reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

widzę , że rozmiarowo to u koleżanek podobnie ;) ja tez nosiłam C, teraz juz mam D, a niebawem pojawi sie i E, bo D tak w sam raz, a, że urosna jeszcze to wiadomo ;) Te za małe zapakowane juz i schowane, żeby mnie nie drażniły i jestem na etapie wymiany na większe modele. Narazie kupuję z fiszbinami, bo jeden ciążowy, który kupiłam sprawia , że czuję, jakbym dysponowała nie biustem a rozlewającymi sie wymionami - za przeproszeniem ;))) przepraszam dziewczynki za określenie, ale to, jakos najbardziej mi pasowało ;/ ;)

reklama
dariaa fajny brzucholek i świetny pomysł na zdjęcia :) tez chcialabym taką sesję, ale niestety mój mąz malo kreatywny i ... no cóż... leniwy ;/ chyba, że go przyduszę kiedys, to może się uda ;)))

Daria - wiem, że się powtórzę, ale zdjęcia super:tak:
salsera - taką gumę właśnie wyciągnęłam z moich jeansów ciążówek, bo mam z wysokim panelem i zakończone były gumką do regulacji, ale mam taki wrażliwy żołądek, że ta guma mnie drażniła i w końcu ją wyciągnęłam.

Co do staników - w pasmanterii za grosze można dostać te przedłużki. Ja teraz się cieszę, bo nosiłam małe B, czasem większe A...i puschupy, więc nie miałam czym się chwalić, ale teraz wszystkie wypychacze wyciągnięte i B z przedłużką w sumie jest za małe... ogólnie mnie to cieszy, M zachwycony jak mu żona pięknieje w ciąży, ale chyba bedę musiała zainwestować w nowy stanik - a to już mnie tak nie cieszy ;-)

wstawiam moje wczorajsze, wieczorne fotki:
18.jpg18tc.jpg

teraz dojrzałam, że na tym drugim zdjęciu jestem jakas nieproporcjonalna :/
pewnie dlatego, że M robił je ze swojej wysokości dwumetrowca hehe

Hej Dziewczyny, śliczne te wasze brzusie, takie juz okrąglutkie :-) Ja tez wrzuce swoj bo juz jest duzo wiekszy w porownaniu do ostatniego zdjecia hehehe. Co do rozmiaru piersi to ja zaczynałam z DD a już mi wyplywaja, wiec na pewno E już mam, albo i lepiej. Szukalam juz nowego stanika ale jeszcze nie trafilam na wygodny i w odpowiednim rozmiarze :p Musze chyba do jakiegos specjalistycznego sklepu sie udac.

śliczne nowe brzuszki:) daria gratuluje kreatywności:) i zgrabnych kragłości ciążowych
lepidoptera- jesteś drobna , więc pewnie dlatego tak dziwnie wyszła druga fotka robiona "z góry", ale brzusio już widoczny i zdecydowanie ciężarówkowy.
Zazdroszczę Wam już sporych brzuszków, chociaż mój też chyba się nieco zaokrąglił ostatnio:tak:bo cisnęły mnie wczoraj ubrania i ogólnie jakaś drażliwa jestem.Swędzi mnie i uciska wszystko, najlepiej mi bez niczego :-) Planuje zrobić sobie zdjęcia na 20 tydzień, więc jeszcze parę dni.

Dziewczyny super brzuszki ... TO fajne jak kazdej z nas inaczej rosna. Ja jeszcze mam troche swojego tluszczyku czekam az to sie ladnie przeksztalci w taki ciazowy brzuszek to tez zrobie nowe zdjecia.

reklama
Do góry