reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

gdzie nasza Natka się podziała:angry::angry::angry:

czekamy na dobre wieści:-):-):-)

pewnie pije alpage ze szczęścia:cool2::cool2::cool2::cool2:

i leży gdzieś pod płotem i w szczęście nie może uwierzyć;-);-);-);-)

reklama
Dzieki za powitanie:)
Ja w temacie nauk medycznych nic nie powiem, bo sama przygotowywuje sie do ICSI w Krakowie i latam jak powalona z Anglii do Polski co miesiac i dopiero tutaj na forum dowiedzialam sie szczegolow. 8 lutego mam miec pierwsze USG podczas stymulacji i sama nie wiem jak to wszytsko wyglada. Tu na miejscu mam zrobic poziom hormonow i dzwonic do kliniki w PL czy moge zaczac Merional. Na razie kluje sie Decapeptylem. To moje pierwsze podejscie, mam nadzieje, ze ostatnie. Jestem po 2 nieudanych inseminacjach i ciazy piochemicznej w wyniku pierwszej insemy. Podjelismy decyzje o IVF szybko, zaczelam dlugi protokol, tyle ze na mojej drodze pojawila sie torbiel na jajniku wielkosci pilki tenisowej i dopiero teraz mi zeszla po antykoncepcji wiec moglam zaczac przygotowania. Bardzo sie ciesze, ze tu trafilam, bo jak mowie przynajmniej tu nie zieje nuda i smutkiem

Dzieki za powitanie:)
Ja w temacie nauk medycznych nic nie powiem, bo sama przygotowywuje sie do ICSI w Krakowie i latam jak powalona z Anglii do Polski co miesiac i dopiero tutaj na forum dowiedzialam sie szczegolow. 8 lutego mam miec pierwsze USG podczas stymulacji i sama nie wiem jak to wszytsko wyglada. Tu na miejscu mam zrobic poziom hormonow i dzwonic do kliniki w PL czy moge zaczac Merional. Na razie kluje sie Decapeptylem. To moje pierwsze podejscie, mam nadzieje, ze ostatnie. Jestem po 2 nieudanych inseminacjach i ciazy piochemicznej w wyniku pierwszej insemy. Podjelismy decyzje o IVF szybko, zaczelam dlugi protokol, tyle ze na mojej drodze pojawila sie torbiel na jajniku wielkosci pilki tenisowej i dopiero teraz mi zeszla po antykoncepcji wiec moglam zaczac przygotowania. Bardzo sie ciesze, ze tu trafilam, bo jak mowie przynajmniej tu nie zieje nuda i smutkiem
hej bulalula
a czemu nie robisz ivf w anglii. tu dwie pierwsze proby za darmo i latac tak dalego nie trzeba!

insemy zaczelam w PL i tak jakos zeszlo, przywzyczailam sie do lekarza:) O ivf w Uk wiedzialam ale nie chce czekac na caly proces, 6 tygodni od rejestracji zeby wyznaczy spotkanie, potem do 8 tygodni na decyzje, szkoda czasu. 8 lutego wchodze w wiek chrystusowy nie moge marnowac czasu,

no czas, czas...
ale mozewsz zaszwe sie zarejestrowac w UK i czekac, jak w polsce wyjdzie do super, a jak nie to bedziesz tu miala nastepna probe.

wiesz co to dobry pomysl jest, sprobuje tak zrobic..a Ty kiedy masz zabieg? Nie mialas problemow z rejstracja?

zadnych problwmow, GP nas skierowal. tylko, ze dlugo czekalismy. bardzo dlugo nawet, bo mieli remont im papiery poginely i wyniki. teraz jestem po punkcji i czekam na transfer

reklama
Do góry