Myśle ze z czasem już nas tez zastrzyki nie przerażają, ja jestem kosmetologiem wiec często zdarza mi się kogoś pokłuć, taka praca, ale sama siebie to jednak naprawdę co innego , pierwszy zastrzyk zrobił mi mąż, ale jak widziałam poty które go oblewają, bo nienawidzi igieł i jak bal się wstrzyknąć, wolałam juz samaJa Was jakiś cZas temu pytałam czy prolutex tak mocno wszystkich boli, teraz 6 tydzień już wstrzykuje i idzie mechanicznie, chyba organizm się przyzwyczaił i nie stawia oporu
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Myśle ze z czasem już nas tez zastrzyki nie przerażają, ja jestem kosmetologiem wiec często zdarza mi się kogoś pokłuć, taka praca, ale sama siebie to jednak naprawdę co innego [emoji23][emoji23][emoji23], pierwszy zastrzyk zrobił mi mąż, ale jak widziałam poty które go oblewają, bo nienawidzi igieł i jak bal się wstrzyknąć, wolałam juz sama [emoji12]
Szkoda ze nie nagrałam video jak sobie podawałam rano dwa. Bemfola super wchodzi . A strach przed drugim ze słabo mi było . Otworzyłam okno w sypialni ( -3 na dworze ) położyłam się na łóżku [emoji23][emoji23][emoji23] i zabierałam się 10 minut za to . Sama w domu na telefonie z mężem jakby coś się stało [emoji23] no cyrki
motylek24
Zależy jaki masz pakiet. Z reguły prywatne duże przychodnie mają podpisana umowę. Potem laboratorium też nie każde.A to musi być ginekolog który ma umowę z firma ? U mnie napisane jest ze skierowania na badania mogą być z innych placówek
Wyobrazam sobie ja dodatkowo przy zastrzykach zawsze mam asystentkę która musi obwąchać co i jakSzkoda ze nie nagrałam video jak sobie podawałam rano dwa. Bemfola super wchodzi . A strach przed drugim ze słabo mi było . Otworzyłam okno w sypialni ( -3 na dworze ) położyłam się na łóżku [emoji23][emoji23][emoji23] i zabierałam się 10 minut za to . Sama w domu na telefonie z mężem jakby coś się stało [emoji23] no cyrki
Załączniki
Liliana87
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ale cudownie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Dziewczyny!!nadal nie mogę uwierzyć i poplakuje.. Udało się! Oba serduszka bija.. Strach nadal jest bo do 12 tyg daleka droga.. Ale przedstawiam wam nasze małe szczęścia [emoji3590] cuda się zdarzają warto walczyć to się naprawdę udaje!!
Apola
CudownieDziewczyny!!nadal nie mogę uwierzyć i poplakuje.. Udało się! Oba serduszka bija.. Strach nadal jest bo do 12 tyg daleka droga.. Ale przedstawiam wam nasze małe szczęścia cuda się zdarzają warto walczyć to się naprawdę udaje!!
Aduś16
Super!! Który to u Ciebie dpt ? Ja dziś 15dpt i na usg jadę w 19dpt ale na serduszko pewnie będzie jeszcze za wcześnieDziewczyny!!nadal nie mogę uwierzyć i poplakuje.. Udało się! Oba serduszka bija.. Strach nadal jest bo do 12 tyg daleka droga.. Ale przedstawiam wam nasze małe szczęścia ❤ cuda się zdarzają warto walczyć to się naprawdę udaje!!
Powodzenia daj znać jak tam wrażenia odnośnie kliniki ja jutro lecę na betę jeśli nic z tego nie będzie też myślimy o zmianie kliniki i właśnie o NovumDr powiedzial ze mam sie umowic na wizyte startowa 18-20 dc . Wtedy doda zastrzyki i bedzie oczekiwanie na okres i startujemy ze stymulacja. To moje 3 ivf. Zmienilismy klinike i teraz leczymy sie w novum. Zmiane moge zawdzieczac dziewczynom z tego forum to one doradzily mi co mam zrobic, mam nadzieję ze wyjdzie nam to na dobre
reklama
No uczucie piękne jak tak dwa serduszka skakały.. Płakałam.. Miałam transferowane 2 jak za każdym razem.. No i tym razem oba zostały na pewno będzie coś wiadomo ja miałam pierwsze usg w 17dpt i było widać zarodki a dziś 22dpt i serduszka trzymam kciukiGratulacje!!! Pewnie cudowne uczucie zobaczyć kropki na usg Miałaś transferowane dwa od razu czy się podzieliły? Ja miałam dwa ale moja beta w 10dpt była jakieś 350 wiec nie wiem czy dobra na dwójkę czy tylko jeden się przyjął (porównując twoj wynik)... w poniedziałek mam wizytę, będę wtedy 21dpt i jestem ciekawa czy już coś będzie wiadomo i czy wyjdzie mi na usg jak wyglada sytuacja
Podziel się: