reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny chyba przypaletala mi sie jakas infekcja delikatna. Wiec chcialabym zaczac czyms smarowac zeby nie poszlo dalej. Wizyta w poniedzialek więc do tego czasu bymcos stosowala. Swedza mnie okolice lechtaczki glownie. Moze napar z rumianku? Kiedys jak cos mnie swedzialo to plukanke z azulanu sobie robilam.

Pewnie zależy od testu. One są strasznie jakieś różne. Powinny być skalibrowane a tu ch**... W sumie dobrze, ze mialam drugi taki sam. Trzeci jest inny. Zachowam za czarną godzinę.
Tak sobie też tłumaczyłam. Ale wczoraj na usg widzialam dzidzie ;)
Ja ten mocz mam teraz cały czas "brudny" bo wysikuje z luteina.. A teraz to i czekoladą. W ogole sikam bardzo długo ale takim słabym strumyczkiem bez ciśnienia. Chyba od tego zapychania sie lekami.

Nooooo a zebyscie je widzialy :o nogi do samej podłogi, włochy geste i wybielane jak u wiedzmina, normalnie co jedna to lepsza ;) Moim zdaniem one sa wcale nie potrzebne bo robi taka tylko kawe, przelacza rozmowy i segreguje poczte. Na poczatku sie zachowuje jakby Pana Boga za nogi zlapała ale pozniej codzniennie nawiedza go jego zona a po dwoch tygodniach juz asystentki NIE MA :-D A myslicie ze czym sie kierowal jak zatrudnial moją cycata :-) :) (ostatnio ja polubilam takie mile to jest stworzenie) Chyba nie rozumem :-) :):-) :):-) :)
Jak tak to czytam, to jak w jakimś serialu ;)
Przypomniało mi sie. Pierwsza pracę zaraz po studiach dostalam w firmie prywatnej, transportowej. Zatrudnili mnie jako sekretarka i mialam prowadzić akta osobowe, kadry. Wszystko im wyprowadzilam, taki tam był syf.. firma przekręt, szef nie płacił kierowca A na wczasy jeździł.. po 3 miesiącach zainstalował mi transa i kazali pomagać spedytorowi szukac ładunków. Coś strasznego. Sami faceci, ja jedna baba. Pilnowała papierów, ubezpieczeń, za dobrze to robilam. Żona szefa, szefowa kazal mi wciskać kierowcom in blanco swistki urlopowe, żeby potem im z urlopów zabierać. Pojeb..Ja się stawialam. Po 8 miesiącach zadzwoniła mnie poinformować,ze kończymy wspolprace, bo jednak nie potrzebują tego stanowiska. Jak sie okazało wcisnela na moje miejsce bratowa, która nie umiała włączyć kompa i wystawić dokumentu na wyjazd w wordzie.. Ale musieli kogos zatrudnić bo mieli na stanowisko kase z up. Potem się przyznał spedytor,ze szefowa była o mnie zazdrosna, bo młoda, zgrabna, ogarnięta A mąż zachwycony. Ja oczywiście juz tam pracując szukałam innej pracy, bo nie chciałam mieć nic wspólnego z przekrętami. I tak oto trafilam na staż do Urzędu Miasta gdzie już zostałam. Tam nie patrzą na wygląd [emoji1787][emoji23]

Nooooo a zebyscie je widzialy :o nogi do samej podłogi, włochy geste i wybielane jak u wiedzmina, normalnie co jedna to lepsza ;) Moim zdaniem one sa wcale nie potrzebne bo robi taka tylko kawe, przelacza rozmowy i segreguje poczte. Na poczatku sie zachowuje jakby Pana Boga za nogi zlapała ale pozniej codzniennie nawiedza go jego zona a po dwoch tygodniach juz asystentki NIE MA :-D A myslicie ze czym sie kierowal jak zatrudnial moją cycata :-) :) (ostatnio ja polubilam takie mile to jest stworzenie) Chyba nie rozumem :-) :):-) :):-) :)
Uwielbiam te twoje opisy [emoji846]

reklama
Ja już w klinice, czekam na wizytę. Odebrałam cytokiny i są jakieś nieładne, mogłybyście sie wypowiedzieć na ten temat? Kir aa, cba ok.Zobacz załącznik 1085875
Moje cytokiny też niespecjalne... I chyba trochę podobne. Podobno podwyższony tnf alfa oznacza jakiś stan zapalny w organizmie. Trochę sie zastanawiam, bo ja robilam je w czasie stymulacji, a Ty?

Załączniki

• Screenshot_20200228_094424_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20200228_094424_com.android.gallery3d.jpg
    215,9 KB · Wyświetleń: 46
Do góry