bazylia128
Fanka BB :)
Mam caly tom wszystkich satrych wydan Ani - bede chyba od nowa czytac - pozniej zrobie ci zdkjecie bo musze sie zdrzemnac chwile... Wszystkie stare mozliwe filmy z Ani tez mam a ten netflix mi sie nie za bardzo podobal. Wyobrazcie sobie ze jak jechalam do kliniki to przezylam koszmar i nie wiem dlaczego akurat w tym momencie i na moich oczach na dorge w lesie wybiegla przed samochod przede mna mloda sarna - babka ja stuknela i odjechala!!!! a ja stalam i nie wiedzialam co robic - wyszlam bo ona sie szamotala - nie umiala stanac na nogi i zatrzymal sie w koncy inny pan ktorty ja wzial i przellozyl na trwae - chwile polezala i wstala - to bylo straszne!!!! Przez to sie spoznilam do kliniki - ale jak weszlam to do samej rejestracji byla taka kolejka ze na dworze ludzie stali!!! Masakra ilu nas z problemami nieplodnosci jest ;(No z ta natura to mas racje, ale popatrz jakie czarne myśli miałaś a jest zupełnie inaczej! Masz walecznego malucha i tego się trzeba cieszyć!!! Pamiętaj ze baby są bardziej waleczne !! I faktycznie jak się implantowanych musiał sobie znaleść miejsce z naczyniem, ale tu dużo takich dziewczyn było co miały krwawienia w ciazy i już maja terminy porodów, oraz takich co miały krwawienia!!! Lez odpoczywaj, niech Łukasz kupi Ci Anie z Zielonego Wzgórza ( bo chyba wersji starej nie ma na netflix) i głowa do góry!!!!!! Kiedy masz kontrole????