reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krwawienie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To masz 17 lat i starasz się o dziecko, jesteś fryzjerka czy boisz się powiedzieć rodzicom o ciąży ? co w końcu? Dla mnie mocno to naciągane 🙂 dla mnie to ktoś się nudzi :)
Nie rozumiem tego komentarza.
Jestem w szkole branżowej o kierunku fryzjer

Mama powiedziała że na jutro mnie omówi do ginekologa i pojedziemy porobić badania
w takiej sytuacji najlepiej od razu udać się na izbę przyjęć ginekologiczną. Wytłumacz mamie,ze niepokoisz się o swój stan zdrowia i z krwawieniem w ciąży przyjmą Cię na pewno.

Mam nadzieję, że jeśli nie uda Ci się dzisiaj pojechać na IP, to dostaniesz się jutro do jakiegoś lekarza.

Jeśli miałabyś w nocy bóle brzucha, to MUSISZ od razu jechać na IP. M U S I S Z.
Nie wiemy na forum co CI dolega, ale nie można wykluczyć ciąży pozamacicznej (jej objawem jest m.in. krwawienie ). Ból brzucha wtedy może oznaczać krwawienie do środka i to wtedy bezpośrednoi zagraża życiu (nie straszę, tylko chcę CIę uświadomić, że to nie jest coś, gdzie się weźmie tabletkę i ból minie).

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry