reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiesz... Trochę jednak inaczej się patrzy na in vitro jeśli nie miało się porażki. Co innego wlozyc ten wysilek i hajs i dostac nagrodę w postaci dzidziusia a co innego dostać kilka razy po mordzie... Zupelnie dwie rozne perspektywy.... Wiem ze sie powinno pozytywnie myśleć ale podchodzenie na pewniaka nie jest dobre. Też byłam takim chojrakiem i sie nie udało co przyplacilam konkretnym załamaniem i terapią...
Ok, ja nie mowie o slepym zalozeniu, ze na bank sie uda. Ale jesli podchodzi sie z przekonaniem, ze i tak sie nie uda to tez slabo wg mnie.

reklama
Moja kumpela tez to bardzo zachwala [emoji846]. Ja ogólnie wolę czytać książki ale Got mnie oczarował [emoji3590]. A najlepsze, że w tamtym roku zimą, w miesiąc obejrzałam wszystkie sezony (no oprócz ostatniego, bo był dopiero kręcony) bo wcześniej coś tam słyszałam że Gra o Tron jest dobra, ale nigdy nie byłam zainteresowana.
Ja widzialam wszytsko 2 razy. Najpierw jak krecili, a potem wlasnie w tamtym roku calosc jako przygotowanie do tej slabej ostatniej serii.

I ja, w sumie te ktore wymienilam tutaj wszystkie bardzo lubie. I "z pamietnika podrecznej", ale nie osmiele sie tu polecic. Genialny, ale baaardzo ryje mozg, zwlaszcza kobietom...

Świetny, ale faktycznie bardzo ciężki klimat, oglądałam max po 2 odcinki, czekam na kontynuację

Dokładnie to samo mialam!!!! I po 3 miesiacach obejrzalam od nowa [emoji1787] naprawdę udało się facetowi stworzyć hit na miarę Harryego Pottera i Władcy Pierscieni [emoji173]
Jeszcze raz jebłaś? Szacun [emoji23].
Jakiś czas później obejrzałam taki film z Emilią Clarke, co opiekowała się kolesiem na wózku (nie pamiętam tytułu) to nie mogłam się przestawić że ona taka zabawna jest [emoji12]

Js domu z papieru tez nie moglam. Ogladalam w oryginale i kurde jak dla mnie to lipton.
Widzialas Homeland, House of Cards, Gre o tron, Narcos?
LIPTON - 😅 😅 😅 podoba mi sie - kradne ;) Homeland - nie, i Narcosa tez nie awszystko pozostale juz tak. Ogolnie to ja bardzo duzo na netflix juz obejrzalam... sprobuje sie jeszcze jakos przekonac do tego domu ;) Kochane a ogladalyscie Top of the lake - tam gra polak i nagrywaja w Islandii - bardzo milo wspominam ten serial ale juz najbardziej jaki mi sie podobal to ruchome piaski i the sinner polecam ;)

LIPTON - [emoji28] [emoji28] [emoji28] podoba mi sie - kradne ;) Homeland - nie, i Narcosa tez nie awszystko pozostale juz tak. Ogolnie to ja bardzo duzo na netflix juz obejrzalam... sprobuje sie jeszcze jakos przekonac do tego domu ;) Kochane a ogladalyscie Top of the lake - tam gra polak i nagrywaja w Islandii - bardzo milo wspominam ten serial ale juz najbardziej jaki mi sie podobal to ruchome piaski i the sinner polecam ;)
Weź sobie włącz TVP - tam dostaniesz od hu...ja emocji [emoji23]

Co teraz czytacie dziewczyny? Ja czytam jakaś książkę, która wzięłam od siostry i nawet moja siostrzenica ja czytała ( a ma 16 lat) konkurs na żonę i bilet do szczęścia ( dwie części) i tam piszą non stop o dziecku ( bo panna wpadła z gościem za pierwszym razem - No k.... szczęście!) i wiecie co...pomimo, ze tak strasznie chce mieć dzidziusia i wszystko to nawet nie płacze przy tym. I tu na wakacjach jak widzę te maluszki to najchętniej bym zacalowala 🥰🥰🥰🥰🥰jakoś tak jestem dobrze nastawiona...ale to pewnie dlatego, ze już mi się kończy okres ;) bo przed okresem jestem nie do życia- tzn. pewnie mogłabym zabijać z premedytacja 😎😎😎
Ja kiedys bardzo duzo czytalam a ostatnio nie moge sie skupic... Musze siegnac i doczytac ksiazke o sprzataniu :D:D:D jaka mi ostatnio Łukasz kupil :eek: Ja tez jestem taki calusnik a jak juz gdzies jade i widze psy to tak tesknie ze zawsze mam ochote podejsc do obcych i je wypieszczochac ;) Dzieci tez lubie calowac pod warunkiem ze nie maja gili pod nosem ;)

reklama
Do góry