reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejne dziecko

Karola gratuluję córci:-) Zobaczysz jakie to szczęście;-) A dlaczego masz opcję CC? Coś jest nie tak?

Mysiu życzę Ci wymarzonej córci:tak: Nigdy nic nie wiadomo;-) Super są takie przypływy energii w ciąży:-) Korzystaj póki są:-)

Susu
gratuluję ciąży, bo nie wiem czy miałam okazję:sorry2: Rośnijcie zdrowo;-)

Rosmerta powodzenia na badanich, trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło:tak:

reklama
nie nie mam nawet propozycji ale bałam się że przez biodro mam ćwiczyć i będzie ok.
no pewnie tak masz rację ale muszę się nartoić na tą córcie.

jakoś idzie wytrzymać nie leżę za dużo więc spoko. a jak leżę to nie na tym biodrze by łatwiej się wstawało.nie ma co się cackać.

Mnie tak szybko czas ucieka, ze nie wiem kiedy i juz tydzień od wizyty minął..
Narazie nic nie wiemy, bo maluszek sie odwrócił i koniec...może za tydzień sie dowiemy...Poza tym dzidziuś zdrowy na tylke ile można stwierdzić, ja też wszystkie wyniki ok, wiec narazie tylko sie cieszyć...

Mysia super, że wszystko ok z dzidziusiem i ciążą:tak::-) oby tak dalej!

a czas zasuwa, niestety. Mi już zostało 8 tygodni niecałych, a może tylko 6 już, kto wie :szok: a maluch się wierci i rozpycha, ze nie wiem gzie on się ma jeszcze pomieścić przez ten czas:-D brzuch mam jakoś wyżej niż z Hubkiem jak byłam w ciąży, ciężko mi siedzieć dłużej, więc niestety musiałam sobie prace odpuścić i jestem na zwolnieniu juz, można oszaleć w domu, no ale póki mogę to jeszcze autkiem jeżdżę i kupuje drobiazgi jeszcze rożne dla bąbla:-)

Mi już zostało 8 tygodni niecałych, a może tylko 6 już, kto wie :szok:
Jejku faktycznie:szok: Kiedy to zleciało:szok: rosmerta a przez jaki czas jeszcze planujesz pozostać w domu po narodzinach Maluszka?:happy2: Dobrze, że chociaż masz Hubcia w przedszkolu i spokojnie sobie możesz jechać na zakupy;-)
Ja tam pamiętam, że aż tak dobrze nie było, żeby się nudzić, zwariować owszem można było, ale to od dwuletniego wtedy buntownika:-p

Uważajcie na siebie dziewczyny:tak: Oby do końca wszystko było w porządku u każdej z Was, a maluszki rosły zdrowe:tak:

Mknie ten czas niesamowicie suwaczki idą wam jak burza do przodu ..... ja twierdzę że druga ciąża w ogóle zleciała mi jak błyskawica a z Emilką to jak słoń chodziłam ;)

no a po porodzie ten czas zwolnić też nie chce ;)

a czas zasuwa, niestety. Mi już zostało 8 tygodni niecałych, a może tylko 6 już, kto wie :szok: a maluch się wierci i rozpycha, ze nie wiem gzie on się ma jeszcze pomieścić przez ten czas:-D brzuch mam jakoś wyżej niż z Hubkiem jak byłam w ciąży, ciężko mi siedzieć dłużej, więc niestety musiałam sobie prace odpuścić i jestem na zwolnieniu juz, można oszaleć w domu, no ale póki mogę to jeszcze autkiem jeżdżę i kupuje drobiazgi jeszcze rożne dla bąbla:-)

No fajnie, ze juz tak niedługo będziesz mieć kolejnego synka na świecie...no i ta przyjemność z kupowania drobiazgów...ja już sie nie mogę doczekać, teraz jakoś mi głupio kupować tak wcześnie - zabobonna sie zrobiłam chyba....nie wiem
A jak rosmerta synek bedzie miał na imię?

reklama
Mysia nie wiem czy zabobonna, ja tez stwierdziłam ze poczekam do nowego roku, bo rożnie bywa w końcu... przedtem nic nie kupowałam, a teraz juz pomału muszę poszykować, żeby mój mąż potem nie oszalał, jakby na niego wszystko spadło nie daj Boże;-), bo niby 6 tygodni jeszcze, ale nigdy nic nie wiadomo.
A maluch będzie Bartek (Bartosz) - tak mi sie kiedys przysniło i chłopaki zaakceptowali:-)

Wolfia ja planuje cały macierzyński czyli teraz 20 tygodni jest chyba, do tego mozna dobrac jeszcze 2 więc też skorzystam, no i pewnie urlop od razu wykorzystam, więc troche tego wyjdzie, a potem juz Hubek do przedszkola od wrzesnia znowu pójdzie, wiec bedzie łatwiej i jak ja do pracy to pewnie moja mama z maluchem zostanie:tak:

Do góry