reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Daria świetne fotki, brzuszek też niczego sobie :-)

Motylku u ciebie podobnie tylko ciutkę mniejszy ;-) Ale i dzidzia młodsza. A jaka ładna dziewczyna jesteś :-)

Ja też mam zdecydowanie za duży już biust a na dodatek od dwóch tygodni mnie boli i nie dotykam się i nie ściągam stanika tak mi przeszkadza. W pierwszej ciąży startowałam z D i stanęłam na E, teraz startuję z C i niestety już przekroczyłam D, chociaż na szczęście nie widać tego cyca aż tak bardzo dzięki brzucholowi :-)

A brzuchol taki był wczoraj, 1 cm więcej w przeciągu 2 tygodni.

18 tydzien.jpg

reklama
Daria- śliczne zdjęcia i bardzo fajna pomysłowa sesja z tymi zdjęciami z USG :tak:
Lepiodptera- jesteś drobną śliczną kobietką z całkiem pokaźnym brzuszkiem SUPER!:tak:
Hope- no no rośnie brzuchatek rośnie słodziutki :tak:

ale się rozpisałyście przez weekend normalnie nadganiam :-)
Dziewuszki śliczne fasolkowe domki macie każda jedna
A co do staniczków itp to dajcie spokój startowałam od 75 C a teraz latam i szukam jakiegoś odpowiedniego w sklepach co by pasował na mnie bo D za mały już :/

A wiecie co tak sobie pomyślałam, teraz narzekamy na rozmiar a po karmieniu będzie: ojej mam A, a ja mam B a ja mam dwa filety mrożone :-D:-D:-D:-D

Masz racje Hope, nie ma co narzekać bo duży biust nigdy chyba naszym mężom nie będzie przeszkadzał, a wręcz przeciwnie a z kolei jak nam po porodzie zostanie taki A czy te dwa filety mrożone to popadniemy w kompleksy i tyle!!! Ja zaczynałam z małym 75 B, teraz 85 D i rośnie dalej no i wreszcie czuje że mam cyc a dodam jeszcze ze z brzuszkiem też się ładnie komponuje!

Ej laski ale teraz to mnie wystraszyłyście ja nie chce mieć A. Lubiłam swój biuścik przed ciążą. Mojej znajomej wcale po ciąży nie zmalał. Nosiła małe B a po dwóch ciążach E

reklama
Do góry