reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jutro też się będzie sporo dziać J

KWIECIEŃ

26: Nova-2016 - betowanie
26: rybka14 - betowanie
26: westaice - criotransfer
26: Falka302 – criotransfer

27: Hess - usg polowkowe
27: Megi - betowanie
27: ewelina86 - wizyta pecherzykowa
27: malutkikaczorek – punkcja

27: butterfly1331 – podgląd w czasie stymulacji
28: martka83 - wizyta pecherzykowa 
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej
29: annemarie - usg i badanie endo
29: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji
29: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciaze

29: Annemrie – punkcja dawczyni J

MAJ

2: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
¾: Annemarie - transfer :):)

4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
4: kasia_basia - wizyta serduszkowa
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: koralik83 - wizyta w klinice i dalszy plan dzialania
5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa
6: westaice - betowanie
6: Falka302 - betowanie
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz i zgłoście ewentualne zmiany czy nowe wydarzenia :)

reklama
Dziewczyny no bez przesady:-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)

chodzi tylko i wylacznie o substancje chemiczne ktore moglyby przez skore dostac sie do krwiobiegu.Ale,zanim mialy by one zaszkodzi ,to musialybyscie litry farby i lakierow na siebie wylac.
nawet sie lekarza nie pytaj bo padnie ze smiechu.:-D

Nawet nie zamierzałam pytać☺
Też znalazłam tę informację o nie myciu siebie i włosów. O gumach do żucia piszą na stronach klinik.
To co mam zrobić z tym farbowaniem włosów- iść czy nie?

Hej hej! A ja też jestem psiara :)

Oto Johny (l.5) i Tasza (l.9)

Johny jest z nami od małego, a Taszę rok temu wzięliśmy ze schroniska.

11997274_848544798549191_841523533_n.jpg

Załączniki

• 11997274_848544798549191_841523533_n.jpg
    11997274_848544798549191_841523533_n.jpg
    108,8 KB · Wyświetleń: 452
Nawet nie zamierzałam pytać☺
Też znalazłam tę informację o nie myciu siebie i włosów. O gumach do żucia piszą na stronach klinik.
To co mam zrobić z tym farbowaniem włosów- iść czy nie?

kiedy masz punkcje? :)

przypomnial mi sie tekst...kto to napisal....o mezu ktory chca sie zapytac czy beda jakies akcje wieczorem...pytal: to mam sie myc" ? padlam ze smiechu...najki,moniusia???

Ja nic nie wiem, jak widać ☺Pezesądna nie jestem i chciałabym jednak mieć czyste zęby☺

Nie przejmuj sie :) w internecie znajdziesz wszystko,a prawda jest taka,ze powinno sie dbac o swoj dobry humor i robic to dzieki czemu jestes rozluzniona i czujesz ,ze to dobrze na ciebie wplywa.Bardziej sobie w ten sposob pomozesz,jestesmy zbyt rygorystyczne dla siebie samych...zrob sobie fajna fryzurke jak bedziesz w ciazy ,to z kolorkami moze byc roznie.Hormony blokuja wiele rzeczy i czesto nie przyjmuje sie farba.
Ja tez jutro farbuje wlosy:):):)

reklama
Do góry