Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super pomysłem było kupienie lezaczka
temat o kosmetykach ale może nas nie zlinczująLeżaczek mam taki 3 w 1. Fajna sprawa
A pieluszki z rossmana? Używała któraś z Was? Jeszcze te mnie ciekawią i chyba kupię paczkę na próbę
Nie do końca można kupić w każdej aptece. Zepsuł mi się ostatnio i potrzebowałam laktatora na cito objeździłam wszystkie apteki w okolicy w tym sieciówki i w żadnej laktatora nie dostałam. A mieszkam w jednym z większych miast w Polsce. Więc lepiej się zaopatrzyć chociażby w ręczną medelę.Ja mialam najtanszy z canpola reczny, bardzo sie przydal w szpitalu, ale tak serio to w kazdej chwili juz teraz mozna to kupic w aptece jak bedzie potrzeba.
Sterylizator nie potrzebny. Szybciej przelejesz wrzatkiem i to robic trzeba. Nawet jak dziecko lize podloge to co innego niz to co dzieje sie w butelce po mleku i slinie.
U nas nawet w aptece szpitalnej byly zwykle canpole reczne. Zreszta nie zawsze sa potrzebne to tez trzeba brac pod uwage. A jesli faktycznie odciaganie to lepszy jest elektryczny w którego nie warto inwestowac juz w ciazy.Nie do końca można kupić w każdej aptece. Zepsuł mi się ostatnio i potrzebowałam laktatora na cito objeździłam wszystkie apteki w okolicy w tym sieciówki i w żadnej laktatora nie dostałam. A mieszkam w jednym z większych miast w Polsce. Więc lepiej się zaopatrzyć chociażby w ręczną medelę.