reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to opowieść jak z filmu! Odważna jesteś! I teraz mieszkasz w pięknym miejscu;)
Kompletnie to nie była moja bajka, blokada językowa mnie paralizowala.. A jeszcze przygody z młodymi kierowcami.. praca dla wytrwałych;)
Zgadza sie, specyficzne srodowisko. Ja juz mam zboczenie zawodowe, chyba nie umialabym pracowac w urzedzie gdzie jest wzgledny spokoj. Zwlaszcza teraz po tylu latach uzaleznienia od tego rytmu.

@Aduś16
Basiu Kochana!!! Spełnienia wszystkich marzeń, powodzenia na egzaminach, szczęścia,duuużo miłości i wiesz czego jeszcze ❤✊✊✊No i kto wie, może kiedyś do zobaczenia w 3city😘😘😘
Dziekuje Wam baaaaaaardzo dziewczynki :-) :) @Netiaskitchen @bazylia128
Niecierpie urodzin już od dawna, nie wiem chyba wynika to z faktu iż nie mam wpływu na przemijanie, to chyba mój jakiś demon który się cały rok ukrywa we mnie i im bliżej urodzin tym bardziej daje o sobie znać :laugh2:
Planowalam szampana na plaży a tu ch.....angielska pogoda dziś, zrobię piknik w domu :rofl: W sumie szampana też nie lubię ;)

Dziekuje Wam baaaaaaardzo dziewczynki :-) :) @Netiaskitchen @bazylia128
Niecierpie urodzin już od dawna, nie wiem chyba wynika to z faktu iż nie mam wpływu na przemijanie, to chyba mój jakiś demon który się cały rok ukrywa we mnie i im bliżej urodzin tym bardziej daje o sobie znać :laugh2:
Planowalam szampana na plaży a tu ch.....angielska pogoda dziś, zrobię piknik w domu :rofl: W sumie szampana też nie lubię ;)
Laska, my jesteśmy piękne i młode 😀😀😀spójrz w lustro. Jest dobrze😘😘😘Naprawdę.

@Aduś16 Wszystkiego najlepszego urodzinowego😘
Dziękujemy że jesteś tu z nami.
Szampana nie lubisz to ja ciacho przesyłam
IMG_20200111_180003.jpg
:)

reklama
Do góry