Jeden Komis jest na Prokocimiu na przeciwko Szpitala Dziecięcego. Jak jedzie się w stronę Wieliczki to widać go po lewej stronie w blokach zaraz z brzegu ulicy. Mają tam zawsze kilka wózków - ja tam kupowałam fotelik dla starszego syna. Wydaje mi się, że są zawsze dobrze zaopatrzeni, w porównaniu do innych komisów jakie widziałam.
reklama
Jeden Komis jest na Prokocimiu na przeciwko Szpitala Dziecięcego. Jak jedzie się w stronę Wieliczki to widać go po lewej stronie w blokach zaraz z brzegu ulicy. Mają tam zawsze kilka wózków - ja tam kupowałam fotelik dla starszego syna. Wydaje mi się, że są zawsze dobrze zaopatrzeni, w porównaniu do innych komisów jakie widziałam.
Zgadzam się jest tam ten komis w miarę dobry. Ja jeszcze polecam spróbować ogłosić się na którymś z krakowskich portali ogłoszeniowych i czasami udaje się naprawdę zaoszczędzić.
marzenka84
Zaciekawiona BB
Witam, może ktoś mi polecic fryzjera z okolic Prokocimia? Jak chyba kazda posuzkuje takiego po którego obcięciu własy będa sie fajnie układac bez zbędnego wysiłkui najlepiej zeby sam/sama potrafil dobrac odpowiednia fryzurę
Hej, byłam w tym sklepie w M-1. Mają super rzeczy! Obkupiłam małego w 'kuchenne' gadżety - super sztućce pakowane 'na wyjście' do małego pudełeczka i talerzyk z miseczką z antypoślizgową gumą na spodzie. Mają też super zabawki do kąpieli, takich nigdzie nie widziałam! Pani sprzedawczyni bardzo miła i pomocna. Dostałam ich ulotkę, mają sklep internetowy więc może którejś z Was się przyda adres www.bibabu.pl
Ja mogę polecić ale nie z okolic Prokocimia, a z okolic Huty - dokładnie w M-1. Nie wiem czy to nie za daleko od Ciebie? Ja chodzę tam od lat do salonu Eric Stipa. Obcinam się i farbuję u p.Basi. Jeszcze nie zdażyło mi się wyjść od niej niezadowolona Czasem w weekend jak jej nie ma (tam pracują na zmiany co drugi dzień i co drugi weekend) a mam jakąś imprezę to na tej drugiej zmianie czesze mnie p.Jola. Mi najbardziej podoba się u nich to, że jak wychodzę z salonu to nie mam wielkiego kasku na głowie! Fajnie, luźno modelują włosy, strzyżą nożyczkami a nie maszynką jak w Jean Louis Dawidzie. A p. Jola to mi kiedyś zrobiła takiego super warkoczyka plecionego po skosie na głowie, że wszyscy się na imprezie pytali jak to się robi i kto mi to zrobił?
Ja akurat mam do nich niedaleko, jak mieszkasz na Prokocimiu to na pewno będziesz mieć dalej..
Ja akurat mam do nich niedaleko, jak mieszkasz na Prokocimiu to na pewno będziesz mieć dalej..
M
Mateuszkowa
Gość
melodia - slyszalam ze w czyzynach sa, - promocja do dzis!
reklama
marzenka84
Zaciekawiona BB
Fakt, troche za daleko ale być może kiedyś skorzystam przed "większym" wydarzeniem
Podziel się: