reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, czytam na temat punkcji i mam mętlik. Jak mam się do tego przygotować?
O co chodzi z malowaniem paznokci, perfumami i nie myciem zębów- czy to faktycznie prawda? Jaki to ma związek? I jeszcze jedno pytanie- w czwartek mam wizytę u fryzjera i umówione farbowanie włosów- powinnam to odwołać? W życiu by mi to nie przyszło do głowy, że to ma jakieś znaczenie, a przed lekarzem mąż mnie już dziś skompromitował, więc Wy jesteście moją skarbnicą wiedzy :-)

Butterfly u mnie paznokcie bez lakieru miały byc, perfum zero, delikatny makijaż lub wcale . Ale zeby myte miałam :p
Paznokcie bez lakieru żeby lekarz w razie czego widział czy się nie robią żadne zmiany na płytce paznokcia czy jakoś tak.. Perfumy - nie wiem czemu.

Nie czytaj :) ja przed swoją znalzlam info o w ogóle nie myciu siebie i włosów :) po tym zrezygnowałam z czytania ;)
Z tego co kojarzę to chodzi o substancje lotne zawarte w perfumach czy kosmetykach. Nie wiem czy tylko prży transferze czy też przy punkcji. Te substancje mogą zaszkodzić zarodkom/komorkom (?).

Dziewczyny no bez przesady:-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)

chodzi tylko i wylacznie o substancje chemiczne ktore moglyby przez skore dostac sie do krwiobiegu.Ale,zanim mialy by one zaszkodzi ,to musialybyscie litry farby i lakierow na siebie wylac.
nawet sie lekarza nie pytaj bo padnie ze smiechu.:-D

reklama
Do góry