reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłopociki

Jestem za podejsciem do najblizszego lekarza, tak kontrolnie zeby zrobic USG no i dla wlasnego spokoju, ale wydaje mi ze skoro mala sie rusza to wcale jej to uderzenie nie zmartwilo a te wszystkie "flaczki " w brzuszku zamortyzowaly sile uderzenia ;) Nie martw sie , wierze ze to nic powaznego :)

reklama
Ja tez naleze do przezornych i zadzwonilabym do lekarza a on pewnie powie zebys podjechala do szpitala na badanie i USG.
Trzymaj sie cieplo, lepiej zadzwonic, na panikare nie wyjdziesz, o to sie nie martw!!!
Powodzenia AniuS:))))) Tez wierze ze to nic powaznego ale warto spradzic niz sie denerwowac caly weekend.

dziewczyny w poniedzialek klada mnie do szpitala :-[
Niestety moja mala cos nie chce rosnac proporcjonalanie. glowka i udko wskazuja 34 tydzien a brzuszek tylko 30... to juz duza rozbieznosc. lekarz dwa razy mierzyl glowke- ten sam wynik i az w trzech ujeciach brzuszek i za kazdym razem 30. no i kazal zglosic sie do szpitala od poniedzialku na kroplowki na 10 dni. buuuuuuuuuuu
Nie jestem na to przygotowana. polowa rzeczy nie kupiona dla malucha, wozka nie ma jeszcze kupionego, no i meble maja byc w poniedzialek ale trzeba je skrecic, to samo lozeczko. no poprostu dopiero od 2 dni mam wolne i mialam sie zabrac za koncowe porzadki i "dożynki" a tu szpital. pomijajac fakt ze NIGDY w szpitalu nie lezalam ani nawet szytego nic nie mialam to jak tu byc gotowym na cos takiego :(

Marzenko nie smuć się! Tak bedzie najlepiej dla Twojego Maluszka i na pewno ten czas w szpitalu szybko Ci minie. Trzymam mocno kciuki!!!

Marzena - trzymaj się, z zakupami i przygotowaniami jakoś sobie poradzisz z pomocą bliskich - na razie najwazniejsze aby mała była zdrowa, to co jej najbardziej będzie potrzebne od razu po porodzie to mamusia, reszte dokupi się z czasem :)

Marzenko nie martw się. Pomyśl że to wszystko dla dobra maleństwa. A tak na pocieszenie to ja mój pobyt na patologii wspominam bardzo miło. Więc uszy do góry i nie smutaj ;)

MARZENKO POMYŚL ,ŻE ROBISZ TO WSZYSTKO DLA SWOJEGO MALEŃSTWA...wiesz mi to dodaje sił przed każdą pełną bólu rehabilitacją i każdym dniem kiedy to nie potrafie sobię z jakąś domową czynnością poradzić...nawet z zapięciem córci kurteczki to tłumaczę sobię,że wszystko później dojdzie do normy i że to wiecznie nie będzie trwało....a dzidzia jest przecież najważniejasza...rozumiem Twoje obawy ale już wkrótce zobaczysz ile radości da Ci widok swojego Szkrabka....uśmiechnij się i głowa do góry!!!

Marzenko głowa do góry- nie ma co się smucic, dobrze, że masz lekarza, który tak chce zadbać o Twojego maluszka i o Ciebie! A przynajmniej będziesz już zahartowana klimatem szpitalem do porodu:)))) Trzymamy kciukasy bardzo mocno za Was.

Marzenko - trzymaj sie cieplo:)))))))Moze nie bedziesz musiala dlugo pobyc w szpitalu...:))))

reklama
Bądź dzielna, Marzenko!! Wszystko na pewno będzie dobrze! My tu trzymamy za Ciebie i Szkraba kciukasy i czekamy na wieści!!

Do góry