reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

jolek zasmucę Cię ... bo ja też nosiłam C no i w 1 ciąży doszłam do DD i jeszcze mi cycki wypływały..
teraz jak widziałaś też już mam pierś nie małą... chodze w D narazie (a raczej jeszcze się wciskam) ale wiem ze zaraz będę musiała kupić nowe staniczki... - tamte wywaliłam bo mnie straszyły w szaffie:sorry2:

reklama
no to razem idziemy w przód... Ja się boję moje D z poprzedniej ciąży wywlec z dna szuflady :D Najgorzej jak "podrosnę" jeszcze ale nie pod biustem bo wtedy to już nie wiem gdzie kupię sobie staniki bo ja mam ledwie 75. Może przytyję do 80 :D

Swoją drogą odeszłyśmy w temacie od brzuszków ale to też okrągłości hihihi

Ja juz waga 4 kg na plusie :/
I tez sporo poszlo w cycki, wczesniej dosilam C lub D , teraz nie mogłam znalezc odpowiedniego stanika, w koncu kupilam E, ale i tak jest przymaławy :/

Brzuch tez mi wywaliło od kilku dni , co mnie skłoniło do nowych fotek
Pobawiłam się troszke i o to co mi wyszło :

ulubione spodnie .. dawno nie nosiłam fakt.. i chyba już nie ponoszę ..
Kolaże5.jpg
i takie :
brzuszek.jpg

daria super sesja....:tak: zawsze taką chciąłam sobie zrobić, znaczy zawsze sesję chciałam sobie zrobić

zazdroszczę wam ze możecie sobie tak popstrykać..
a ja co?? nawet jak sobie przeiwąże wstążeczkę w koło brzucha albo nnawet położę buciki.. to co..
wyśmieją mnie ... :sorry2:

oj to ja mialam zawsze 75D a teraz to conajmniej rozmiar wieksze. Mam spory problem z kupieniem bawełnianego stanika. U mnie mala miescina i w bieliznianych przewaga miseczek B i C :-(. A bawelniane to albo dla czternastolatek("0") albo dla czterdziestolatek (90F) :((( Ze sklepu internetowego zamówiłam 80E ale miseczka na mnie tylko tylko :baffled:
I nie wiem czemu ale mój P. z tego powodu nie rozpacza :)

dariaa fotki super. Brzuszek też już ładnie widoczny:)
Marzenko pod biustem jak się stanik mały robi to takie przedłużki można kupić
wisienka mój M też szczęśliwy, chyba,że nie pozwalam dotknąć bo bolą to wtedy marudny

ja sie boje Jolek w drugą stronę. Że miseczki rosną a pod nie... U mnie w sklepach miseczki rosną wraz z obwodem. A ja nie.

hhhahaha ja zamiast marzena to chciałam napisac "miseczka" :zawstydzona/y::-D
więc marzena ja mam ten sam problem.. u nas te staniki takie ciulowe że szkoda słów...

wisienka mój tez się cieszy jak widzi że coraz większe ale jak już warczę to mówi no dobra dobra już przestaję:-p

reklama
dariaa - mam mi kupiła taką gumę w pasmanterii którą tobie tez polecam. Guma ma na całej długości dziurki do guzików, wystarczy odciąć kawałek powiedzmy 10 cm, na jednym końcu przyszyć guzik, i mamy regulowaną przedłużkę do spodni. Takich, w które ogólnie wchodzimy ale się nie dopinają :) Tyle że wiadomo - dłuższe sweterki do tego. Widziałam takie zestawy tez na allegro, kosztują 99 zł bo to w różnych kolorach i w ogóle, a mama za 1,5 metra gumy dała całe 1,5 :)

Do góry