reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie przejmuj sie :) w internecie znajdziesz wszystko,a prawda jest taka,ze powinno sie dbac o swoj dobry humor i robic to dzieki czemu jestes rozluzniona i czujesz ,ze to dobrze na ciebie wplywa.Bardziej sobie w ten sposob pomozesz,jestesmy zbyt rygorystyczne dla siebie samych...zrob sobie fajna fryzurke jak bedziesz w ciazy ,to z kolorkami moze byc roznie.Hormony blokuja wiele rzeczy i czesto nie przyjmuje sie farba.
Ja tez jutro farbuje wlosy:):):)
Dziękuję. Podniosłaś mnie na duchu, za dwa tygodnie wesele mojego brata, jestem świadkiem i chciałbym jakoś wyglądać . Nie wiem czy brzuch przestanie być do tego czasu opuchnięty i czy zmieszczę się w sukienkę, więc fajnie by było zlikwidować chociaż siwe włosy☺ Gdyby to miało zaszkodzić,to oczywiście kij z włosami. W necie faktycznie różne bzdury są napisane

reklama
Szkoda ,ze w necie ,tak rzadko pisza :

Dziewczyny dbajcie o swoja psychike,badzcie dla siebie dobre,dla swojej glowy ....tam sie w ciaze zachodzi:)

Ja robie wszystko co poprawia mi humor,wywoluje usmiech na twarzy, dziala optymistycznie.
Nie katuje sie internetem:) ale to ja,a kazda jest inna:)

Ha ha. No, no. Aj tam może byś zaproponowała wspólny prysznic. :) a nie.
Faceci mają różne pomysły. Ja dzisiaj tak ochrzanilam mojego M. ze na zakupy pojechaliśmy swoimi samochodami. Osobno :)
Mi progynova brzuch wysadza. :/

Marzen może pozostałości po @?
Nic takiego mi się nie działo.
Jak tam Falka nastrój i w ogóle?
No właśnie o to samo chciałam Ciebie pytać ale nie mogę się z postów odkopać :) nastrój nadzwyczaj spokojnie :)a Twój? Też mam byc rano i z pół pełnym pecherzem :)ale chyba sie miniemy. Ananasa wcinam. Nie wiesz może kiedy nasze blastki są rozmrazane? Dziś czy jutro?

Ann masz bólu podbrzusza? Takie ala @?
Wiesz co mnie tak czasem łapie. Nie jest to ciągłe. Po transferze tez tak miałam. I zastanawiam się teraz, bo na usg dr widział dość mocna czynność skurczowa. Fakt w druga stronę czyli nie zagrażająca zarodków. Ale jeśli występuje u mnie też w Drug strone? I stad problem. Biorę ten magnez, ale chyba średnio go przyswajam.
Może spróbować z nospa zapobiegawczo? Co myślisz?

No właśnie o to samo chciałam Ciebie pytać ale nie mogę się z postów odkopać :) nastrój nadzwyczaj spokojnie :)a Twój? Też mam byc rano i z pół pełnym pecherzem :)ale chyba sie miniemy. Ananasa wcinam. Nie wiesz może kiedy nasze blastki są rozmrazane? Dziś czy jutro?
Ty masz na 10:30?
Blastki w dniu transferu. Zdziwiłam się dziś bo pytała mnie czy chce 1 czy 2. A jak pytałam dr to powiedział, że ja nie mogę 2. Zapomniałam o ananasie ha ha :) będę miała na kogo winę zrzucić :)
U mnie ok juz. I mam zakaz sikania po przyjeździe do kliniki ;) mało tego mam się jeszcze dopoic :)

reklama
mnie nic nie boli,widocznie tamte objawy wynikaly z wadliwej ciazy,a nie efektow ubocznych.Skurcze po transferze nie sa mile widziane,dziewczyny biora no spe niektore dostaja relanium na swiety spokoj po transferowy:)

Do góry