reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mysle ze w u prywaciarzy to czesta sytuacja. Robia co chca a kodeks pracy im nie znany ;) U mnie firma dosc duza i prezna wiec nie obawiam sie ze nagle zbankrytuja bo szef jaki jest taki jest a glowe na karku ma. Tylko ze gosc jest dosc specyficzny i trzeba sie go NAUCZYC ;) No ale zonka ewientnie ma z soba jakis problem. co widac nawet po wygladzie. Chodzi ubrana w bogato metkowe ubranka zawsze w szpilach, paznokcie fryz jakby dopiero co wyszla od fryzjera ;) Oczywiscie brwi na pol ryjka, usta broda wszystko robione. Makijaz przesadzony z grydkami na rzesach ;) i wyjechana pomada [emoji23] [emoji106] i teraz wyobraz sobie jak ja stane przy niej [emoji23][emoji23][emoji23] np w soich kaloszach albo skarpetach babcinych i przy dlugawo rozwleczonym sweterku ;) Ale tak mi jest dobrze. W szpile sie ubieram tylko jak jest ku temu okazja i jak musze czyli jakies prezentacjei i zjazdy ;) Za to powiem ci ze cycolinda dalej zaklada obcisle golfiki ;)
Ale jak Sie ubierzesz w eleganckie wdzianko to dopiero jest Wow. Ja uwielbiam patrzeć jak kobiety są skromne A jak przychodzi okazja to wtedy i makijaż i fryzura i wtedy wyglądają tak inaczej;) mamy w Urzędzie tez takie laski jak zona Twojego szefa. Tylko firmowki, nie pogadasz z nimi o niczym innym niż torebki z Diora i Ziemia Egipska.. Ja czasami czuje się jak taki półdupek zza krzaka.. na te brwi to ja mam alergię, serio..
No a cycata niech chodzi poki ma pręzne i sprężyste te cycki, bo istnieje takie ryzyko,ze potem będzie je musiala wiązać na plecach, albo między piersiami będzie miała pępęk[emoji85]

reklama
Haha moja branza, spedytorzy, trans [emoji16][emoji16] Tez jak zaczynalam pracowalam z samyni facetami i tez mialam przeboje z zona szefa hahaha [emoji16][emoji16]
Tylko, ze ja sama odeszlam, bo poznalam przez transa mojego meza i stwierdzilam, ze co tam - wyprowadze sie do Hiszpanii do niego hahaha [emoji16][emoji38] Bosh ale ja mloda i durna bylam [emoji12][emoji12]
No to opowieść jak z filmu! Odważna jesteś! I teraz mieszkasz w pięknym miejscu;)
Kompletnie to nie była moja bajka, blokada językowa mnie paralizowala.. A jeszcze przygody z młodymi kierowcami.. praca dla wytrwałych;)

Hej kochana.
Troszkę wybylam z forum, doszły mi problemy w pracy. Jak wróciłam po zwolnieniu zostałam zdegradowana na najniższe stanowisko po 8 latach pracy ;(
Brak słów. Jutro jadę na Poznań i będziemy ustalać z dr co dalej. Mówiłam mu o krzywej 3 punktowej ale mówił że małe prawdopodobieństwo jest bo ja jestem B szczupła mam tylko 51 kg ;)
Więc jutro będę wiedziała coś więcej i po wizycie się do Was odezwę. Buziaki i miłego dnia.
Ojej, tak mi przykro;( ale zrobili to z powodu zwolnienia?
Daj znac co po wizycie I zrób to badanie dla spokoju. Ja tez szczupla A wyszło. Chyba nie zawsze to idzie w parze.

Hej kochana.
Troszkę wybylam z forum, doszły mi problemy w pracy. Jak wróciłam po zwolnieniu zostałam zdegradowana na najniższe stanowisko po 8 latach pracy ;(
Brak słów. Jutro jadę na Poznań i będziemy ustalać z dr co dalej. Mówiłam mu o krzywej 3 punktowej ale mówił że małe prawdopodobieństwo jest bo ja jestem B szczupła mam tylko 51 kg ;)
Więc jutro będę wiedziała coś więcej i po wizycie się do Was odezwę. Buziaki i miłego dnia.
Masakra z tymi pracami !!!!! Ja tez bylam szczupla i @Alicja90 tez a jednak IO wysoka ;) Odezwij sie pozniej ;)

Ale jak Sie ubierzesz w eleganckie wdzianko to dopiero jest Wow. Ja uwielbiam patrzeć jak kobiety są skromne A jak przychodzi okazja to wtedy i makijaż i fryzura i wtedy wyglądają tak inaczej;) mamy w Urzędzie tez takie laski jak zona Twojego szefa. Tylko firmowki, nie pogadasz z nimi o niczym innym niż torebki z Diora i Ziemia Egipska.. Ja czasami czuje się jak taki półdupek zza krzaka.. na te brwi to ja mam alergię, serio..
No a cycata niech chodzi poki ma pręzne i sprężyste te cycki, bo istnieje takie ryzyko,ze potem będzie je musiala wiązać na plecach, albo między piersiami będzie miała pępęk[emoji85]
Nooo albo je sobie przydepnie 😂 👍okropne jestesmy... Jejuuu dziewczyny ale mnie dzisiaj nosi. Jak ja juz chce te zastrzyki i punkcje - zaraz sama sobie coz srobie ;) Znowu mi sie ADHD zalaczylo a wczoraj bylam taka fajnie wyciszona ;)

Obawiam się,że margaryna...
To jedzenie przygotowuje taki duży Dom Weselny z naszego miasta. Czasami trafiają się dobre posiłki. Tylko ostatnio mialam dietę dla cukrzyków w związku z IO A teraz już o tym nie pamiętają, a ja nie mam zamiaru im przypominać. W zasadzie dużej różnicy nie było.. jakis owoc i dodatkowa kanapka czy bułka na 2 sniadanie- nie wiem jak można tyle jeść. Moja mama leży na drugim końcu miasta na rehabilitacji i mają tam te same posilki- ja się śmieje,ze czego oni nie zjedzą to jedzie do nas...
Na szczescie w szpitalu czysto A położne bardzo fajne. Leżę sobie sama jak palec na wielkiej sali i mam niestety dużo czasu na myślenie..
Na diecie szpitalnej wyszłam z anemii. Lekarki nie mogły uwierzyć że bez leków na koniec ciąży hemoglobina super. Po CC też ok. Do diety szpitalnej dodawałam swoje owoce, jogurty naturalne, 1 cytryna dziennie. Uwielbiałam szpitalne zupy , zawsze brałam dwa kubki. Fakt czasem trafiało się jakieś obrzydliwe coś, ale ja leżałam a kuchnia była oddalona o kilometry. Zatem jadłam co mi dali.

reklama
Dziewczyny chyba przypaletala mi sie jakas infekcja delikatna. Wiec chcialabym zaczac czyms smarowac zeby nie poszlo dalej. Wizyta w poniedzialek więc do tego czasu bymcos stosowala. Swedza mnie okolice lechtaczki glownie. Moze napar z rumianku? Kiedys jak cos mnie swedzialo to plukanke z azulanu sobie robilam.
Tamtum rosa ( chyba tak to się pisze) bezpieczne. W aptece sprzedają na sztuki.

Do góry