reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pewnie zależy od testu. One są strasznie jakieś różne. Powinny być skalibrowane a tu ch**... W sumie dobrze, ze mialam drugi taki sam. Trzeci jest inny. Zachowam za czarną godzinę.
No i dostajesz BANA !!!! za przeklinanie ;_ Ale sie usmialam dostalam telefon zeby zejsc na produkcje, wchodze a ty moj szefo na hulajnodze jezdzi ;)

Dziewczyny byłam dziś na usg. Lekarz mówi że jest dobrze, są dwa pęcherzyki ale mnie martwi ich nierówny krztalt.
IMG_20200228_081819.jpeg

Dziewczyny byłam dziś na usg. Lekarz mówi że jest dobrze, są dwa pęcherzyki ale mnie martwi ich nierówny krztalt. Zobacz załącznik 1085860
Na tym etapie jest dobrze☺️Są pęcherzyki tu gdzie trzeba. Nie muszą być piękne, zresztą jak są 2 to chyba rzadko bywają choćby podobne. Nigdy nie mialam dwóch, ale miałam jeden brzydki. Teraz on biega po pokoju😍

Na tym etapie jest dobrze[emoji3526]Są pęcherzyki tu gdzie trzeba. Nie muszą być piękne, zresztą jak są 2 to chyba rzadko bywają choćby podobne. Nigdy nie mialam dwóch, ale miałam jeden brzydki. Teraz on biega po pokoju[emoji7]
Ja po prostu doszukuję się problemów na siłę. Muszę trochę odpuścić bo zwariuje.

No i dostajesz BANA !!!! za przeklinanie ;_ Ale sie usmialam dostalam telefon zeby zejsc na produkcje, wchodze a ty moj szefo na hulajnodze jezdzi ;)
On jest zryty jak hu... ide za przykladem Nulki ;) Dobrze ze mamy daleko pokoje od siebie i na innym pietrze ;) Jego asystentki sa wiecznie na probnym bo po kolei ida na zwolnienie od psychiatry 😂 😂 😂 Ale ja sobie z nim jakos radze ;) Zreszta jak juz zauwazylyscie sama jestem zryta wiec swoj swojego pozna :-D

reklama
On jest zryty jak hu... ide za przykladem Nulki ;) Dobrze ze mamy daleko pokoje od siebie i na innym pietrze ;) Jego asystentki sa wiecznie na probnym bo po kolei ida na zwolnienie od psychiatry 😂 😂 😂 Ale ja sobie z nim jakos radze ;) Zreszta jak juz zauwazylyscie sama jestem zryta wiec swoj swojego pozna :-D
Nooooo a zebyscie je widzialy :o nogi do samej podłogi, włochy geste i wybielane jak u wiedzmina, normalnie co jedna to lepsza ;) Moim zdaniem one sa wcale nie potrzebne bo robi taka tylko kawe, przelacza rozmowy i segreguje poczte. Na poczatku sie zachowuje jakby Pana Boga za nogi zlapała ale pozniej codzniennie nawiedza go jego zona a po dwoch tygodniach juz asystentki NIE MA :-D A myslicie ze czym sie kierowal jak zatrudnial moją cycata :-) :) (ostatnio ja polubilam takie mile to jest stworzenie) Chyba nie rozumem :-) :):-) :):-) :)

Do góry