Ewelina125
Fanka BB :)
A was gdzie wszystke wywiało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lolitka, ekspercie, czy ja jeszcze mam chlac te wode czy juz moge sobie odpuscic i pic jak normalny czlowiek herbatke?
LOLITKA mam pytanko, bo jak byłam ostatnio u gina to powiedział mi że nie trzeba mnie wyciszać tylko od razu od pierwszego dnia stymulacja, co o tym myslisz??
a wogóle skąd tyle wiesz?? lekarzem jesteś??
Podjelismy decyzje o IVF szybko, zaczelam dlugi protokol, tyle ze na mojej drodze pojawila sie torbiel na jajniku wielkosci pilki tenisowej i dopiero teraz mi zeszla po antykoncepcji wiec moglam zaczac przygotowania.
Hejka dziewczynki witajcie, punkcje i pobieranie komóreczek mamy już za sobą, teraz leże w łóżeczku i odpoczywam tzn.pół dnia przespałam Pobrali mi 22komóreczki a ile z tego uda się zapłodnić i ile przetrwa to się okażę zdaniem lekarza który robił pobranie zawsze odpada jedna piąta wiec ok18 powinno przetrwać , jutro mają do nas dzwonić ile mamy zapłodnionych
Ewelinko a czy tego lutka po punkcji też miałaś dopochwowo bo ja choć to nasza 3 próba teraz mam pierwszy raz odrazu po punkcji Luteinę dopochwowo 12tab na dobę i Estrofem dopochwowo 3tabletki na dobę. Dodatkowo 2godziny przed transferem mam wziąść Flamexin i Relanium ma to zadziałać na zwiotczenie mięśni macicy- spotkałyście sie z czymś takim???????????Lolitko ekspercie co o tym sądzisz?
Jestem załamana. Lipa hcg nie chce rosnąć, dziś tylko 39. Pewnie nic z tego nie wyjdzie:------------(
U mnie niestety się nie udało:-(