reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejne dziecko

Karola gratuluję córci:-) Zobaczysz jakie to szczęście;-) A dlaczego masz opcję CC? Coś jest nie tak?

Mysiu życzę Ci wymarzonej córci:tak: Nigdy nic nie wiadomo;-) Super są takie przypływy energii w ciąży:-) Korzystaj póki są:-)

Susu
gratuluję ciąży, bo nie wiem czy miałam okazję:sorry2: Rośnijcie zdrowo;-)

Rosmerta powodzenia na badanich, trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło:tak:

reklama
nie nie mam nawet propozycji ale bałam się że przez biodro mam ćwiczyć i będzie ok.
no pewnie tak masz rację ale muszę się nartoić na tą córcie.

jakoś idzie wytrzymać nie leżę za dużo więc spoko. a jak leżę to nie na tym biodrze by łatwiej się wstawało.nie ma co się cackać.

Mnie tak szybko czas ucieka, ze nie wiem kiedy i juz tydzień od wizyty minął..
Narazie nic nie wiemy, bo maluszek sie odwrócił i koniec...może za tydzień sie dowiemy...Poza tym dzidziuś zdrowy na tylke ile można stwierdzić, ja też wszystkie wyniki ok, wiec narazie tylko sie cieszyć...

Mysia super, że wszystko ok z dzidziusiem i ciążą:tak::-) oby tak dalej!

a czas zasuwa, niestety. Mi już zostało 8 tygodni niecałych, a może tylko 6 już, kto wie :szok: a maluch się wierci i rozpycha, ze nie wiem gzie on się ma jeszcze pomieścić przez ten czas:-D brzuch mam jakoś wyżej niż z Hubkiem jak byłam w ciąży, ciężko mi siedzieć dłużej, więc niestety musiałam sobie prace odpuścić i jestem na zwolnieniu juz, można oszaleć w domu, no ale póki mogę to jeszcze autkiem jeżdżę i kupuje drobiazgi jeszcze rożne dla bąbla:-)

Mi już zostało 8 tygodni niecałych, a może tylko 6 już, kto wie :szok:
Jejku faktycznie:szok: Kiedy to zleciało:szok: rosmerta a przez jaki czas jeszcze planujesz pozostać w domu po narodzinach Maluszka?:happy2: Dobrze, że chociaż masz Hubcia w przedszkolu i spokojnie sobie możesz jechać na zakupy;-)
Ja tam pamiętam, że aż tak dobrze nie było, żeby się nudzić, zwariować owszem można było, ale to od dwuletniego wtedy buntownika:-p

Uważajcie na siebie dziewczyny:tak: Oby do końca wszystko było w porządku u każdej z Was, a maluszki rosły zdrowe:tak:

Mknie ten czas niesamowicie suwaczki idą wam jak burza do przodu ..... ja twierdzę że druga ciąża w ogóle zleciała mi jak błyskawica a z Emilką to jak słoń chodziłam ;)

no a po porodzie ten czas zwolnić też nie chce ;)

a czas zasuwa, niestety. Mi już zostało 8 tygodni niecałych, a może tylko 6 już, kto wie :szok: a maluch się wierci i rozpycha, ze nie wiem gzie on się ma jeszcze pomieścić przez ten czas:-D brzuch mam jakoś wyżej niż z Hubkiem jak byłam w ciąży, ciężko mi siedzieć dłużej, więc niestety musiałam sobie prace odpuścić i jestem na zwolnieniu juz, można oszaleć w domu, no ale póki mogę to jeszcze autkiem jeżdżę i kupuje drobiazgi jeszcze rożne dla bąbla:-)

No fajnie, ze juz tak niedługo będziesz mieć kolejnego synka na świecie...no i ta przyjemność z kupowania drobiazgów...ja już sie nie mogę doczekać, teraz jakoś mi głupio kupować tak wcześnie - zabobonna sie zrobiłam chyba....nie wiem
A jak rosmerta synek bedzie miał na imię?

reklama
Mysia nie wiem czy zabobonna, ja tez stwierdziłam ze poczekam do nowego roku, bo rożnie bywa w końcu... przedtem nic nie kupowałam, a teraz juz pomału muszę poszykować, żeby mój mąż potem nie oszalał, jakby na niego wszystko spadło nie daj Boże;-), bo niby 6 tygodni jeszcze, ale nigdy nic nie wiadomo.
A maluch będzie Bartek (Bartosz) - tak mi sie kiedys przysniło i chłopaki zaakceptowali:-)

Wolfia ja planuje cały macierzyński czyli teraz 20 tygodni jest chyba, do tego mozna dobrac jeszcze 2 więc też skorzystam, no i pewnie urlop od razu wykorzystam, więc troche tego wyjdzie, a potem juz Hubek do przedszkola od wrzesnia znowu pójdzie, wiec bedzie łatwiej i jak ja do pracy to pewnie moja mama z maluchem zostanie:tak:

Do góry