Orchidea33
Fanka BB :)
@Karolina123456 powodzenia na wizycie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam rano betę,czekam na ostateczny wynik.Nie mam co się łudzić,ale przynajmniej bede wiedzieć, na czym stoję.U nas morfo jest 0. Walczymy o poprawę. Też ciąży nie ma nawet nigdy nie byłam w ciąży. No morfo jest problemem ale lekarz mówi że większym fragmentacja.
Lepiej wiedzieć i mieć pewność niż siedziec i się zastanawiać. Tak bardzo trzymam kciuki.Zrobiłam rano betę,czekam na ostateczny wynik.Nie mam co się łudzić,ale przynajmniej bede wiedzieć, na czym stoję.
jak pół Polski zapewne ;PCzyli zarodek jest taki mały że oni nie są pewni że go podali. Kurde dobrze że sprawdzają. Wiesz ja mam jeszcze wrażenie o in vitro że oni gotowe dziecko tam wkładają.
Słuchaj dobrze że nie już odchowane i przebrane w pieluchyjak pół Polski zapewne ;P
Dziewczyny ja czekam na tego 20stego na badanie nasienia męża jak na szpilkach. Od tego wszystko zależy. Ja normalnie wariuje. Jak widzę że chce zjeść coś niezdrowego widze w głowie jak on te plemniki zabija. [emoji33]Normalnie mi odpoer.ala. Taka zołza.