Netiaskitchen
Fanka BB :)
No, już czas na betęDziewczyny jadę zrobić betę!
No nie wytrzymam do poniedziałku
Od rana chodzę szczęśliwa mam nadzieje że tak zostanie ☺
![]()
![Raised fist :fist: ✊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/270a.png)
![Raised fist :fist: ✊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/270a.png)
![Grinning squinting face :laughing: 😆](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f606.png)
![Thumbs up :thumbsup: 👍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f44d.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, już czas na betęDziewczyny jadę zrobić betę!
No nie wytrzymam do poniedziałku
Od rana chodzę szczęśliwa mam nadzieje że tak zostanie ☺
![]()
TakA dwa to znaczy bliźniaki???
Nie, spoko jest. Coś nie mogę się rozruszać z rana bo spać nie mogłam i na dodatek kot kotek naszczał w sypialni@fredka84 noooooooooooooooo co z toba? Naprawde sie tak przejelas ??
Trzymam kciuki. Będzie dobrze [emoji4]Dziewczyny jadę zrobić betę![emoji16]
No nie wytrzymam do poniedziałku [emoji2957]
Od rana chodzę szczęśliwa mam nadzieje że tak zostanie [emoji3526]
[emoji8]
Wow!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ja jak przed sama stymulaja zlapalam infekcje to w klinice powiedzieli mi, zeby kupic to. W ciagu 3 dni bylo po sprawie. Nir wiem czy w PL dodtepne, ale szukaj czegos z ta sama substancja czynnaDziewczyny chyba przypaletala mi sie jakas infekcja delikatna. Wiec chcialabym zaczac czyms smarowac zeby nie poszlo dalej. Wizyta w poniedzialek więc do tego czasu bymcos stosowala. Swedza mnie okolice lechtaczki glownie. Moze napar z rumianku? Kiedys jak cos mnie swedzialo to plukanke z azulanu sobie robilam.
Mysle ze w u prywaciarzy to czesta sytuacja. Robia co chca a kodeks pracy im nie znanyJak tak to czytam, to jak w jakimś serialu
Przypomniało mi sie. Pierwsza pracę zaraz po studiach dostalam w firmie prywatnej, transportowej. Zatrudnili mnie jako sekretarka i mialam prowadzić akta osobowe, kadry. Wszystko im wyprowadzilam, taki tam był syf.. firma przekręt, szef nie płacił kierowca A na wczasy jeździł.. po 3 miesiącach zainstalował mi transa i kazali pomagać spedytorowi szukac ładunków. Coś strasznego. Sami faceci, ja jedna baba. Pilnowała papierów, ubezpieczeń, za dobrze to robilam. Żona szefa, szefowa kazal mi wciskać kierowcom in blanco swistki urlopowe, żeby potem im z urlopów zabierać. Pojeb..Ja się stawialam. Po 8 miesiącach zadzwoniła mnie poinformować,ze kończymy wspolprace, bo jednak nie potrzebują tego stanowiska. Jak sie okazało wcisnela na moje miejsce bratowa, która nie umiała włączyć kompa i wystawić dokumentu na wyjazd w wordzie.. Ale musieli kogos zatrudnić bo mieli na stanowisko kase z up. Potem się przyznał spedytor,ze szefowa była o mnie zazdrosna, bo młoda, zgrabna, ogarnięta A mąż zachwycony. Ja oczywiście juz tam pracując szukałam innej pracy, bo nie chciałam mieć nic wspólnego z przekrętami. I tak oto trafilam na staż do Urzędu Miasta gdzie już zostałam. Tam nie patrzą na wygląd [emoji1787][emoji23]
Haha moja branza, spedytorzy, trans [emoji16][emoji16] Tez jak zaczynalam pracowalam z samyni facetami i tez mialam przeboje z zona szefa hahaha [emoji16][emoji16]Jak tak to czytam, to jak w jakimś serialu![]()
Przypomniało mi sie. Pierwsza pracę zaraz po studiach dostalam w firmie prywatnej, transportowej. Zatrudnili mnie jako sekretarka i mialam prowadzić akta osobowe, kadry. Wszystko im wyprowadzilam, taki tam był syf.. firma przekręt, szef nie płacił kierowca A na wczasy jeździł.. po 3 miesiącach zainstalował mi transa i kazali pomagać spedytorowi szukac ładunków. Coś strasznego. Sami faceci, ja jedna baba. Pilnowała papierów, ubezpieczeń, za dobrze to robilam. Żona szefa, szefowa kazal mi wciskać kierowcom in blanco swistki urlopowe, żeby potem im z urlopów zabierać. Pojeb..Ja się stawialam. Po 8 miesiącach zadzwoniła mnie poinformować,ze kończymy wspolprace, bo jednak nie potrzebują tego stanowiska. Jak sie okazało wcisnela na moje miejsce bratowa, która nie umiała włączyć kompa i wystawić dokumentu na wyjazd w wordzie.. Ale musieli kogos zatrudnić bo mieli na stanowisko kase z up. Potem się przyznał spedytor,ze szefowa była o mnie zazdrosna, bo młoda, zgrabna, ogarnięta A mąż zachwycony. Ja oczywiście juz tam pracując szukałam innej pracy, bo nie chciałam mieć nic wspólnego z przekrętami. I tak oto trafilam na staż do Urzędu Miasta gdzie już zostałam. Tam nie patrzą na wygląd [emoji1787][emoji23]
Hej kochana.@Waleczna36 odezwij sie... Co u ciebie ? Jak sie czujesz? Jaka podjelas decyzje? Bierzesz dwa kropki ?