reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej, jestem, jestem ale trochę w biegu, odwiedziny znowu jedne, drugie, zakupy czas goni :p
oczywiście od kąd tylko na głos powiedziała, że się odchudzam to jakas katastrofa, wczoraj na wieczór cała czekolada, aż mi niedobrze było :szok:
ale od wtorku ruszam na 100%! obkupie się w warzywa, owoce i kefir <3 i będę działać!

reklama
hehe a ja trwam w ograniczeniu :)
Normalnie czekolady w domu, ciasto, delicje i nic :) Aczkolwiek zjem z 2 kostki czeko ale nie dwie tabliczki jak do tej pory :p
Czyli generalnie z jakiego pułapu startujesz teraz?

a u mnie jakas gastrofaza, no dramat :/ chyba zima jakas idzie hehehehhe i tłuszcz zbieram :p
ile waże to nie wiem bo aż 5 dni się nie ważyłam :p a wiadomo jak jest, mam nadzieje jednak, że jest jak przed świętami hehehehe :p

Ty to dobra jesteś, 5 dni się nie ważyła hehe, rozumiem miesiąc ale 5 dni? To ile miałaś sprzed 5 dni hihi ?
Pewnie jak zwykle mało bo ty zawsze mniej masz a jakbyś mega wielka była :-D:-D:-D
Mi to jak krew z nosa będzie szło bo wiem, że mój organizm teraz strasznie nie chce reagowac na cokolwiek. No ale zobaczę jak przez m-c efektu większego nie bedzie to albo zmodyfikuję dietę albo wrócę do starego trybu bo przecież męczyć się nie będę:-p

ojj na pewno mało nie mam :p :p zdziwiłabyś się hehehe
a na wagę wchodze często ale i tak juz rzadziej niż kiedyś ;-)

może kiedyś uda mi się dobić do 60tki..
wystarczyło by samozaparcia trochę, ale ja to łasa na żarcie jestem bo lubię i odmówić sobie nie umiem ;p

no ja chciałabym 60-tke osiągnąc ale jakoś nie umiem sobie tego na dzien dzisiejszy wyobrazić;-)Mniej bym nie chciała bo przy mojej budowie to bym naprawdę źle wyglądała. Kurcze mam szerokie ramiona i klatkę a wąską talię i wyglądam jak pływaczka olimpijska:-D:-D:-D Bo cycków tez nie mam ale co tam czy zniknie te kilka cm to już róznicy nie bedzie widać. Klata faceta hahaha:-D

hej,

ja za to mam bardziej chłopięcą ( męską heheh :p ) budowe bo nie mam zbyt dużego wcięcia w talii , w sumie nawet lubię to :p za to ramiona i doopa mniej więcej takie same hehe, chyba.. :p
cycki to osobny temat sama wiesz hehehehehe, tylko silikony przy ćwiczeniach by się utrzymały...

a gdzie reszta lasek? tylko na fb siedzą? :laugh2::-p

Cześć babeczki :-)
Ciągle Wam kibicuję :tak: jeszcze jakieś pół roku i znowu tutaj zawitam.
Na razie nie jest tak źle, na plusie 8,5 kg. Na pewno będzie co potem zrzucać. Ale w porównaniu z poprzednią ciążą jest dużo lepiej.

W końcu wiem kto mieszka w brzuszku (długo dzidzia nie chciała się ujawnić) - dziewczynka :-)

Hej, dołączę się do wspierania Was i proszę też o to samo :) Straciłam już 4 kg od listopada, teraz następne 5 przede mną i z tym już jest gorzej, ale dam radę!

reklama
witam dziewczyny,
u mnie spadki :)
Jednak rezygnacja z nadmiernej dawki cukru to jest to :)
Wczoraj zrobiłam sobie trening tabata i spodobał mi się :) Także gdzies go wplote w mój codzienny plan :)
kejtwo witaj,
widzę, że niedużo ci zostało. Jaki konkretnie cel, z jakiej wagi start oraz jaki wzrost. Napisz cos o sobie :)

Do góry