reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzięki dziewczyny za pomoc. Ja oczywiście wcześniej szukałam po sieci tej zdrowej żywnosci, ale zależało mi na sprawdzonych sklepach i Waszych opiniach.

mam jeszcze pytanka:
- czy Biopiekarnia to ta, w której sprzedają też gotowe zrobione kanapki ? jest taka naprzeciwko PKP w Gdyni...
- czy Auchan w Rumii jest w tej wielkiej galerii handlowej przy głównej drodze z Władziowa na Gdynię?

Jeszcze raz dzięki za pomoc.

reklama
kora nie wiem czy w tej biopiekarni sprzedają gotowe kanapki,ale jest wielki napis biopiekarnia.Wiem,że sprzedają tam ciasta ciastka chleba kawe,ale kanapek nie widziałam...chociaż dawno tam nie byłam :)

Co do rumii to ten sklep jest w tej galerii PORT RUMIA(przy gównej drodze) na przeciwko kas auchan :)

Dzięki dziewczyny za pomoc. Ja oczywiście wcześniej szukałam po sieci tej zdrowej żywnosci, ale zależało mi na sprawdzonych sklepach i Waszych opiniach.

mam jeszcze pytanka:
- czy Biopiekarnia to ta, w której sprzedają też gotowe zrobione kanapki ? jest taka naprzeciwko PKP w Gdyni...
- czy Auchan w Rumii jest w tej wielkiej galerii handlowej przy głównej drodze z Władziowa na Gdynię?

Jeszcze raz dzięki za pomoc.

no mozna jechać w różny sposób , ale włąsciewie tak z półwyspu na gdynie , tam jest taki zjazd.
a ja sie zastanawiałam jeszcze bo może do Gdyni bedzie ci za daleko to może w rumi są jakieś biopiekarnie jak nie wejherowie....i nie raz w zwyklym mięsnym kupowalam mięso no ale zamrożone , np kumer , no nie pamiętam już nazw

powodzonka!

hej laseczki:)
marta super, że sprawa z mieszkaniem ruszyła:)
martynka trzymaj sie kochana! uwazaj na was. ja przez 3 tygodnie chodziłam z cm rozwarciem w końcu mi wywoływali, więc bądz dobrej myśli.
u nas juz w porządku. w sobote młody zaczął kuleć, okazało się, że miał jakiegos wirusa i rzuciło sie na stawy. biedak. ważne, że juz ok:)
minka, a co z małą, że ma diete?
my po spacerku teraz damiano śpi, idę go przykryć.
miłęgo popołudnia:)!

Hej dziołszki!

Cris jasnowidzu :) Wpadnę kiedyś na chrupiący ciepły jeszcze chlebuś :)

Martynka - tak narzekasz a dzisiaj to myślałam, że mnie nie wypuścisz, tak Ci się fajnie pozowało przed obiektywem hihhi :-D Fajna ta galeria malucha, Pati nie chciała wyjść.

Marta i reszta - to może jutro oceanarium? Co Wy na to? Ana nie martw się, że nie czekam na Ciebie, potem się chętnie wybiorę jeszcze raz :)

Kupiłam dziś Patce wiosenne butki, jeszcze poszukam czapki bo zeszłoroczna na czubek głowy tylko wchodzi ;) No i młoda jakiś katarek załapała, chyba ją podziębiłam bo ciągam ją po dworzu w różnej pogodzie.

Ania :-)

No i słuchy jakieś chodziły o wyganianiu zimy... Jolka, Beata :D

Ja w tą sobotę bawię się na urodzinach szwagra w Kolibie, może dołączycie?

Hello ,
Kurcze ja do oceanarium dziś nie , bo obiecałam mamie,że przyjadę. Jutro mam wolne....Do Koliby niestety nie dołączę.... za to 2 kwietnia realne.

Anja pisałaś kiedyś,że miałaś zielony kolor do pokoju Nadusi, jaki teraz masz - też będziemy mieć flugera i chcę jakąś zieleń(masz nr i kolor może zapisany) ,bo Tymi i tak jest wysokoenergetyczny i kolorowe ściany tylko to potęgują. Potrzebuję coś wyciszającego ale nie mdłego :)

Ostatnia edycja:
reklama
Martusia, Pati mi się rozłożyła... Wczoraj był katar, a dziś doszła temperatura... Siedzimy w domu, a taka piękna pogoda za oknem. No trudno, najważniejsze że w porównaniu z poprzednią zimą w tym roku dzieci prawie wcale mi nie chorowały.

Do góry