reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja Was jakiś cZas temu pytałam czy prolutex tak mocno wszystkich boli, teraz 6 tydzień już wstrzykuje i idzie mechanicznie, chyba organizm się przyzwyczaił i nie stawia oporu 😂
Myśle ze z czasem już nas tez zastrzyki nie przerażają, ja jestem kosmetologiem wiec często zdarza mi się kogoś pokłuć, taka praca, ale sama siebie to jednak naprawdę co innego 😂😂😂, pierwszy zastrzyk zrobił mi mąż, ale jak widziałam poty które go oblewają, bo nienawidzi igieł i jak bal się wstrzyknąć, wolałam juz sama 😜

reklama
Myśle ze z czasem już nas tez zastrzyki nie przerażają, ja jestem kosmetologiem wiec często zdarza mi się kogoś pokłuć, taka praca, ale sama siebie to jednak naprawdę co innego [emoji23][emoji23][emoji23], pierwszy zastrzyk zrobił mi mąż, ale jak widziałam poty które go oblewają, bo nienawidzi igieł i jak bal się wstrzyknąć, wolałam juz sama [emoji12]

Szkoda ze nie nagrałam video jak sobie podawałam rano dwa. Bemfola super wchodzi . A strach przed drugim ze słabo mi było . Otworzyłam okno w sypialni ( -3 na dworze ) położyłam się na łóżku [emoji23][emoji23][emoji23] i zabierałam się 10 minut za to . Sama w domu na telefonie z mężem jakby coś się stało [emoji23] no cyrki

Szkoda ze nie nagrałam video jak sobie podawałam rano dwa. Bemfola super wchodzi . A strach przed drugim ze słabo mi było . Otworzyłam okno w sypialni ( -3 na dworze ) położyłam się na łóżku [emoji23][emoji23][emoji23] i zabierałam się 10 minut za to . Sama w domu na telefonie z mężem jakby coś się stało [emoji23] no cyrki
Wyobrazam sobie 🤣🤣🤣 ja dodatkowo przy zastrzykach zawsze mam asystentkę 🤣🤣😂 która musi obwąchać co i jak 😁

Załączniki

• 28DD7BBC-6960-42DF-B306-2D01188DC329.jpeg
    28DD7BBC-6960-42DF-B306-2D01188DC329.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 72
Dziewczyny!!nadal nie mogę uwierzyć i poplakuje.. Udało się! Oba serduszka bija.. Strach nadal jest bo do 12 tyg daleka droga.. Ale przedstawiam wam nasze małe szczęścia [emoji3590] cuda się zdarzają warto walczyć to się naprawdę udaje!!
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ale cudownie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczyny!!nadal nie mogę uwierzyć i poplakuje.. Udało się! Oba serduszka bija.. Strach nadal jest bo do 12 tyg daleka droga.. Ale przedstawiam wam nasze małe szczęścia ❤ cuda się zdarzają warto walczyć to się naprawdę udaje!!
Super!! Który to u Ciebie dpt ? Ja dziś 15dpt i na usg jadę w 19dpt ale na serduszko pewnie będzie jeszcze za wcześnie

Dr powiedzial ze mam sie umowic na wizyte startowa 18-20 dc . Wtedy doda zastrzyki i bedzie oczekiwanie na okres i startujemy ze stymulacja. To moje 3 ivf. Zmienilismy klinike i teraz leczymy sie w novum. Zmiane moge zawdzieczac dziewczynom z tego forum to one doradzily mi co mam zrobic, mam nadzieję ze wyjdzie nam to na dobre ;)
Powodzenia 😘 daj znać jak tam wrażenia odnośnie kliniki 😊 ja jutro lecę na betę jeśli nic z tego nie będzie też myślimy o zmianie kliniki i właśnie o Novum

reklama
Gratulacje!!! Pewnie cudowne uczucie zobaczyć kropki na usg❤️ Miałaś transferowane dwa od razu czy się podzieliły? Ja miałam dwa ale moja beta w 10dpt była jakieś 350 wiec nie wiem czy dobra na dwójkę czy tylko jeden się przyjął (porównując twoj wynik)... w poniedziałek mam wizytę, będę wtedy 21dpt i jestem ciekawa czy już coś będzie wiadomo i czy wyjdzie mi na usg jak wyglada sytuacja ✊
No uczucie piękne jak tak dwa serduszka skakały.. Płakałam.. Miałam transferowane 2 jak za każdym razem.. No i tym razem oba zostały 😍 na pewno będzie coś wiadomo ❤️ ja miałam pierwsze usg w 17dpt i było widać zarodki a dziś 22dpt i serduszka 😘 trzymam kciuki ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Do góry