reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Hej. Ja przezyłam jakos szkołe, ale zmeczona jestem. Teraz za tydzien musze jeszcze byc... ehhh
Marcia fajnie ze koncert sie podobał :-) A co do tesco to ja nieraz robiłam tam zakupy poznym wieczorem i nigdy problemów nie miałam, zawsze jakas kasa była otwarta. Wiem ze koło 24 robia polgodzinna przerwe bo musza rozliczyc dzien i wtedy otwarta 1-2 kasy góra... A ta baba to nie wiem po co tam stała
hehe
A ja jutro do gina... ehhh
Marcia fajnie ze koncert sie podobał :-) A co do tesco to ja nieraz robiłam tam zakupy poznym wieczorem i nigdy problemów nie miałam, zawsze jakas kasa była otwarta. Wiem ze koło 24 robia polgodzinna przerwe bo musza rozliczyc dzien i wtedy otwarta 1-2 kasy góra... A ta baba to nie wiem po co tam stała

A ja jutro do gina... ehhh
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Witamy się w pierwszy dzień wiosny 
Zapewne gdybym miała lepszy nastrój to bym się kłóciła...
My już wstałyśmy.Zaraz się zbieramy do księgowej i do banku
Dzisiaj pierwszy dzień od tygodnia kiedy zostaje sama z małą :-)
Miłego dnia
Zapewne gdybym miała lepszy nastrój to bym się kłóciła...
My już wstałyśmy.Zaraz się zbieramy do księgowej i do banku
Dzisiaj pierwszy dzień od tygodnia kiedy zostaje sama z małą :-)
Miłego dnia
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Hello,
Martynka leżak i poduchę !!!
dasz radę , jeszcze jedna i luzik! Poza tym coraz bliżej do końca a raczej początku
))))))))
Marcia powodzonka w sprawach urzędowych !
Iza ja nie znam
My dziś od 7 na nogach, też mam dużo spraw do załatwienia , na szczęście piękna pogoda! Od razu chce się żyć!
Miłego dnia !!
Iza piękne zdjęcia z mgłą! czad!
Martynka leżak i poduchę !!!
Marcia powodzonka w sprawach urzędowych !
Iza ja nie znam
My dziś od 7 na nogach, też mam dużo spraw do załatwienia , na szczęście piękna pogoda! Od razu chce się żyć!
Miłego dnia !!
Iza piękne zdjęcia z mgłą! czad!
Ostatnia edycja:
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Iza poszukaj na allegro ja znalazłam coś takiego WESOŁE CZAPECZKI-różne rodzaje38-40 cm sesja foto (1499152058) - Aukcje internetowe Allegro
urocze są dla takich maluszków
Martyna już tak niewiele zostało.A zwolnienie lekarskie nic Ci nie da?
Beata zgadzam się
Pogoda poprawia humor
My już po wizycie w banku wszystko na plus.Teraz tylko sprzedać mieszkanie i zaczynamy od początku
Jeszcze dzisiaj muszę na Matarnie jechać,bo wysyłałam tam list polecony i nie dotarł
Martyna już tak niewiele zostało.A zwolnienie lekarskie nic Ci nie da?
Beata zgadzam się
My już po wizycie w banku wszystko na plus.Teraz tylko sprzedać mieszkanie i zaczynamy od początku
Jeszcze dzisiaj muszę na Matarnie jechać,bo wysyłałam tam list polecony i nie dotarł
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Marta - wielkie dzięki :* O coś takiego właśnie mi chodziło! I sa tam też te spódniczki tiulowe, których kiedyś szukałam.
Ostatnia edycja:
mama w boju
jest ich troje :-)
Dziewczyny taką prośbę otrzymałam, może Wy pomożecie :-)
Więc jeśli to mozliwe to bardzo proszę o zmaieszczenie poniższego tekstu w odpowiednim miejscu na Waszym forum.
"Jestem mamą z Krakowa. Jadę z Zosieńką na 6 tygodni do Karwi. Ze względu na silną alergię u Zosi, nie mogę żywić jej warzywami i mięskiem sklepowym, faszerowanym wolę nie wiedzieć czym...
W zwiazku z tym mam prosbę. Czy mogłybyście podać mi adresy sklepów z ekologiczną żywnoscią w okolicy niezbyt dalekiej od Karwi - Trójmiasto, Władysławowo, Rumia, Puck, sama nie wiem gdzie jeszcze. A moze jakieś gospodarstwa ekologiczne znacie, gdzie mogłabym sobie zamówić produkty?
Zależy mi zwłaszcza na mięsku (jagnięcina i królik), warzywach i jabłkach oraz gruszkach konferencjach. I jakimś dobrym chlebku - jakaś piekarnia? Nabiału Zosia nie moze jeść.
Po sprawdzeniu składów w słoiczkach gerbera, bobovity i hippa okazało sie, ze Zosia moze jeść tylko jeden gerbera i jeden hippa, które mają w składzie mięso. A na 6 tygodni mięsa na wyjazd nie przywiozę.
Bardzo proszę o pomoc."
My właśnie zastanawiamy się jaki wypiekacz do chleba kupić, inie mogę się zdwecydować
do tego jeszcze jakiegoś grilla elektrycznego sobie fundniemy:-) Jestem między tym :http://www.euro.com.pl/wypiekacze-chleba/moulinex-baguette-co-ow6000.bhtml a tym: http://www.euro.com.pl/wypiekacze-chleba/moulinex-home-bread-baguette-ow5023.bhtml
Marta: powodzenia w mieszkaniowych roszadach
Więc jeśli to mozliwe to bardzo proszę o zmaieszczenie poniższego tekstu w odpowiednim miejscu na Waszym forum.
"Jestem mamą z Krakowa. Jadę z Zosieńką na 6 tygodni do Karwi. Ze względu na silną alergię u Zosi, nie mogę żywić jej warzywami i mięskiem sklepowym, faszerowanym wolę nie wiedzieć czym...
W zwiazku z tym mam prosbę. Czy mogłybyście podać mi adresy sklepów z ekologiczną żywnoscią w okolicy niezbyt dalekiej od Karwi - Trójmiasto, Władysławowo, Rumia, Puck, sama nie wiem gdzie jeszcze. A moze jakieś gospodarstwa ekologiczne znacie, gdzie mogłabym sobie zamówić produkty?
Zależy mi zwłaszcza na mięsku (jagnięcina i królik), warzywach i jabłkach oraz gruszkach konferencjach. I jakimś dobrym chlebku - jakaś piekarnia? Nabiału Zosia nie moze jeść.
Po sprawdzeniu składów w słoiczkach gerbera, bobovity i hippa okazało sie, ze Zosia moze jeść tylko jeden gerbera i jeden hippa, które mają w składzie mięso. A na 6 tygodni mięsa na wyjazd nie przywiozę.
Bardzo proszę o pomoc."
My właśnie zastanawiamy się jaki wypiekacz do chleba kupić, inie mogę się zdwecydować

Marta: powodzenia w mieszkaniowych roszadach

Ostatnia edycja:
reklama
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Witam wszystkie mamusie z Trójmiasta :-)
jestem na tym wątku pierwszy raz, a sama też mieszkam w Trójmieście, pomyślałam, że fajnie tu poznać jakieś mamuśki z okolic i umówić się kiedyś na spacerek
jestem na tym wątku pierwszy raz, a sama też mieszkam w Trójmieście, pomyślałam, że fajnie tu poznać jakieś mamuśki z okolic i umówić się kiedyś na spacerek

Podziel się: