reklama
Marzuś
NIE-młoda mama
Jak robiłam sobie ostatnie USG to jeszcze było za wcześnie. Myślę, że kolejne (już chyba w grudniu) może wykazać. Jeżeli oczywiscie dzidzia zechce pokazać co tam ma między nogami;-). Tak naprawdę to chciałabym córeczkę. Już teraz jak wchodziliśmy do sklepów z ubrankami dla dzieci, to mąż musiał mnie pilnować, żebym nie kupiła Robertowi sukieneczki, bo takie były śliczne. No i byłoby 2:2 i chłopaki nie mieliby satysfakcji, ze mają przewagę. Ale ostatnio, jak prasowałam ubranka Roberta to pomyślałam, że moglibyśmy mieć drugiego synka. No i chyba rzeczywiscie wszystko jedno. Co Bóg da, będzie kochane.
oska
Fanka BB :)
Marzuś my również GRATULUJEMY
troszeczkę Ci zazdroszcze ;-) ostatnio zaczęłam już myśleć o kolejnym Bobasku a tu...proszę Mama Lutóweczka w 17 tyg :-) super
my również się nie zabezpieczamy-jak Bóg da, to Dzicia będzie
powodzenia i przyjemnej ciązy
troszeczkę Ci zazdroszcze ;-) ostatnio zaczęłam już myśleć o kolejnym Bobasku a tu...proszę Mama Lutóweczka w 17 tyg :-) super
my również się nie zabezpieczamy-jak Bóg da, to Dzicia będzie
powodzenia i przyjemnej ciązy
mysia23
mama dwójeczki
za rok zaczynam starac sie o drugie malenstwo. to juz kwestia postanowiona. juz nie moge sie doczekac. (dziecka, nie starania)
lil a miało być 7 lat.. u nas podobnie, chyba z rok wytrzymam..tak bym chciała mieć znowu maleństwo w brzusiu
reklama
mysia23
mama dwójeczki
To jest jak nałóg.Jak widac na zdjeciu moim w avatarze
Rany, Tycia, mam nadzieje, ze nie....