reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pewnie zależy od testu. One są strasznie jakieś różne. Powinny być skalibrowane a tu ch**... W sumie dobrze, ze mialam drugi taki sam. Trzeci jest inny. Zachowam za czarną godzinę.
No i dostajesz BANA !!!! za przeklinanie ;_ Ale sie usmialam dostalam telefon zeby zejsc na produkcje, wchodze a ty moj szefo na hulajnodze jezdzi ;)

Dziewczyny byłam dziś na usg. Lekarz mówi że jest dobrze, są dwa pęcherzyki ale mnie martwi ich nierówny krztalt.
IMG_20200228_081819.jpeg

Dziewczyny byłam dziś na usg. Lekarz mówi że jest dobrze, są dwa pęcherzyki ale mnie martwi ich nierówny krztalt. Zobacz załącznik 1085860
Na tym etapie jest dobrze☺️Są pęcherzyki tu gdzie trzeba. Nie muszą być piękne, zresztą jak są 2 to chyba rzadko bywają choćby podobne. Nigdy nie mialam dwóch, ale miałam jeden brzydki. Teraz on biega po pokoju😍

Na tym etapie jest dobrze[emoji3526]Są pęcherzyki tu gdzie trzeba. Nie muszą być piękne, zresztą jak są 2 to chyba rzadko bywają choćby podobne. Nigdy nie mialam dwóch, ale miałam jeden brzydki. Teraz on biega po pokoju[emoji7]
Ja po prostu doszukuję się problemów na siłę. Muszę trochę odpuścić bo zwariuje.

No i dostajesz BANA !!!! za przeklinanie ;_ Ale sie usmialam dostalam telefon zeby zejsc na produkcje, wchodze a ty moj szefo na hulajnodze jezdzi ;)
On jest zryty jak hu... ide za przykladem Nulki ;) Dobrze ze mamy daleko pokoje od siebie i na innym pietrze ;) Jego asystentki sa wiecznie na probnym bo po kolei ida na zwolnienie od psychiatry 😂 😂 😂 Ale ja sobie z nim jakos radze ;) Zreszta jak juz zauwazylyscie sama jestem zryta wiec swoj swojego pozna :-D

reklama
On jest zryty jak hu... ide za przykladem Nulki ;) Dobrze ze mamy daleko pokoje od siebie i na innym pietrze ;) Jego asystentki sa wiecznie na probnym bo po kolei ida na zwolnienie od psychiatry 😂 😂 😂 Ale ja sobie z nim jakos radze ;) Zreszta jak juz zauwazylyscie sama jestem zryta wiec swoj swojego pozna :-D
Nooooo a zebyscie je widzialy :o nogi do samej podłogi, włochy geste i wybielane jak u wiedzmina, normalnie co jedna to lepsza ;) Moim zdaniem one sa wcale nie potrzebne bo robi taka tylko kawe, przelacza rozmowy i segreguje poczte. Na poczatku sie zachowuje jakby Pana Boga za nogi zlapała ale pozniej codzniennie nawiedza go jego zona a po dwoch tygodniach juz asystentki NIE MA :-D A myslicie ze czym sie kierowal jak zatrudnial moją cycata :-) :) (ostatnio ja polubilam takie mile to jest stworzenie) Chyba nie rozumem :-) :):-) :):-) :)

Do góry