reklama
W temacie zakupów - jeszcze jutro na www.bibabu.pl jest promocja -10% na wszystkie produkty.
Sprzedam 2 tuniczki ciążowe:
Tunika Koszula ciążowa H&M roz. S 36 bawełna (5142327571) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tunika Koszula ciążowa H&M roz. S 36 bawełna (5142332175) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Odbiór możliwy na ul. Heltmana lub ul. Lubicz.
Polecam!
Tunika Koszula ciążowa H&M roz. S 36 bawełna (5142327571) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tunika Koszula ciążowa H&M roz. S 36 bawełna (5142332175) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Odbiór możliwy na ul. Heltmana lub ul. Lubicz.
Polecam!
Czy ktoś może polecić dobry sklep w Krakowie i najlepiej aby miał też str. Wwww.
Byłam w sklepie na ul. Kingi i jest mocno przereklamowany-wozki tylko jednej firmy, 5 łóżeczko do obejrzenia, poza tym nic specjalnego.
Byłam w Bochni w Kubusiu, polecam jeśli ktoś chce pooglądać wózki itp. Ogromny wybór.
Byłam w sklepie na ul. Kingi i jest mocno przereklamowany-wozki tylko jednej firmy, 5 łóżeczko do obejrzenia, poza tym nic specjalnego.
Byłam w Bochni w Kubusiu, polecam jeśli ktoś chce pooglądać wózki itp. Ogromny wybór.
Dziewczyny, jakby któraś była w potrzebie to mam do sprzedania kojec Baby Design, karuzelkę Skip Hop Alfabet i nosidło Love&Carry Dlight. Wszystko w bardzo dobrym stanie. Mam to wystawione na olx, ale nie ukrywam, że wolałabym to sprzedać na miejscu, tzn w Krakowie, a nie wysyłać. Tu podrzucam linka do nosidła nosidło, a jak już klikniecie na link to możecie tez podejrzeć inne moje rzeczy, które mam do sprzedania po moim synku i starszej córce
reklama
reklama
Podziel się: