reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
I ja, w sumie te ktore wymienilam tutaj wszystkie bardzo lubie. I "z pamietnika podrecznej", ale nie osmiele sie tu polecic. Genialny, ale baaardzo ryje mozg, zwlaszcza kobietom...
Moja kumpela tez to bardzo zachwala [emoji846]. Ja ogólnie wolę czytać książki ale Got mnie oczarował [emoji3590]. A najlepsze, że w tamtym roku zimą, w miesiąc obejrzałam wszystkie sezony (no oprócz ostatniego, bo był dopiero kręcony) bo wcześniej coś tam słyszałam że Gra o Tron jest dobra, ale nigdy nie byłam zainteresowana.

A czemu pierwszy raz ma sie nie udac?
Mi sie udal, wiec i Tobie moze.
Jasne, ze rzadziej pierwszym razem jest porazka niz sukces, ale wierzyc musisz. Glowa do gory. Zjedz czekolade [emoji6]
Wiesz... Trochę jednak inaczej się patrzy na in vitro jeśli nie miało się porażki. Co innego wlozyc ten wysilek i hajs i dostac nagrodę w postaci dzidziusia a co innego dostać kilka razy po mordzie... Zupelnie dwie rozne perspektywy.... Wiem ze sie powinno pozytywnie myśleć ale podchodzenie na pewniaka nie jest dobre. Też byłam takim chojrakiem i sie nie udało co przyplacilam konkretnym załamaniem i terapią...

Oj Gra o Tron to mistrzostwo swiata. Wzbraniałam się, a obejrzałam w 2 miesiące wszystko. Tak mi sie podobalo, ze teraz w pracy slucham książek [emoji4]
Moja kumpela tez to bardzo zachwala [emoji846]. Ja ogólnie wolę czytać książki ale Got mnie oczarował [emoji3590]. A najlepsze, że w tamtym roku zimą, w miesiąc obejrzałam wszystkie sezony (no oprócz ostatniego, bo był dopiero kręcony) bo wcześniej coś tam słyszałam że Gra o Tron jest dobra, ale nigdy nie byłam zainteresowana.

Mam nadzieje, ze to jest wlasnie dobry znak. Może własnie te nastroje u nas świadczą o tym, ze coś tam się dzieje, ale dzieje się dobrze [emoji173] pojutrze się okaże [emoji4]
Ja jak wczesniej jechalam na pierwszy podglad wlasnie teraz sie nad tym zastanawialam to chyba cos czulam ;( teraz tylko leciutko cos i to bardziej w dolnej partii plecow. Czasmi podbrzusze ale zsatanawiam sie ty nie czasami jelita bo ja od metforminy mam czasami akcje sraczki ;) Co do nastroju to czasami mnie dopada ale to czasami jak np dzisiaj na koncowce serialu... I dzisiaj to mi jakos tak dziwnie przykro jest ale tez nie wiem dlaczego ;)

Oj Gra o Tron to mistrzostwo swiata. Wzbraniałam się, a obejrzałam w 2 miesiące wszystko. Tak mi sie podobalo, ze teraz w pracy slucham książek [emoji4]
A ja, jak skończyłam to oglądać to kuźwa nie wiedziałam co ze swoim życiem zrobić [emoji33]. Wszystko straciło sens i urok, serio. Żaden film ani serial tak mną nie zawładnął [emoji12]

reklama
Dokładnie to samo mialam!!!! I po 3 miesiacach obejrzalam od nowa [emoji1787] naprawdę udało się facetowi stworzyć hit na miarę Harryego Pottera i Władcy Pierscieni [emoji173]
A ja, jak skończyłam to oglądać to kuźwa nie wiedziałam co ze swoim życiem zrobić [emoji33]. Wszystko straciło sens i urok, serio. Żaden film ani serial tak mną nie zawładnął [emoji12]

Do góry