reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Hej. Ja przezyłam jakos szkołe, ale zmeczona jestem. Teraz za tydzien musze jeszcze byc... ehhh

Marcia fajnie ze koncert sie podobał :-) A co do tesco to ja nieraz robiłam tam zakupy poznym wieczorem i nigdy problemów nie miałam, zawsze jakas kasa była otwarta. Wiem ze koło 24 robia polgodzinna przerwe bo musza rozliczyc dzien i wtedy otwarta 1-2 kasy góra... A ta baba to nie wiem po co tam stała :-D hehe
A ja jutro do gina... ehhh

Witamy się w pierwszy dzień wiosny :)

Zapewne gdybym miała lepszy nastrój to bym się kłóciła...

My już wstałyśmy.Zaraz się zbieramy do księgowej i do banku :)

Dzisiaj pierwszy dzień od tygodnia kiedy zostaje sama z małą :-)

Miłego dnia

Martynka - weź sobie leżak na następne zajęcia ;)

Carola, Jolcia - dziękuję ślicznie za wczorajsze spotkanie!

Dziewczyny kochane - czy znacie kogoś z rodziny, znajomych kto potrafi robić takie cudne czapeczki dla niemowlaczków na sesje:

mis1_w.jpg

jpg_24d5d7a257b9b8a010f5241b24a5f9ab_442_290_0.jp.jpg

njbabyphotographer.jpg

Newborn-Model-Search.jpg

Hello,
Martynka leżak i poduchę !!! :) dasz radę , jeszcze jedna i luzik! Poza tym coraz bliżej do końca a raczej początku:)))))))))
Marcia powodzonka w sprawach urzędowych !
Iza ja nie znam:(
My dziś od 7 na nogach, też mam dużo spraw do załatwienia , na szczęście piękna pogoda! Od razu chce się żyć!
Miłego dnia !!

Iza piękne zdjęcia z mgłą! czad!

Ostatnia edycja:
Iza poszukaj na allegro ja znalazłam coś takiego WESOŁE CZAPECZKI-różne rodzaje38-40 cm sesja foto (1499152058) - Aukcje internetowe Allegro :) urocze są dla takich maluszków

Martyna już tak niewiele zostało.A zwolnienie lekarskie nic Ci nie da?

Beata zgadzam się :) Pogoda poprawia humor

My już po wizycie w banku wszystko na plus.Teraz tylko sprzedać mieszkanie i zaczynamy od początku :)

Jeszcze dzisiaj muszę na Matarnie jechać,bo wysyłałam tam list polecony i nie dotarł :(

Marta - wielkie dzięki :* O coś takiego właśnie mi chodziło! I sa tam też te spódniczki tiulowe, których kiedyś szukałam.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny taką prośbę otrzymałam, może Wy pomożecie :-)
Więc jeśli to mozliwe to bardzo proszę o zmaieszczenie poniższego tekstu w odpowiednim miejscu na Waszym forum.

"Jestem mamą z Krakowa. Jadę z Zosieńką na 6 tygodni do Karwi. Ze względu na silną alergię u Zosi, nie mogę żywić jej warzywami i mięskiem sklepowym, faszerowanym wolę nie wiedzieć czym...
W zwiazku z tym mam prosbę. Czy mogłybyście podać mi adresy sklepów z ekologiczną żywnoscią w okolicy niezbyt dalekiej od Karwi - Trójmiasto, Władysławowo, Rumia, Puck, sama nie wiem gdzie jeszcze. A moze jakieś gospodarstwa ekologiczne znacie, gdzie mogłabym sobie zamówić produkty?
Zależy mi zwłaszcza na mięsku (jagnięcina i królik), warzywach i jabłkach oraz gruszkach konferencjach. I jakimś dobrym chlebku - jakaś piekarnia? Nabiału Zosia nie moze jeść.

Po sprawdzeniu składów w słoiczkach gerbera, bobovity i hippa okazało sie, ze Zosia moze jeść tylko jeden gerbera i jeden hippa, które mają w składzie mięso. A na 6 tygodni mięsa na wyjazd nie przywiozę.

Bardzo proszę o pomoc."

My właśnie zastanawiamy się jaki wypiekacz do chleba kupić, inie mogę się zdwecydować:wściekła/y: do tego jeszcze jakiegoś grilla elektrycznego sobie fundniemy:-) Jestem między tym :http://www.euro.com.pl/wypiekacze-chleba/moulinex-baguette-co-ow6000.bhtml a tym: http://www.euro.com.pl/wypiekacze-chleba/moulinex-home-bread-baguette-ow5023.bhtml

Marta
: powodzenia w mieszkaniowych roszadach:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie mamusie z Trójmiasta :-)
jestem na tym wątku pierwszy raz, a sama też mieszkam w Trójmieście, pomyślałam, że fajnie tu poznać jakieś mamuśki z okolic i umówić się kiedyś na spacerek :tak:

Do góry