dlatego trzeba szybko wbić igle, zobaczysz ze będzie dużo lepiej. Opór jest tylko na skórze, później już pójdzie dobrze.Zrobiłam ten drugi zastrzyk i piecze w cholerę ale żyje [emoji23] a jaki stres bo igła faktycznie ciężko wchodzi
reklama
Za szybko pewnie wstrzyknęłas, ale nie szkodzi, rozejdzie się, trzeba przyłożyć wacik mocno nasączony alkoholem i ucisnąć delikatnie chwile, wtedy się szybciej rozchodziDałam radę ale jakaś gulka mi wyskoczyła teraz i swędzi . Ale żyje [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja teraz podchodzę na cyklu naturalnym, ale biorę zastrzyki gonal f od 3 dnia cyklu, 50u, a w lodowce jeszcze leży ovitrelle , ja w tej całej procedurze jestem jeszcze zielona, bo to moje początki i niektórych określeń o których piszecie tutaj nawet nie rozumie .A co decyduje o podejściu na cyklu naturalnym? Powtarzalność owulacji?
W każdym bądź razie, lekarz powiedział, ze podchodzimy na cyklu naturalnym. Najpierw wypytał mnie czy mam regularne miesiączki, ile trwają itd. U mnie praktycznie wszystko jest jak w zegarku, wiec myśle ze chyba decyduje regularność cykli?
Ale cieszę! cudowna wiadomość i dajesz wiarę ze warto walczyć!Dziewczyny!!nadal nie mogę uwierzyć i poplakuje.. Udało się! Oba serduszka bija.. Strach nadal jest bo do 12 tyg daleka droga.. Ale przedstawiam wam nasze małe szczęścia ❤ cuda się zdarzają warto walczyć to się naprawdę udaje!!
Dr powiedzial ze mam sie umowic na wizyte startowa 18-20 dc . Wtedy doda zastrzyki i bedzie oczekiwanie na okres i startujemy ze stymulacja. To moje 3 ivf. Zmienilismy klinike i teraz leczymy sie w novum. Zmiane moge zawdzieczac dziewczynom z tego forum to one doradzily mi co mam zrobic, mam nadzieję ze wyjdzie nam to na dobreNooo dużo nas teraz będzie zawsze raźniej
Ile czasu masz brać tabletki? Ja mam brać 14 dni antykoncepcje i później dwa tygodnie zastrzyki (chyba) to moje pierwsze podejście i nie wiem czy dobrze zrozumiałam, muszę dopytać dokładnie 20-tego mam wizytę
Aneczka85_01
Fanka BB :)
dlatego trzeba szybko wbić igle, zobaczysz ze będzie dużo lepiej. Opór jest tylko na skórze, później już pójdzie dobrze.
W którymś momencie myślałam ze nie wejdzie ta igła [emoji23] i ze brzuch aż do pleców się przyklei pod siła igły [emoji23]
Aneczka85_01
Za szybko pewnie wstrzyknęłas, ale nie szkodzi, rozejdzie się, trzeba przyłożyć wacik mocno nasączony alkoholem i ucisnąć delikatnie chwile, wtedy się szybciej rozchodzi [emoji14]
Tak przycisnelam wacikiem ale piekło jak cholera . Jutro zrobię to wolniej
Gratulacje!!! Pewnie cudowne uczucie zobaczyć kropki na usg Miałaś transferowane dwa od razu czy się podzieliły? Ja miałam dwa ale moja beta w 10dpt była jakieś 350 wiec nie wiem czy dobra na dwójkę czy tylko jeden się przyjął (porównując twoj wynik)... w poniedziałek mam wizytę, będę wtedy 21dpt i jestem ciekawa czy już coś będzie wiadomo i czy wyjdzie mi na usg jak wyglada sytuacjaDziewczyny!!nadal nie mogę uwierzyć i poplakuje.. Udało się! Oba serduszka bija.. Strach nadal jest bo do 12 tyg daleka droga.. Ale przedstawiam wam nasze małe szczęścia cuda się zdarzają warto walczyć to się naprawdę udaje!!
Ja Was jakiś cZas temu pytałam czy prolutex tak mocno wszystkich boli, teraz 6 tydzień już wstrzykuje i idzie mechanicznie, chyba organizm się przyzwyczaił i nie stawia oporuZa szybko pewnie wstrzyknęłas, ale nie szkodzi, rozejdzie się, trzeba przyłożyć wacik mocno nasączony alkoholem i ucisnąć delikatnie chwile, wtedy się szybciej rozchodzi
reklama
Aneczka85_01
Dziewczyny!!nadal nie mogę uwierzyć i poplakuje.. Udało się! Oba serduszka bija.. Strach nadal jest bo do 12 tyg daleka droga.. Ale przedstawiam wam nasze małe szczęścia [emoji173]️ cuda się zdarzają warto walczyć to się naprawdę udaje!!
Gratulacje i rośnijcie zdrowo . Miałaś podany 1 czy 2?
Podziel się: