reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krwawienie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama właśnie dowiedziala się jakimś cudem o tym i pojechała po testy by się upewnić. Sama jestem ciekawa jak wyjdą.
A wy trzymajcie kciuki by nie była dla mnie ostra. Rozumiem będzie zła bo jaki rodzic by nie byl. Ale chodzi mi o to by starała mi sie jakoś chociaż pomóc
To jej wytłumacz, że nie potrzebujesz teraz testów tylko szpitala...

reklama
Co to ma za odniesienie do sprawy autorki?
Takie, że obrazuje chorą mentalność zbiorową.

Tak odbiegasz od tematu tutaj i przytaczas hipotetyczne rzeczy że nie będę się odnosić. Przeczytaj dalsze komentarze.
Dla mnie konsekwencją tego czynu też było to że musiałam pogadać z rodzicami wychowawcami itd, też bałam się jak cholera i też wolałam tego nie robić ale odpowiedzialnie było zachować w sposób inny.
Tak samo tutaj uważam że odpowiedzialnie za siebie i dziecko byłoby zachować się tak że udać się do lekarza i pogadać z rodzicami. Nigdzie nie potępiłam tego że uprawiała seks, ani tego że zaszła w ciążę. Więc przestań wrzucać takie rzeczy w moją wypowiedź a swoje interpretację zostaw dla siebie.
A Ty wyskakujesz z gwałtami i innymi hipotezami i jak zwykle dla zasady wbijasz kij w mrowisko, bo widać już tak.masz, że w każdym wątku musisz dorzucić swoje 3 Bitch grosze
To jest forum publiczne. Spieszę wyjaśnić - to oznacza, że nie ty decydujesz, kto może tu co napisać.
Pierwsza wyskoczyłaś z historią spożywania trunków wyskokowych w internacie. Porównanie tak samo nieadekwatne. Gratuluję uciekania się do argumentów personalnych przy wymianie 2 posta. Widać, że merytorycznych brak.

Mama właśnie dowiedziala się jakimś cudem o tym i pojechała po testy by się upewnić. Sama jestem ciekawa jak wyjdą.
A wy trzymajcie kciuki by nie była dla mnie ostra. Rozumiem będzie zła bo jaki rodzic by nie byl. Ale chodzi mi o to by starała mi sie jakoś chociaż pomóc
Jedźcie do szpitala, tylko do takiego z ginekologiczną izbą przyjęć.

Wiem że muszę ale nie mam Z kim nawet 😔 jestem w ciężkiej sytuacji, boję się powiedzieć rodzicom o tym
Nie musisz byc pełnoletnia by pojsc do ginekologa. Umów się chociaż na wizytę .

Masz 17 lat, umow sie do ginekologa na jutro koniecznie i niech sprawdzi co sie dzieje. Nie musisz miec 18 lat by do lekarza isc sama. Jesli to poronienie samoistne całkowite, unikniesz mowienia o tym rodzicom, jesli tego nie chcesz.

reklama
Nie musisz byc pełnoletnia by pojsc do ginekologa. Umów się chociaż na wizytę .

Masz 17 lat, umow sie do ginekologa na jutro koniecznie i niech sprawdzi co sie dzieje. Nie musisz miec 18 lat by do lekarza isc sama. Jesli to poronienie samoistne całkowite, unikniesz mowienia o tym rodzicom, jesli tego nie chcesz.
Do ginekologa musi iść z opiekunem, bo nie skończyła 18 lat.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry