bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak sobie też tłumaczyłam. Ale wczoraj na usg widzialam dzidziePewnie zależy od testu. One są strasznie jakieś różne. Powinny być skalibrowane a tu ch**... W sumie dobrze, ze mialam drugi taki sam. Trzeci jest inny. Zachowam za czarną godzinę.
A dwa to znaczy bliźniaki???Dziewczyny byłam dziś na usg. Lekarz mówi że jest dobrze, są dwa pęcherzyki ale mnie martwi ich nierówny krztalt. Zobacz załącznik 1085860
No i tak dlugo wytzrymalas mocne kciuki a kiedy bedziesz miala wyniki ?Dziewczyny jadę zrobić betę!
No nie wytrzymam do poniedziałku
Od rana chodzę szczęśliwa mam nadzieje że tak zostanie ☺
Jak tak to czytam, to jak w jakimś serialuNooooo a zebyscie je widzialy nogi do samej podłogi, włochy geste i wybielane jak u wiedzmina, normalnie co jedna to lepsza Moim zdaniem one sa wcale nie potrzebne bo robi taka tylko kawe, przelacza rozmowy i segreguje poczte. Na poczatku sie zachowuje jakby Pana Boga za nogi zlapała ale pozniej codzniennie nawiedza go jego zona a po dwoch tygodniach juz asystentki NIE MA A myslicie ze czym sie kierowal jak zatrudnial moją cycata (ostatnio ja polubilam takie mile to jest stworzenie) Chyba nie rozumem
Trzymam kciukiDziewczyny jadę zrobić betę![emoji16]
No nie wytrzymam do poniedziałku [emoji2957]
Od rana chodzę szczęśliwa mam nadzieje że tak zostanie [emoji3526]
[emoji8]
Uwielbiam te twoje opisy [emoji846]Nooooo a zebyscie je widzialy nogi do samej podłogi, włochy geste i wybielane jak u wiedzmina, normalnie co jedna to lepsza Moim zdaniem one sa wcale nie potrzebne bo robi taka tylko kawe, przelacza rozmowy i segreguje poczte. Na poczatku sie zachowuje jakby Pana Boga za nogi zlapała ale pozniej codzniennie nawiedza go jego zona a po dwoch tygodniach juz asystentki NIE MA A myslicie ze czym sie kierowal jak zatrudnial moją cycata (ostatnio ja polubilam takie mile to jest stworzenie) Chyba nie rozumem
Moje cytokiny też niespecjalne... I chyba trochę podobne. Podobno podwyższony tnf alfa oznacza jakiś stan zapalny w organizmie. Trochę sie zastanawiam, bo ja robilam je w czasie stymulacji, a Ty?Ja już w klinice, czekam na wizytę. Odebrałam cytokiny i są jakieś nieładne, mogłybyście sie wypowiedzieć na ten temat? Kir aa, cba ok.Zobacz załącznik 1085875