reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

To kurujcie się :)

My zaraz idziemy na spacer.Może w końcu do przychodni zajdę,bo mnie lekarka powiesi za ten bilans dwulatka :)

reklama
hej laseczki:)
Iza zdrówka dla Pati:)! jakie kupiłaś jej buciki? jakaś fajna firma? ja na bartku sie zawiodłam, oglądałam ostatnio z emka w deichmannie elefanteny i bardzo mi sie spodobały:)
my dzis wstaliśmy o 5:30, ale jakoś nie narzekam, wyspana jestem nawet:) obiad zrobiony, posprzatane, młodzian zasypia, ja zaraz ide się kąpać, a jak wstanie to śmigamy na spacer:)
miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
Hej Kochane :-)

Iza: zdrówka dla Was! No, cóż jasnowidz ze mnie, że hej :-p
Martyna: super fotki wyszły :-)

Będziecie zimę wyganiać? Hmm, no ja się nie załapie, chyba tym razem. No, a ja w końcu zamówiłam ten wypiekacz do chleba i jeszcze urządzenie do robienia i jogurtów i lodów :-) Oj, w domu rozpusta będzie ;-)

Idę porządkować chatę, bo normalnie zagruzowana jest :wściekła/y: Obiad gotowy, więc zabieram się do roboty. Miłego dnia:-)

Marta - miłego spacerku, pozdrówcie od nas słoneczko :D

Madzia - Nie kupuję Patce butów w cenach Bartka, bo noga jej rośnie na potegę i już ma rozmiar jak podolski złodziej :D Kupiłam takie w BOTI :

Cris - chwal się chwal co tam zamierzasz pichcić to jeszcze u Ciebie zamieszkam :p

Iza ja kupiłam na zime, bo Bartek to Bartek i się przeliczyłam. już nie kupie więcej, buty mega sztywne.
a ja moge gdzieś zobaczyc foty martynki:)?
Iza ogladałam wczoraj foty na twoim blogu, mamka matyldy naprawde mega laska :) brzucha prawie wcale jak na 9 miesiac:)

Dzisiaj też na blogu są nowości, zapraszam.

No brzusio mały był ale dzidzia też urodziła się maleńka, i przez cesarkę bo tętno zanikało. Coś tam było nie tak z przepływami i dlatego Matyldzia taka kruszyneczka.

Znalazłam dziś forum o fotografowaniu dzieci, wstyd wielki ale siedzę i czytam jak zaczarowana w koszuli nocnej, bo to taka skarbnica wiedzy że hoho. Mnóstwo pomysłów, inspiracji, ciekawostek, no i przepięknych zdjęć!

Dzisiaj też na blogu są nowości, zapraszam.

No brzusio mały był ale dzidzia też urodziła się maleńka, i przez cesarkę bo tętno zanikało. Coś tam było nie tak z przepływami i dlatego Matyldzia taka kruszyneczka.

Znalazłam dziś forum o fotografowaniu dzieci, wstyd wielki ale siedzę i czytam jak zaczarowana w koszuli nocnej, bo to taka skarbnica wiedzy że hoho. Mnóstwo pomysłów, inspiracji, ciekawostek, no i przepięknych zdjęć!
Boshe widziałam foty....Iza ja chce więcej !!!super codziennie tez tak szperam....i potem siedze i tęsknie i marze ....i ja tez tak chce ......

ja caly czas namawiam szwgierke na wspolna sesje z moim Mackiem, bo jej się kruszyna urodzila dwa miechy temu ....ale zero odzewu...to chyba sama sie zdecyduje ...i Cie wykorzystam , moj bracki jakis taki nie chętny i jak mu ostatnio sugerowałam co ma fotografowac i w jaki sposob marudzil,,grrra takie miałam pomysly na te chrzciny i żałuje , że się tobie nie narzuciłam ...

Martynka super foty!!!!!!!!!!!!!!!:tak:brzusio cudny!!!

Marta po tych fotach Izy przypomiala mi się wspaniala szarlotka i kawa z mlekiem sojowym..ja oszleje tutaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Coś mi do głowy strzeliło i wybrałam się z małą do Gdańska skmką :)

W drodze powrotnej usnęła mi na przystanku autobusowym i ledwo ją doniosłam do domu.Teraz śpi w całym ekwipunku przy otwartym oknie :-)

Ana jak przyjedziesz to się wybierzemy do galerii.Ja odkąd odkryłam jej istnienie to przy pierwszej lepszej okazji tam wpadam :-)

Idę sobie kawe zrobić :)

reklama
Boshe widziałam foty....Iza ja chce więcej !!!super codziennie tez tak szperam....i potem siedze i tęsknie i marze ....i ja tez tak chce ......

ja caly czas namawiam szwgierke na wspolna sesje z moim Mackiem, bo jej się kruszyna urodzila dwa miechy temu ....ale zero odzewu...to chyba sama sie zdecyduje ...i Cie wykorzystam , moj bracki jakis taki nie chętny i jak mu ostatnio sugerowałam co ma fotografowac i w jaki sposob marudzil,,grrra takie miałam pomysly na te chrzciny i żałuje , że się tobie nie narzuciłam ...

Martynka super foty!!!!!!!!!!!!!!!:tak:brzusio cudny!!!

Marta po tych fotach Izy przypomiala mi się wspaniala szarlotka i kawa z mlekiem sojowym..ja oszleje tutaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aneczko kochana, masz talent i dobre oko do fotografii, dużo Ci nie brakuje, uwierz mi :) Jesteś zdolniacha i śliczne zdjęcia robisz swoim synkom.

Po suwaczku widzę, że niebawem do nas wracasz?

Dziękuję Wam kochane za budujące komentarze!

Do góry