Imię macie wybrane? U nas podobno też parka i też myślę zamykać warsztat ale mamy jeszcze 5 zarodkówNo bardzo się cieszę, będzie parka warsztat można zamknąć aczkolwiek mamy jeszcze 2 zarodki
reklama
PAULANGELA
Fanka BB :)
Jeszcze nie. Mieliśmy teraz miesiąc stresu i zupełnie nie myśleliśmy o imieniu. We wtorek odzyskaliśmy spokój więc można się zastanawiać a wy już wybraliście ? Kurde 5 zarodków to mega, myślicie co dalej z nimi ?Imię macie wybrane? U nas podobno też parka i też myślę zamykać warsztat ale mamy jeszcze 5 zarodków
Nie mamy kompletnie imienia dla chlopaka...Jeszcze nie. Mieliśmy teraz miesiąc stresu i zupełnie nie myśleliśmy o imieniu. We wtorek odzyskaliśmy spokój więc można się zastanawiać a wy już wybraliście ? Kurde 5 zarodków to mega, myślicie co dalej z nimi ?
I ile z dziewczyną Nie było problemu bo mi gdzieś zawsze się podobała Matylda - Mazowieckie pomysł się spodobał, to z płcią męska mamy problem....
Nie, właśnie się nie zastanawialiśmy co dalej... przeraża mnie ta myśl
PAULANGELA
Fanka BB :)
Mi się podoba mnóstwo imion dla dziewczynek i będzie to trudny wybór My mamy 2 i też mnie to troszkę stresuje. Plan był że w marcu tego roku podejdziemy do transferu z nadzieją że uda się mieć jednego dzidziora a jak nie to trudno zamykamy temat. A tu naturalna niespodzianka z czego oczywiście bardzo się cieszę nie wiem czy zdecydujemy się na jeszcze jedno dziecko chcąc ,,wykorzystać zarodki". Mam 32 lata, będę mieć 2 cesarkę. Jeśli już to musiało by być w krótkim czasie a mając 2 małych dzieci i być w ciąży oj nie wiem czy podołam a już urodzić i mieć troje takich małych diabłów to już szaleństwo a czekać nie wiem choćby 4-5 lat to już nie dla mnie, zbyt dużo stresu teraz z ryzykami Na adopcje zarodków oboje z mężem się nie zdecydujemy, póki co będziemy opłacać przechowywanie. Trudne to wszystko.. ale jak się nie potoczy napewno nigdy nie będziemy żałować że zdecydowaliśmy się na in vitro ależ się rozpisałamNie mamy kompletnie imienia dla chlopaka...
I ile z dziewczyną Nie było problemu bo mi gdzieś zawsze się podobała Matylda - Mazowieckie pomysł się spodobał, to z płcią męska mamy problem....
Nie, właśnie się nie zastanawialiśmy co dalej... przeraża mnie ta myśl
Podziel się: