reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

nadia juz od roku nie spi, czasmi sie walnie albo zasnie przypadkiem w samochodzie, przez to popoludniami jest wsciekla jak osa ze zmeczenia.

reklama
No to skończył Ci się spokojny czas Melodie, który wspominam z rozrzewnieniem, gdy Pati tylko leżała i nie robiła w domu armagedonu ;) Chociaż dziś i wczoraj mile mnie zaskoczyła bo posprzątała na moją prośbę zabawki.
Aaa i gratulacje z powodu wyprowadzki od teściów! Też u swoich mieszkałam i ta ulga gdy przenosiliśmy się na swoje, małe ciasne ale własne :))

Pati nadal potrzebuje drzemki bo może spać 2-3 h w ciągu dnia i jak nie śpi to widać że zmęczona bardzo. Natomiast jeśli spała w ciągu dnia to potem wieczorem była walka o pójście spać i przespanie nocki, a ja jestem wieczorami padnięta i nie mam sił ani cierpliwości na walkę - więc "wyłączyłam "drzemki ;)

Ja nie moge się doczekać kiedy rozpakuję ostatni karton. Ahh. Rok tutaj to było piekiełko.

Tak narzekałam, że mały nie chce tyłkiem ruszyć jak wszyscy wkoło już raczkują. mam za swoje :-D Oczywiście to miłe jak on zasuwa jak żołnierzyk ale.. nie w trakcie przeprowadzki. Nie potrafię nad nim zapanować. Czekam aż mama przyjedzie mi pomóc trochę wieczorem. Pobawi się z nim a ja dokończę pakowanie.

To jest to. Jak ta mała diablica się wyspała to potem harcowała do 23. :-D

Dominika- co tam u Was? Jak Julianka i jej dieta? Pati w zabawie ciągle mówi "julia, Julia" nawet jak piosenki śpiewa.

A ja siedzę sobie w pracy i klikam :))
Dzięki za pamięć! Uczymy się jeść nowe produkty i próbujemy coś tworzyć z tych co możemy jeść... buzka odrobinę ładniej wyglada, ale to zapewne większa zasługa nowej maści! Rączki też smarujemy ale tam jest gorzej...

nasz dzisiejszy spacer skonczyl sie w salonie samochodowym, dlugo nam zeszlo gabi sie obudzila, nadia zaczela sie denerwowac i wrocilismy do domu.piekne slonce wiec mzoe jeszcze z gabrysia wyjde

Dominika trzymam kciuki ,jeszcze troszku potrwa zanim sie wyeliminuje wszystkie alergeny z organizmu

u mnie tez słonko super pogoda , 2 godziny na dworzu , w końcu Czarek mógł skorzystać z placu zabaw na terenie przedszkola , bo tak nie mozna wejść a tu innego nie ma...

ja dziisaj samotny wieczór mam ....mężus ma męski dzien , wieczorem jakaś walka i browaryyy...."(

Marta , Emka to cudo to zwykla drożdżówka , z owocami leśnymi , dzisiaj z jagodami i kruszonka ..mniam

Hej. Ja dzisiaj po szkole, jeszcze jutro i za tydzien znowu, wszystko mnie boli, nie wiem co ze soba zrobic... Tak mnie dziwnie w pochwie pulsuje i nie wiem o co chodzi... A w tej głupiej szkole musze jakos wysiedziec bo musze miec 50 % obecnosci... Paranoja...

Witamy się niedzielnie :)

Na koncercie było superrrrr :) Ludzi sporo trochę postaliśmy do kasy żeby wymienić bilety,ale warto było :))

Po koncercie pojechaliśmy do Tesco na zakupy i już więcej nie zrobię tam zakupów.Były czynne tylko kasy samoobsługowe i gdyby nie stojąca i wkurzająca obok baba która stała i się gapiła co jak skanujemy i non stop coś komentowała to byłoby ok,ale w tesco wolą zapłacić kobiecie żeby stała i patrzyła jak klienci sami się obsługują niż posadzić kogoś na kasie :((

Zaraz zabiram się za robienie śniadanie do kościoła i muszę się zabrać za wiosenne porządki.

Miłego dnia

Wiesz Marcia tną koszty, ja często robię w nocy zakupy u siebie w Tesco ale kasy działają normalnie. Często w Auchan robiłam na samoobsługowej ale było wszystko ok. Skąd takie poruszenie u Ciebie?

reklama
Tną nie tną uważam,że jedna kasa normalna powinna być otwarta.
Po prostu nie podoba mi się stojąca za mną Pani z obsługi i co zeskanowaliśmy jakiś artykuł to zaraz komentarz.Problemów z obsługą nie mieliśmy,bo wszystko normalnie się skanowało, z zapłatą też nie no i za pakowaniem też nie więc nie rozumiem po co te komentarze.No,ale nie ważne każdy kupuje co chce gdzie chce i u kogo chce :)

Jadę po chlebek do piekarni,bo nie ustawiłam wczoraj maszyny do wypiekania :)

Do góry