Dziewczyny taką prośbę otrzymałam, może Wy pomożecie :-)
Więc jeśli to mozliwe to bardzo proszę o zmaieszczenie poniższego tekstu w odpowiednim miejscu na Waszym forum.
"Jestem mamą z Krakowa. Jadę z Zosieńką na 6 tygodni do Karwi. Ze względu na silną alergię u Zosi, nie mogę żywić jej warzywami i mięskiem sklepowym, faszerowanym wolę nie wiedzieć czym...
W zwiazku z tym mam prosbę. Czy mogłybyście podać mi adresy sklepów z ekologiczną żywnoscią w okolicy niezbyt dalekiej od Karwi - Trójmiasto, Władysławowo, Rumia, Puck, sama nie wiem gdzie jeszcze. A moze jakieś gospodarstwa ekologiczne znacie, gdzie mogłabym sobie zamówić produkty?
Zależy mi zwłaszcza na mięsku (jagnięcina i królik), warzywach i jabłkach oraz gruszkach konferencjach. I jakimś dobrym chlebku - jakaś piekarnia? Nabiału Zosia nie moze jeść.
Po sprawdzeniu składów w słoiczkach gerbera, bobovity i hippa okazało sie, ze Zosia moze jeść tylko jeden gerbera i jeden hippa, które mają w składzie mięso. A na 6 tygodni mięsa na wyjazd nie przywiozę.
Bardzo proszę o pomoc."
sklep ze zdrową żywnością jest w rumi w auchan
mrozone mięsko z krolika bażanta czy perliczki są dostępne w makro*gdynia), bomi alma....