Dziewczyny leczące się w Novum. Kogo polecacie? Proszę napiszcie mi jak nie tu to w wiadomości prywatnej, bo bardzo się bije z myślami co robić.. Czy się przenosić czy nie. Niby mój lekarz nie działa standardowo. Ciążę udało się uzyskać i to dzięki podejściu lekarza. Ale mam taki mętlik w głowie.
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Hej moje kochane dzis wizyta u Pasnika przebiegla bardzo fajnie . Naprawdę super lekarz. Zlecil nam rozszerzone ANA i po wynikach bede miala konsultacje telefoniczną i wtedy ustalimy leczenie. Powiedzial ze z moim kir aa to dobry znak ze zachodze w ciaze. Ogólnie jestem bardzo zadowolona bo dal nam nadzieję❤dziekuje dziewczyny za tw kciuki dzisiejsze na pewno pomogly
bazylia128
A nie wiesz jakim szła protokołem? Dziekuje za odpowiedzWłaśnie miałam ci pisać o @Biedroneczka83, ona miała amh coś koło 20 i udało się, tuli córeczkę. Przygotuj się, że możesz mieć hiperke ale pcos nie skreśla twoich szans. Walcz i uda się
GRATULUJĘ kOCHANA❤❤❤❤ BOŻE JAK MNIE ZAWSZE RADUJĄ TAKIE WIEŚCIDziewczyny!!nadal nie mogę uwierzyć i poplakuje.. Udało się! Oba serduszka bija.. Strach nadal jest bo do 12 tyg daleka droga.. Ale przedstawiam wam nasze małe szczęścia ❤ cuda się zdarzają warto walczyć to się naprawdę udaje!!
MOJE MARZENIE-DWA SERDUSZKATRZYMAM KCIUKASY ZA NUDNĄ DONOSZONĄ CIĄŻĘ
OGROOOMNIASTE BUZIOLE!!!
mary.m
Dzięki za informację. Mi coś mówiła recepcjonistka o 600 zł ale dopłaty jeśli chcemy hodować do 5 doby. Do 3 doby zrozumiałam, że w pakiecie.
Spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania[emoji3590]
Tak do 3 dobry w pakiecie, dopłaca się jak jest przedłużenie hodowli do 5 doby
Dziękuję marzenia się spełniają ja też jakoś w głowie miałam od początku dwa maluszki trzymam kciuki za Ciebie żebyś niedługo zobaczyła swoje 2GRATULUJĘ kOCHANA❤❤❤❤ BOŻE JAK MNIE ZAWSZE RADUJĄ TAKIE WIEŚCI
MOJE MARZENIE-DWA SERDUSZKATRZYMAM KCIUKASY ZA NUDNĄ DONOSZONĄ CIĄŻĘ
OGROOOMNIASTE BUZIOLE!!!
Margit2018
Dr Zamora dr Taszycka dr WojewódzkiDziewczyny leczące się w Novum. Kogo polecacie? Proszę napiszcie mi jak nie tu to w wiadomości prywatnej, bo bardzo się bije z myślami co robić.. Czy się przenosić czy nie. Niby mój lekarz nie działa standardowo. Ciążę udało się uzyskać i to dzięki podejściu lekarza. Ale mam taki mętlik w głowie.
o! Kochana-a gdzież to Kobietko się ukrywasz????? hę?!Pięknie. Transferowalas dwa 5 dniowe czy 3 dniowe ???
reklama
Margit2018
Gratuluje. Spokojnej ciąży kochana i melduj nam postępy.No uczucie piękne jak tak dwa serduszka skakały.. Płakałam.. Miałam transferowane 2 jak za każdym razem.. No i tym razem oba zostały na pewno będzie coś wiadomo ❤ ja miałam pierwsze usg w 17dpt i było widać zarodki a dziś 22dpt i serduszka trzymam kciuki ❤❤❤❤❤❤❤❤
Podziel się: