reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejne dziecko

reklama
Dziewczyny -podziwiam Was za takie postanowienia(z reszta nie bardziej niz wszystkie nasze z lutowe mamusie z 2,3 a nawet 4 pociech.
Ja sie jednak wypisuje. Moja córcia bedzie rozpieszczona jedynaczka:-):zawstydzona/y::sorry2::-D

Po ostrej diecie bezmlecznej i bezjajecznej,czuję osłabienie.Więc przynajmniej muszę wrócić do normalnego jedzenia i łykania regularnie witamin.
No i u mnie ten problem z ciśnieniem,w ciązy miałam za wysokie.Teraz to różnie bywa,a lekarstw puki karmie nie chciałabym brać.

JA tez chcialabym juz miec Dzidzie w brzuszku :) Ale jednak jeszcze poczekam. Bardzo bym chciala aby drugie dziecko urodzilo sie tez w lutym albo moze w styczniu. I tak sobie mysle ze to pewnie bedzie dopiero w 2010.

Dziewczyny -podziwiam Was za takie postanowienia(z reszta nie bardziej niz wszystkie nasze z lutowe mamusie z 2,3 a nawet 4 pociech.
Ja sie jednak wypisuje. Moja córcia bedzie rozpieszczona jedynaczka:-):zawstydzona/y::sorry2::-D

Ja mam rodzeństwo i nie wyobrażam sobie bycia jedynakiem...z obserwacji znajomych jedynaków uważam, ze to nie jest fajne...i dlatego na pewno Fili nie będzie sam....:no::no: Ale Madzix szanuje Twoje podejście...

JA tez chcialabym juz miec Dzidzie w brzuszku :) Ale jednak jeszcze poczekam. Bardzo bym chciala aby drugie dziecko urodzilo sie tez w lutym albo moze w styczniu. I tak sobie mysle ze to pewnie bedzie dopiero w 2010.

Chciałabym następne dziecko urodzić wczesnym latem, tak w czerwcu, a może nawet w maju.....i może to będzie w przyszłym roku...nie wiem...:sorry2:

Nasz Hubek tez napewno nie bedzie jedynakiem :-) obydwoje z meżem mamy rodzeństwo i jakos nie wyobrażam sobie, zeby Hubek nie miałby mieć..
a o kolejnym dziecku pomyslimy chyba jak Hubek skończy 2 latka... :-)

jeny ale postanowienia ja to o dziecku pomyślę jak odeśpię choć troszkę ale najpiew odstawienie od piersi nas czeka :baffled:
a co do jedynaków to ja jestem właśnie takim egzemplarzem i jako dziecko czy nastolatka wcale nie ubolewałam z tego powodu mieliśmy raczej otwarty dom i zawsze ktoś u mnie był więc spoko to raczej teraz problem dla dorziców bo ja mam własną rodzinę i mieszkam 100km od nich a im zostało duże mieszkanie i kot i napewno dokucza im ta cisza.
ale ja postanowiłam prowadzić model 2+2 ale na to drugie 2 troche poczekamy:tak:

reklama
Maciuś też będzie jedynakiem to już zadecydowane chyba bardziej prze zemnie ,bo mąż to chciały mieć jeszcze jedną dzidzie,ale niestety finanse są marne,mieszkanko za małe:-(

Do góry