reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejne dziecko

No to dobrze, że czujesz się super :tak: Bieganie przy dziecku ze złym samopoczuciem to nic przyjemnego :baffled:

A wiadomo już, Marzuś, czy to drugi synuś czy może córcia :confused::happy2:

reklama
Jak robiłam sobie ostatnie USG to jeszcze było za wcześnie. Myślę, że kolejne (już chyba w grudniu) może wykazać. Jeżeli oczywiscie dzidzia zechce pokazać co tam ma między nogami;-). Tak naprawdę to chciałabym córeczkę. Już teraz jak wchodziliśmy do sklepów z ubrankami dla dzieci, to mąż musiał mnie pilnować, żebym nie kupiła Robertowi sukieneczki, bo takie były śliczne. No i byłoby 2:2 i chłopaki nie mieliby satysfakcji, ze mają przewagę:tak:. Ale ostatnio, jak prasowałam ubranka Roberta to pomyślałam, że moglibyśmy mieć drugiego synka. No i chyba rzeczywiscie wszystko jedno. Co Bóg da, będzie kochane.

Marzuś my również GRATULUJEMY :tak:
troszeczkę Ci zazdroszcze ;-) ostatnio zaczęłam już myśleć o kolejnym Bobasku a tu...proszę Mama Lutóweczka w 17 tyg :-) super :happy2:
my również się nie zabezpieczamy-jak Bóg da, to Dzicia będzie :-D
powodzenia i przyjemnej ciązy :tak:

super MARZUS ze sie dobrze czujesz!!!! juz 17 tydzien..mowie czas leci....juz niedlugo polmetek...szok!!!! ale fajny szok!!!:-):tak::-D

No, w końcu udało mi się wstawić drugi suwaczek (nieoceniony pomocnik joasiek'i). Zmobilizowała mnie do tego susumali - dzięki ;-).
oska - trzymam kciuki!!!! POWODZENIA, próbujcie dalej.

za rok zaczynam starac sie o drugie malenstwo. to juz kwestia postanowiona. juz nie moge sie doczekac. (dziecka, nie starania:-p)

reklama
Do góry