Juz zaciskam kciuki&&&&&&&&
Truskawka przykro mi strasznie
Trzymaj sie kochana:*
Podziel się: