reklama
butterfly1331
Moderator
Dziewczyny, czytam na temat punkcji i mam mętlik. Jak mam się do tego przygotować?
O co chodzi z malowaniem paznokci, perfumami i nie myciem zębów- czy to faktycznie prawda? Jaki to ma związek? I jeszcze jedno pytanie- w czwartek mam wizytę u fryzjera i umówione farbowanie włosów- powinnam to odwołać? W życiu by mi to nie przyszło do głowy, że to ma jakieś znaczenie, a przed lekarzem mąż mnie już dziś skompromitował, więc Wy jesteście moją skarbnicą wiedzy :-)
O co chodzi z malowaniem paznokci, perfumami i nie myciem zębów- czy to faktycznie prawda? Jaki to ma związek? I jeszcze jedno pytanie- w czwartek mam wizytę u fryzjera i umówione farbowanie włosów- powinnam to odwołać? W życiu by mi to nie przyszło do głowy, że to ma jakieś znaczenie, a przed lekarzem mąż mnie już dziś skompromitował, więc Wy jesteście moją skarbnicą wiedzy :-)
koralik83
Fanka BB :)
marzen chlopaki w swojej 4 i 8 letniej karierze jeszcze nikogo nie ugryzly, to pieszczochy..zlodzieja by zalizaly na wejściu pod warunkiem zeby sie laskawie obudzilyKoralik podobają mi się Twoje psiaki ale z drugiej strony boję się ich, bo kiedyś mnie ugryzl . Ale u mnie w domu będzie jakiś mały piesek
Butterfly u mnie paznokcie bez lakieru miały byc, perfum zero, delikatny makijaż lub wcale . Ale zeby myte miałam
Paznokcie bez lakieru żeby lekarz w razie czego widział czy się nie robią żadne zmiany na płytce paznokcia czy jakoś tak.. Perfumy - nie wiem czemu.
Paznokcie bez lakieru żeby lekarz w razie czego widział czy się nie robią żadne zmiany na płytce paznokcia czy jakoś tak.. Perfumy - nie wiem czemu.
butterfly1331
Moderator
Ta cała procedura obdziera z człowieczeństwa i o ile brak makijażu czy niepomalowane paznokcie zniosę, to te zęby, to już chyba przesada Przeczytałam to na innym forum.Butterfly u mnie paznokcie bez lakieru miały byc, perfum zero, delikatny makijaż lub wcale . Ale zeby myte miałam
Nie czytaj ja przed swoją znalzlam info o w ogóle nie myciu siebie i włosów po tym zrezygnowałam z czytania
Z tego co kojarzę to chodzi o substancje lotne zawarte w perfumach czy kosmetykach. Nie wiem czy tylko prży transferze czy też przy punkcji. Te substancje mogą zaszkodzić zarodkom/komorkom (?).
Z tego co kojarzę to chodzi o substancje lotne zawarte w perfumach czy kosmetykach. Nie wiem czy tylko prży transferze czy też przy punkcji. Te substancje mogą zaszkodzić zarodkom/komorkom (?).
annemarie
Fanka BB :)
Dziewczyny no bez przesady
chodzi tylko i wylacznie o substancje chemiczne ktore moglyby przez skore dostac sie do krwiobiegu.Ale,zanim mialy by one zaszkodzi ,to musialybyscie litry farby i lakierow na siebie wylac.
nawet sie lekarza nie pytaj bo padnie ze smiechu.
chodzi tylko i wylacznie o substancje chemiczne ktore moglyby przez skore dostac sie do krwiobiegu.Ale,zanim mialy by one zaszkodzi ,to musialybyscie litry farby i lakierow na siebie wylac.
nawet sie lekarza nie pytaj bo padnie ze smiechu.
reklama
Podziel się: