Liliana87
Fanka BB :)
Ale jak Sie ubierzesz w eleganckie wdzianko to dopiero jest Wow. Ja uwielbiam patrzeć jak kobiety są skromne A jak przychodzi okazja to wtedy i makijaż i fryzura i wtedy wyglądają tak inaczej mamy w Urzędzie tez takie laski jak zona Twojego szefa. Tylko firmowki, nie pogadasz z nimi o niczym innym niż torebki z Diora i Ziemia Egipska.. Ja czasami czuje się jak taki półdupek zza krzaka.. na te brwi to ja mam alergię, serio..Mysle ze w u prywaciarzy to czesta sytuacja. Robia co chca a kodeks pracy im nie znany U mnie firma dosc duza i prezna wiec nie obawiam sie ze nagle zbankrytuja bo szef jaki jest taki jest a glowe na karku ma. Tylko ze gosc jest dosc specyficzny i trzeba sie go NAUCZYC No ale zonka ewientnie ma z soba jakis problem. co widac nawet po wygladzie. Chodzi ubrana w bogato metkowe ubranka zawsze w szpilach, paznokcie fryz jakby dopiero co wyszla od fryzjera Oczywiscie brwi na pol ryjka, usta broda wszystko robione. Makijaz przesadzony z grydkami na rzesach i wyjechana pomada [emoji23] [emoji106] i teraz wyobraz sobie jak ja stane przy niej [emoji23][emoji23][emoji23] np w soich kaloszach albo skarpetach babcinych i przy dlugawo rozwleczonym sweterku Ale tak mi jest dobrze. W szpile sie ubieram tylko jak jest ku temu okazja i jak musze czyli jakies prezentacjei i zjazdy Za to powiem ci ze cycolinda dalej zaklada obcisle golfiki
No a cycata niech chodzi poki ma pręzne i sprężyste te cycki, bo istnieje takie ryzyko,ze potem będzie je musiala wiązać na plecach, albo między piersiami będzie miała pępęk[emoji85]