reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Kto za /przeciw przyjęciu wuju i maleństwa do wątku zamknietego

• Tak

Głosów: 18 100,0%
  • Nie

Głosów: 0 0,0%
  • Niewiem

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    18
  • Ankieta zamknięta .
Witam ostatnio dużo radości sprawia mi zaspokajanie swoich zachcianek kulinarnych. I postanowiłam założyć wątek gdzie możemy wymienić się pomysłami kulinarnymi.:tak:

Juz jest taki watek Przepisy!

Nia zauważyłam,jak usunąć ten wątek?

Agata moze usunac :)

Ok dziękuje. Przepraszam Was za małe zamieszanie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam:biggrin2: jestem w 18 tygodniu ciązy- to moja druga ciąża ,ale po 8 latach.Słyszałam że drugi poród jest łatwiejszy i szybszy, przyznam że pierwszy miałam okropny ( komplikacje itp.) . nie wiem tylko czy po tak długim odstępie czasu jak u mnie poród jest łatwiejszy czy dotyczy to głównie różnicy roku czy dwóch lat???????? przyznam że boję sie teraz rodzić naturalnie i nie wiem czy nie zdecydować sie na cesarskie cięcie............???????:baffled: MOŻE MACIE WŁASNE DOŚWIADCZENIA I CHCIAłYBYŚCIE SIĘ NIMI PODZIELIĆ /???????? Dziekuję pozdrawiam;-)

ja chyba nawet nie mierze, bo u mnie, mamy i brata takie dziwne kolory oczu sa, ze nie wiadomo, czy to braz czy zielen :-D Dzidzia bedzie zagadka, bo z meza strony chyba same niebieskie :-)

Drogie Przyszłe Mamy!
Być może zainteresuje Was ta propozycja. Myślę, że w przyszłości może być to cudna pamiątka. Tak dla Was, jak i dla Waszych maluchów!

Jeden z bardziej znanych szwedzkich reżyserów filmów dokumentalnych oraz wyśmienity fotograf National Geographic przygotowują się do realizacji filmu dokumentalnego, który będzie poświęcony Bałtykowi i
krajom nadbałtycki. Jest to projekt kilkuletni - przez ok. 10 lat chcą pokazywać jak zmienia się Bałtyk i życie ludzi, którzy mieszkają w krajach z dostępem do niego.

W związku z tym poszukują osób, które zgodziłyby się wziąć udział w takim projekcie i dzięki temu pokażą jak żyje się w Polsce.

Bardzo chcieliby by jedną z osób, które będą bohaterami filmu, była kobieta, która wiosną tego roku urodzi dziecko. Oczywiście nie chcemy filmować porodu (czy chwil tuż przed i po nim), co to, to nie!

Poszukują również:
- mężczyzny w wieku ok. 55-65, który nigdy nie był nad morzem
- chłopca (ok. 6 - 10 lat), który mieszka na Śląsku i nigdy nie widział morza

Być może któraś z Was, drogie przyszłe mamy, chciałaby wziąć udział w takim projekcie? A może znacie kogoś kto pasowałby do profilu "poszukiwanych", a kto nie będzie bał się kamery i chętnie weźmie udział w takiej przygodzie?

Będę wdzięczna za kontakt na mój adres mailowy – orygin_al@poczta.onet.pl , odpowiem na wszystkie pytania i przedstawię szczegóły.

Pozdrawiam,
Beata

u mnie wyszło że zielone :)) - w sumie zaznaczyłam na zielone bo nie było koloru szaro-zielonego... po tatusiu oczywiście... hmm chociaż u mnie w rodzinie to przewaga niebieskiego :)))

reklama
Do góry