No dobra macie tu te nasze rozmowy o perfumach , nie bede cytowac tylko powklejam co ktora mowila
oliviaa-ja tez na tym etapie i nie moglam nic wybrac. dlugo uzywalam gucci rush2(kiedys pracowalam przy imprezie promocyjnej tego zapachu jak wchodzil na polski rynek i dostalam dwa flakony:-) ), jeszcze byly calvin klein "one", donna karan "delicious"(zielony), hugo bossa "for woman" a teraz po namowie kolezanki mam kleina "euphorie". fajne ale to jeszcze nie to. wyobrazcie sobie ze kupowalam je na lotnisku w atenach. mialam zamowienie jeszcze na inne dla kolezanki i wydalam prawie 200euro a te durne pindzie nawet jednej malej probki mi nie daly w prezencie! nie mialam czasu bo bym sie awanturowala. wiadomo ze maja tony probek i pewnie wszystko wynosza dla siebie!
ja lubie zapachy swieze, kwiatowe, naturalne.(cos jak "aqua di gio" armaniego) bron boze cos duszacego, ciezkiego i slodkiego! jakos nie moge znalez nic co by mnie zachwycilo
wiki- Obecnie używam chanel mademoiselle
Niania- A ja uwielbiam wiernie od dawna
Calvin Klein "Escape"
Thierry Mugler "Angel"
Nenius- Kilka lat temu używałam Salvador Dali Dalimix i tak sobie myślę czy by do nich nie wrócić
Ysia- A perfumu to Prada i Givenchy Organza Indecence( ale te już nie wychodzą tylko miniaturki)
Joasia- a co do zapachow moje ulubione to Mexxx Woman i Puma Woman i ostatnio Calvin Klein Euphoria
Kasia K.-ja używam ostatnio lacosta srebrny taki lajcikowy bardzo go lubię
i mam chanel allure ale lubię ten zapach na drugi dzień
czasami wieczorem popsikam na szal i rano bardzo mi się podoba
generalnie na zimę lubię używać cięższe i słodsze perfuma
Martuska- Uzywal Issey Miyake tych w szafirowym flakonie, a obecnie Giorgio Armani.
Ja jestem wierana od trzech lat Dolce&Gabbana Light Blue. Jakos ten zapach przylgnal do mnie ale moze czas na zmiane?
Dasaria(
małpa ktora nas olała totalnie) -a teraz coś na temat:
perfumy które uwielbiam: OPIUM YvssantLaurent,
Tyle znalazłam :-) prosze mi ładnie podziękowac
do tego dodamy elfika
-Mexx Woman
-Lacoste Touch of Pink( ukochane)
- moj nowy nabytek prezentowany wyżej- miracle
a kiedys kiedys dawno bardzo dlugo uzywałam tego
ale to słodkie i juz mi sie nie podoba