reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja Was jakiś cZas temu pytałam czy prolutex tak mocno wszystkich boli, teraz 6 tydzień już wstrzykuje i idzie mechanicznie, chyba organizm się przyzwyczaił i nie stawia oporu 😂
Myśle ze z czasem już nas tez zastrzyki nie przerażają, ja jestem kosmetologiem wiec często zdarza mi się kogoś pokłuć, taka praca, ale sama siebie to jednak naprawdę co innego 😂😂😂, pierwszy zastrzyk zrobił mi mąż, ale jak widziałam poty które go oblewają, bo nienawidzi igieł i jak bal się wstrzyknąć, wolałam juz sama 😜

reklama
Myśle ze z czasem już nas tez zastrzyki nie przerażają, ja jestem kosmetologiem wiec często zdarza mi się kogoś pokłuć, taka praca, ale sama siebie to jednak naprawdę co innego [emoji23][emoji23][emoji23], pierwszy zastrzyk zrobił mi mąż, ale jak widziałam poty które go oblewają, bo nienawidzi igieł i jak bal się wstrzyknąć, wolałam juz sama [emoji12]

Szkoda ze nie nagrałam video jak sobie podawałam rano dwa. Bemfola super wchodzi . A strach przed drugim ze słabo mi było . Otworzyłam okno w sypialni ( -3 na dworze ) położyłam się na łóżku [emoji23][emoji23][emoji23] i zabierałam się 10 minut za to . Sama w domu na telefonie z mężem jakby coś się stało [emoji23] no cyrki

Szkoda ze nie nagrałam video jak sobie podawałam rano dwa. Bemfola super wchodzi . A strach przed drugim ze słabo mi było . Otworzyłam okno w sypialni ( -3 na dworze ) położyłam się na łóżku [emoji23][emoji23][emoji23] i zabierałam się 10 minut za to . Sama w domu na telefonie z mężem jakby coś się stało [emoji23] no cyrki
Wyobrazam sobie 🤣🤣🤣 ja dodatkowo przy zastrzykach zawsze mam asystentkę 🤣🤣😂 która musi obwąchać co i jak 😁

Załączniki

• 28DD7BBC-6960-42DF-B306-2D01188DC329.jpeg
    28DD7BBC-6960-42DF-B306-2D01188DC329.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 67
Dziewczyny!!nadal nie mogę uwierzyć i poplakuje.. Udało się! Oba serduszka bija.. Strach nadal jest bo do 12 tyg daleka droga.. Ale przedstawiam wam nasze małe szczęścia [emoji3590] cuda się zdarzają warto walczyć to się naprawdę udaje!!
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ale cudownie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczyny!!nadal nie mogę uwierzyć i poplakuje.. Udało się! Oba serduszka bija.. Strach nadal jest bo do 12 tyg daleka droga.. Ale przedstawiam wam nasze małe szczęścia ❤ cuda się zdarzają warto walczyć to się naprawdę udaje!!
Super!! Który to u Ciebie dpt ? Ja dziś 15dpt i na usg jadę w 19dpt ale na serduszko pewnie będzie jeszcze za wcześnie

Dr powiedzial ze mam sie umowic na wizyte startowa 18-20 dc . Wtedy doda zastrzyki i bedzie oczekiwanie na okres i startujemy ze stymulacja. To moje 3 ivf. Zmienilismy klinike i teraz leczymy sie w novum. Zmiane moge zawdzieczac dziewczynom z tego forum to one doradzily mi co mam zrobic, mam nadzieję ze wyjdzie nam to na dobre ;)
Powodzenia 😘 daj znać jak tam wrażenia odnośnie kliniki 😊 ja jutro lecę na betę jeśli nic z tego nie będzie też myślimy o zmianie kliniki i właśnie o Novum

reklama
Gratulacje!!! Pewnie cudowne uczucie zobaczyć kropki na usg❤️ Miałaś transferowane dwa od razu czy się podzieliły? Ja miałam dwa ale moja beta w 10dpt była jakieś 350 wiec nie wiem czy dobra na dwójkę czy tylko jeden się przyjął (porównując twoj wynik)... w poniedziałek mam wizytę, będę wtedy 21dpt i jestem ciekawa czy już coś będzie wiadomo i czy wyjdzie mi na usg jak wyglada sytuacja ✊
No uczucie piękne jak tak dwa serduszka skakały.. Płakałam.. Miałam transferowane 2 jak za każdym razem.. No i tym razem oba zostały 😍 na pewno będzie coś wiadomo ❤️ ja miałam pierwsze usg w 17dpt i było widać zarodki a dziś 22dpt i serduszka 😘 trzymam kciuki ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Do góry