reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mysle ze w u prywaciarzy to czesta sytuacja. Robia co chca a kodeks pracy im nie znany ;) U mnie firma dosc duza i prezna wiec nie obawiam sie ze nagle zbankrytuja bo szef jaki jest taki jest a glowe na karku ma. Tylko ze gosc jest dosc specyficzny i trzeba sie go NAUCZYC ;) No ale zonka ewientnie ma z soba jakis problem. co widac nawet po wygladzie. Chodzi ubrana w bogato metkowe ubranka zawsze w szpilach, paznokcie fryz jakby dopiero co wyszla od fryzjera ;) Oczywiscie brwi na pol ryjka, usta broda wszystko robione. Makijaz przesadzony z grydkami na rzesach ;) i wyjechana pomada [emoji23] [emoji106] i teraz wyobraz sobie jak ja stane przy niej [emoji23][emoji23][emoji23] np w soich kaloszach albo skarpetach babcinych i przy dlugawo rozwleczonym sweterku ;) Ale tak mi jest dobrze. W szpile sie ubieram tylko jak jest ku temu okazja i jak musze czyli jakies prezentacjei i zjazdy ;) Za to powiem ci ze cycolinda dalej zaklada obcisle golfiki ;)
Ale jak Sie ubierzesz w eleganckie wdzianko to dopiero jest Wow. Ja uwielbiam patrzeć jak kobiety są skromne A jak przychodzi okazja to wtedy i makijaż i fryzura i wtedy wyglądają tak inaczej;) mamy w Urzędzie tez takie laski jak zona Twojego szefa. Tylko firmowki, nie pogadasz z nimi o niczym innym niż torebki z Diora i Ziemia Egipska.. Ja czasami czuje się jak taki półdupek zza krzaka.. na te brwi to ja mam alergię, serio..
No a cycata niech chodzi poki ma pręzne i sprężyste te cycki, bo istnieje takie ryzyko,ze potem będzie je musiala wiązać na plecach, albo między piersiami będzie miała pępęk[emoji85]

reklama
Haha moja branza, spedytorzy, trans [emoji16][emoji16] Tez jak zaczynalam pracowalam z samyni facetami i tez mialam przeboje z zona szefa hahaha [emoji16][emoji16]
Tylko, ze ja sama odeszlam, bo poznalam przez transa mojego meza i stwierdzilam, ze co tam - wyprowadze sie do Hiszpanii do niego hahaha [emoji16][emoji38] Bosh ale ja mloda i durna bylam [emoji12][emoji12]
No to opowieść jak z filmu! Odważna jesteś! I teraz mieszkasz w pięknym miejscu;)
Kompletnie to nie była moja bajka, blokada językowa mnie paralizowala.. A jeszcze przygody z młodymi kierowcami.. praca dla wytrwałych;)

Hej kochana.
Troszkę wybylam z forum, doszły mi problemy w pracy. Jak wróciłam po zwolnieniu zostałam zdegradowana na najniższe stanowisko po 8 latach pracy ;(
Brak słów. Jutro jadę na Poznań i będziemy ustalać z dr co dalej. Mówiłam mu o krzywej 3 punktowej ale mówił że małe prawdopodobieństwo jest bo ja jestem B szczupła mam tylko 51 kg ;)
Więc jutro będę wiedziała coś więcej i po wizycie się do Was odezwę. Buziaki i miłego dnia.
Ojej, tak mi przykro;( ale zrobili to z powodu zwolnienia?
Daj znac co po wizycie I zrób to badanie dla spokoju. Ja tez szczupla A wyszło. Chyba nie zawsze to idzie w parze.

Hej kochana.
Troszkę wybylam z forum, doszły mi problemy w pracy. Jak wróciłam po zwolnieniu zostałam zdegradowana na najniższe stanowisko po 8 latach pracy ;(
Brak słów. Jutro jadę na Poznań i będziemy ustalać z dr co dalej. Mówiłam mu o krzywej 3 punktowej ale mówił że małe prawdopodobieństwo jest bo ja jestem B szczupła mam tylko 51 kg ;)
Więc jutro będę wiedziała coś więcej i po wizycie się do Was odezwę. Buziaki i miłego dnia.
Masakra z tymi pracami !!!!! Ja tez bylam szczupla i @Alicja90 tez a jednak IO wysoka ;) Odezwij sie pozniej ;)

Ale jak Sie ubierzesz w eleganckie wdzianko to dopiero jest Wow. Ja uwielbiam patrzeć jak kobiety są skromne A jak przychodzi okazja to wtedy i makijaż i fryzura i wtedy wyglądają tak inaczej;) mamy w Urzędzie tez takie laski jak zona Twojego szefa. Tylko firmowki, nie pogadasz z nimi o niczym innym niż torebki z Diora i Ziemia Egipska.. Ja czasami czuje się jak taki półdupek zza krzaka.. na te brwi to ja mam alergię, serio..
No a cycata niech chodzi poki ma pręzne i sprężyste te cycki, bo istnieje takie ryzyko,ze potem będzie je musiala wiązać na plecach, albo między piersiami będzie miała pępęk[emoji85]
Nooo albo je sobie przydepnie 😂 👍okropne jestesmy... Jejuuu dziewczyny ale mnie dzisiaj nosi. Jak ja juz chce te zastrzyki i punkcje - zaraz sama sobie coz srobie ;) Znowu mi sie ADHD zalaczylo a wczoraj bylam taka fajnie wyciszona ;)

Obawiam się,że margaryna...
To jedzenie przygotowuje taki duży Dom Weselny z naszego miasta. Czasami trafiają się dobre posiłki. Tylko ostatnio mialam dietę dla cukrzyków w związku z IO A teraz już o tym nie pamiętają, a ja nie mam zamiaru im przypominać. W zasadzie dużej różnicy nie było.. jakis owoc i dodatkowa kanapka czy bułka na 2 sniadanie- nie wiem jak można tyle jeść. Moja mama leży na drugim końcu miasta na rehabilitacji i mają tam te same posilki- ja się śmieje,ze czego oni nie zjedzą to jedzie do nas...
Na szczescie w szpitalu czysto A położne bardzo fajne. Leżę sobie sama jak palec na wielkiej sali i mam niestety dużo czasu na myślenie..
Na diecie szpitalnej wyszłam z anemii. Lekarki nie mogły uwierzyć że bez leków na koniec ciąży hemoglobina super. Po CC też ok. Do diety szpitalnej dodawałam swoje owoce, jogurty naturalne, 1 cytryna dziennie. Uwielbiałam szpitalne zupy , zawsze brałam dwa kubki. Fakt czasem trafiało się jakieś obrzydliwe coś, ale ja leżałam a kuchnia była oddalona o kilometry. Zatem jadłam co mi dali.

reklama
Dziewczyny chyba przypaletala mi sie jakas infekcja delikatna. Wiec chcialabym zaczac czyms smarowac zeby nie poszlo dalej. Wizyta w poniedzialek więc do tego czasu bymcos stosowala. Swedza mnie okolice lechtaczki glownie. Moze napar z rumianku? Kiedys jak cos mnie swedzialo to plukanke z azulanu sobie robilam.
Tamtum rosa ( chyba tak to się pisze) bezpieczne. W aptece sprzedają na sztuki.

Do góry