reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejne dziecko

reklama
niby powinnam byc mądrzejsza w kolejnej ciązy a ja miałam więcej wątpliwości:sorry2:
ja też tak miałam niby człowiek w jednej ciąży już był a się potem zastanawiał co i jak to było zresztą zobaczysz że przy dziecku jak się urodzi jest tak samo niby człowiek jedno już ma i z drugim powinien wszystko wiedzieć a ja czasem rozmyślałam/rozmyślam jak to było z Emilką ...;) i nie pamiętam

u mnie było dokładnie jak u rosmerty, niby druga ciąża, a więcej wątpliwości. Ruchy niby wyczuwałam szybciej, ale nie byłam pewna czy to na pewno one... tak więc, uważam tak jak dziewczyny, że bez paniki.

wczoraj byłam na wizycie no i położna przed wizytą zawsze mierzy waży przygotowyje wszystko do karty no i znó stres bo nie przybrałam ani grama wymiary nie zmieniły się nawet o centymetr no i mówi że po mnie nic nie widać gdzie ten brzuch jedynie piersi mam widać takie pełne. no i czekałam na swoją kolej jak na szpilkach.weszłam zbadał zrobił USG i mówi że ok.że zdążę przybrać i czym mniej tym lepiej i spytał ile chcę przybrać ja że odpowiedziałam że najlepiej jak najmniej.to stwierdził że na pewno jestem w ciąży skoro sama nie wiem czego chcę- mieć brzuch a zarazem nie mieć.

mam być za 2 tyg po zwolnienie i z płytą DVD to zrobi mi za darmo film 4D i może uda się określić płeć bo teraz nic nie powiedział.

no rzeczywiście karola, z kobietami w ciąży ciężko się dogadać:-) A brzuszek urośnie, jeszcze będziesz narzekać, że taki duży i ciężki:tak:

Karola brzuszka sie jeszcze doczekasz;-):tak:

my po sobotniej wizycie:-) wszystko ok, dziddzius zdrowiutki, serduszko, mózg i wszytskie inne narzady prawidłowo zbudowane, wszystkie przepływy ok, maluszek waży 515 g:-) tylko niespodzianka, bo okazalo sie , że jednak drugi synek:tak: Hubek dumny, że bedzie miał braciszka:-) z fascynacja oglądał filmik z 4D i stwierdził "Biedny ten mój braciszek, taki ścisniety jak w więzieniu...";-):-D

Rosmerta no gratki.Super,że wszystko OK.Drugi synek powiadasz,ale(tak jak mówie kumpeli mojej),nie martw sie,trzecia bedzie dziewczynka.:-)

KAROLA brzuszek jezcze bedzie, najwajzniejsze ze dziszia ma sie ok!

ROSMERTA suoer ze wszystkie badania w porzadku, no i synek- brawo!!!!!

reklama
Misiu oficjalnie gratuluję i życzę Ci spokojnej i zdrowej ciąży:tak: No i ogromu dobrego samopoczucia:tak:

Karola
nic się nie martw:tak: Ciesz się, że jeszcze nie przybierasz i nic nie widać, bo przychodzi czas, że nadrobisz ten czas oczekiwania czy tego będziesz chciała czy nie;-) Obyś tych dodatkowych kilogramów miała na koncie jak najmniej:tak:

Rosmerta
gratuluję drugiego synka:-) I równocześnie rozumiem Twoje zawiedzenie i rozczarowanie doskonale, bo sama to przechodziła, tylko po porodzie, a nie w trakcie ciąży, bo ja miałam jednak nadzieję do końca na "różową niespodziankę", ale jednak się nie udało:-p Na pocieszenie Ci powiem, że siostra z bratem nie dogada się tak jak dwaj bracia;-) Przynajmniej ja mogę śmiało powiedzieć, że moje chłopaki nie wyobrażają sobie życia bez siebie i bez codziennych wspólnych zajęć i zabaw:tak:
Super, że Maluch zdrowy i ładnie rośnie, oby tak dalej:-) Hubek z takim wielkim zaangażowaniem i zainteresowaniem śledzi Twoją ciążę, że będzie świetnym starszym bratem:tak::tak:

Do góry