reklama
No to skończył Ci się spokojny czas Melodie, który wspominam z rozrzewnieniem, gdy Pati tylko leżała i nie robiła w domu armagedonuChociaż dziś i wczoraj mile mnie zaskoczyła bo posprzątała na moją prośbę zabawki.
Aaa i gratulacje z powodu wyprowadzki od teściów! Też u swoich mieszkałam i ta ulga gdy przenosiliśmy się na swoje, małe ciasne ale własne)
Pati nadal potrzebuje drzemki bo może spać 2-3 h w ciągu dnia i jak nie śpi to widać że zmęczona bardzo. Natomiast jeśli spała w ciągu dnia to potem wieczorem była walka o pójście spać i przespanie nocki, a ja jestem wieczorami padnięta i nie mam sił ani cierpliwości na walkę - więc "wyłączyłam "drzemki![]()
Ja nie moge się doczekać kiedy rozpakuję ostatni karton. Ahh. Rok tutaj to było piekiełko.
Tak narzekałam, że mały nie chce tyłkiem ruszyć jak wszyscy wkoło już raczkują. mam za swoje

To jest to. Jak ta mała diablica się wyspała to potem harcowała do 23.

minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
Dzięki za pamięć! Uczymy się jeść nowe produkty i próbujemy coś tworzyć z tych co możemy jeść... buzka odrobinę ładniej wyglada, ale to zapewne większa zasługa nowej maści! Rączki też smarujemy ale tam jest gorzej...Dominika- co tam u Was? Jak Julianka i jej dieta? Pati w zabawie ciągle mówi "julia, Julia" nawet jak piosenki śpiewa.
A ja siedzę sobie w pracy i klikam)
Dominika trzymam kciuki ,jeszcze troszku potrwa zanim sie wyeliminuje wszystkie alergeny z organizmu
u mnie tez słonko super pogoda , 2 godziny na dworzu , w końcu Czarek mógł skorzystać z placu zabaw na terenie przedszkola , bo tak nie mozna wejść a tu innego nie ma...
ja dziisaj samotny wieczór mam ....mężus ma męski dzien , wieczorem jakaś walka i browaryyy...."(
Marta , Emka to cudo to zwykla drożdżówka , z owocami leśnymi , dzisiaj z jagodami i kruszonka ..mniam
u mnie tez słonko super pogoda , 2 godziny na dworzu , w końcu Czarek mógł skorzystać z placu zabaw na terenie przedszkola , bo tak nie mozna wejść a tu innego nie ma...
ja dziisaj samotny wieczór mam ....mężus ma męski dzien , wieczorem jakaś walka i browaryyy...."(
Marta , Emka to cudo to zwykla drożdżówka , z owocami leśnymi , dzisiaj z jagodami i kruszonka ..mniam
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Hej. Ja dzisiaj po szkole, jeszcze jutro i za tydzien znowu, wszystko mnie boli, nie wiem co ze soba zrobic... Tak mnie dziwnie w pochwie pulsuje i nie wiem o co chodzi... A w tej głupiej szkole musze jakos wysiedziec bo musze miec 50 % obecnosci... Paranoja...
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Witamy się niedzielnie 
Na koncercie było superrrrr
Ludzi sporo trochę postaliśmy do kasy żeby wymienić bilety,ale warto było
)
Po koncercie pojechaliśmy do Tesco na zakupy i już więcej nie zrobię tam zakupów.Były czynne tylko kasy samoobsługowe i gdyby nie stojąca i wkurzająca obok baba która stała i się gapiła co jak skanujemy i non stop coś komentowała to byłoby ok,ale w tesco wolą zapłacić kobiecie żeby stała i patrzyła jak klienci sami się obsługują niż posadzić kogoś na kasie
(
Zaraz zabiram się za robienie śniadanie do kościoła i muszę się zabrać za wiosenne porządki.
Miłego dnia
Na koncercie było superrrrr
Po koncercie pojechaliśmy do Tesco na zakupy i już więcej nie zrobię tam zakupów.Były czynne tylko kasy samoobsługowe i gdyby nie stojąca i wkurzająca obok baba która stała i się gapiła co jak skanujemy i non stop coś komentowała to byłoby ok,ale w tesco wolą zapłacić kobiecie żeby stała i patrzyła jak klienci sami się obsługują niż posadzić kogoś na kasie
Zaraz zabiram się za robienie śniadanie do kościoła i muszę się zabrać za wiosenne porządki.
Miłego dnia
reklama
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Tną nie tną uważam,że jedna kasa normalna powinna być otwarta.
Po prostu nie podoba mi się stojąca za mną Pani z obsługi i co zeskanowaliśmy jakiś artykuł to zaraz komentarz.Problemów z obsługą nie mieliśmy,bo wszystko normalnie się skanowało, z zapłatą też nie no i za pakowaniem też nie więc nie rozumiem po co te komentarze.No,ale nie ważne każdy kupuje co chce gdzie chce i u kogo chce
Jadę po chlebek do piekarni,bo nie ustawiłam wczoraj maszyny do wypiekania
Po prostu nie podoba mi się stojąca za mną Pani z obsługi i co zeskanowaliśmy jakiś artykuł to zaraz komentarz.Problemów z obsługą nie mieliśmy,bo wszystko normalnie się skanowało, z zapłatą też nie no i za pakowaniem też nie więc nie rozumiem po co te komentarze.No,ale nie ważne każdy kupuje co chce gdzie chce i u kogo chce
Jadę po chlebek do piekarni,bo nie ustawiłam wczoraj maszyny do wypiekania
Podziel się: