M
Mateuszkowa
Gość
Editku no ja uważam, że jak się nie będzie dusił katarem to może chodzić hehehe i póki z nosa nie leje się po pas także jeszcze jest ok, ale chyba znowu skonsultuje to z pediatrą żeby wiedzieć na wszelki wypadek, niestety zmieniliśmy spólke med. od października i musze znależć nowego, dobrego lekarza.. ;/
z praca krucho -_- nic nie ma, a jak jest to jakoś się nie odzywa cholera szlag mnie trafia już.. fajnie masz z tym fitnesem
ja sobie coś wymyśliłam, ale poki co cisza bo nie wiem czy w ogóle to wypali.. ;-)
może znajdziesz podobną apke ??
monludki witaj ;-)ja się na dukanie nie znam, bo nie stosowałam, gorzej chyba jak się diete porzuci - jakąkolwiek, więc jestem zwolenniczka zdrowego jedzenia wszystkiego z umiarem
z praca krucho -_- nic nie ma, a jak jest to jakoś się nie odzywa cholera szlag mnie trafia już.. fajnie masz z tym fitnesem
ja sobie coś wymyśliłam, ale poki co cisza bo nie wiem czy w ogóle to wypali.. ;-)
może znajdziesz podobną apke ??
monludki witaj ;-)ja się na dukanie nie znam, bo nie stosowałam, gorzej chyba jak się diete porzuci - jakąkolwiek, więc jestem zwolenniczka zdrowego jedzenia wszystkiego z umiarem