reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Kurna wlasnie zrezygnowalam z hbo...A jesli chodzi o seriale to teraz jest zajebisty na Hbogo " zerozerozero". Postaci są dopracowane w każdym szczególe. Niby gangsterka ale psycholo-dramat. Obsada mistrz. Polecam.
Liliana87
Fanka BB :)
ZacznijNo bo kurcze ten pierwszy odcinek mnie jakos stopuje i nie moge przez to przebrnac... To co zaczac po raz trzeci?
Oglądałam tez super serial ale nie wiem gdzie to można znaleźć bo dał mi to kolega na penie. Belgijski. Intruz. Nie pamiętam jak to po belgijsku bylo. Są dwa sezony. Super.
Moja kumpela tez to bardzo zachwala [emoji846]. Ja ogólnie wolę czytać książki ale Got mnie oczarował [emoji3590]. A najlepsze, że w tamtym roku zimą, w miesiąc obejrzałam wszystkie sezony (no oprócz ostatniego, bo był dopiero kręcony) bo wcześniej coś tam słyszałam że Gra o Tron jest dobra, ale nigdy nie byłam zainteresowana.I ja, w sumie te ktore wymienilam tutaj wszystkie bardzo lubie. I "z pamietnika podrecznej", ale nie osmiele sie tu polecic. Genialny, ale baaardzo ryje mozg, zwlaszcza kobietom...
Wiesz... Trochę jednak inaczej się patrzy na in vitro jeśli nie miało się porażki. Co innego wlozyc ten wysilek i hajs i dostac nagrodę w postaci dzidziusia a co innego dostać kilka razy po mordzie... Zupelnie dwie rozne perspektywy.... Wiem ze sie powinno pozytywnie myśleć ale podchodzenie na pewniaka nie jest dobre. Też byłam takim chojrakiem i sie nie udało co przyplacilam konkretnym załamaniem i terapią...A czemu pierwszy raz ma sie nie udac?
Mi sie udal, wiec i Tobie moze.
Jasne, ze rzadziej pierwszym razem jest porazka niz sukces, ale wierzyc musisz. Glowa do gory. Zjedz czekolade [emoji6]
Oj Gra o Tron to mistrzostwo swiata. Wzbraniałam się, a obejrzałam w 2 miesiące wszystko. Tak mi sie podobalo, ze teraz w pracy slucham książek [emoji4]
Moja kumpela tez to bardzo zachwala [emoji846]. Ja ogólnie wolę czytać książki ale Got mnie oczarował [emoji3590]. A najlepsze, że w tamtym roku zimą, w miesiąc obejrzałam wszystkie sezony (no oprócz ostatniego, bo był dopiero kręcony) bo wcześniej coś tam słyszałam że Gra o Tron jest dobra, ale nigdy nie byłam zainteresowana.
Mam nadzieje, ze to jest wlasnie dobry znak. Może własnie te nastroje u nas świadczą o tym, ze coś tam się dzieje, ale dzieje się dobrze [emoji173] pojutrze się okaże [emoji4]
Ja jak wczesniej jechalam na pierwszy podglad wlasnie teraz sie nad tym zastanawialam to chyba cos czulam ;( teraz tylko leciutko cos i to bardziej w dolnej partii plecow. Czasmi podbrzusze ale zsatanawiam sie ty nie czasami jelita bo ja od metforminy mam czasami akcje sraczki Co do nastroju to czasami mnie dopada ale to czasami jak np dzisiaj na koncowce serialu... I dzisiaj to mi jakos tak dziwnie przykro jest ale tez nie wiem dlaczego
A ja, jak skończyłam to oglądać to kuźwa nie wiedziałam co ze swoim życiem zrobić [emoji33]. Wszystko straciło sens i urok, serio. Żaden film ani serial tak mną nie zawładnął [emoji12]Oj Gra o Tron to mistrzostwo swiata. Wzbraniałam się, a obejrzałam w 2 miesiące wszystko. Tak mi sie podobalo, ze teraz w pracy slucham książek [emoji4]
reklama
Dokładnie to samo mialam!!!! I po 3 miesiacach obejrzalam od nowa [emoji1787] naprawdę udało się facetowi stworzyć hit na miarę Harryego Pottera i Władcy Pierscieni [emoji173]
A ja, jak skończyłam to oglądać to kuźwa nie wiedziałam co ze swoim życiem zrobić [emoji33]. Wszystko straciło sens i urok, serio. Żaden film ani serial tak mną nie zawładnął [emoji12]
Podziel się: