reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KRAKÓW ZAKUPOWO - zakupy dla mamy, wyprawka maluszka, itp

Jeden Komis jest na Prokocimiu na przeciwko Szpitala Dziecięcego. Jak jedzie się w stronę Wieliczki to widać go po lewej stronie w blokach zaraz z brzegu ulicy. Mają tam zawsze kilka wózków - ja tam kupowałam fotelik dla starszego syna. Wydaje mi się, że są zawsze dobrze zaopatrzeni, w porównaniu do innych komisów jakie widziałam.

reklama
Dziękuję za odpowiedź.

Gdzie dokładnie ten sklep koło Krakowa? Namówię męża i pojedziemy tam któregoś dnia. :tak:

Jeden Komis jest na Prokocimiu na przeciwko Szpitala Dziecięcego. Jak jedzie się w stronę Wieliczki to widać go po lewej stronie w blokach zaraz z brzegu ulicy. Mają tam zawsze kilka wózków - ja tam kupowałam fotelik dla starszego syna. Wydaje mi się, że są zawsze dobrze zaopatrzeni, w porównaniu do innych komisów jakie widziałam.

Zgadzam się jest tam ten komis w miarę dobry. Ja jeszcze polecam spróbować ogłosić się na którymś z krakowskich portali ogłoszeniowych i czasami udaje się naprawdę zaoszczędzić.

Witam, może ktoś mi polecic fryzjera z okolic Prokocimia? Jak chyba kazda posuzkuje takiego po którego obcięciu własy będa sie fajnie układac bez zbędnego wysiłku:)i najlepiej zeby sam/sama potrafil dobrac odpowiednia fryzurę;)

Hej, byłam w tym sklepie w M-1. Mają super rzeczy! :) Obkupiłam małego w 'kuchenne' gadżety - super sztućce pakowane 'na wyjście' do małego pudełeczka i talerzyk z miseczką z antypoślizgową gumą na spodzie. Mają też super zabawki do kąpieli, takich nigdzie nie widziałam! Pani sprzedawczyni bardzo miła i pomocna. Dostałam ich ulotkę, mają sklep internetowy więc może którejś z Was się przyda adres www.bibabu.pl

Ja mogę polecić ale nie z okolic Prokocimia, a z okolic Huty - dokładnie w M-1. Nie wiem czy to nie za daleko od Ciebie? Ja chodzę tam od lat do salonu Eric Stipa. Obcinam się i farbuję u p.Basi. Jeszcze nie zdażyło mi się wyjść od niej niezadowolona :) Czasem w weekend jak jej nie ma (tam pracują na zmiany co drugi dzień i co drugi weekend) a mam jakąś imprezę to na tej drugiej zmianie czesze mnie p.Jola. Mi najbardziej podoba się u nich to, że jak wychodzę z salonu to nie mam wielkiego kasku na głowie! Fajnie, luźno modelują włosy, strzyżą nożyczkami a nie maszynką jak w Jean Louis Dawidzie. A p. Jola to mi kiedyś zrobiła takiego super warkoczyka plecionego po skosie na głowie, że wszyscy się na imprezie pytali jak to się robi i kto mi to zrobił? :)
Ja akurat mam do nich niedaleko, jak mieszkasz na Prokocimiu to na pewno będziesz mieć dalej..

Dziewczyny, czy któraś wie może w którym Carrefourze można kupić pampersy w rozmiarze 4 w promocji po 77,99zl czy jakoś tak? W Krakowskiej są tylko 3, a nie chce mi się jeździć po całym Krakowie i szukać.. Może któraś była/widziała/kupowała? :)

reklama
Do góry