reklama
Marzenko - odpędz wszelkie smutek i delektuj tym, ze bedą się Wami opiekować - myśl pozytywnie..a tym samym równiez dzidzia Twoja bedzie weselsza..i wszytko bedzie na pewno OK a zakupami to sie nie przejmuj- od czego ma sie rodzinkę?
Dziś byłam u ginekologa i ... koniec pracy! Dostałam zwolnienie. Okazało sie, że szyjka skraca się i główka jest bardzo nisko. Pani doktor nakazała prowadzić sanatoryjny tryb zycia :laugh: :laugh: :laugh: Poza tym zapisała nospę i magnez.
Wg ostatniego USG termin porodu wychodził o 2 tygodnie wczesniej i bardzo mozliwe, że tak będzie... Te wszystkie wiadomości od razu podniosły mi cisnienie ;D
Wg ostatniego USG termin porodu wychodził o 2 tygodnie wczesniej i bardzo mozliwe, że tak będzie... Te wszystkie wiadomości od razu podniosły mi cisnienie ;D
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
A ja Kasiu chcialam tak szybko urodzic , czuje jednak ze bede na szarym koncu. Po ostatniej wizycie Gąciarz powiedział że szyjka skrocona ale mocno sie trzyma i dopadly mnie czarne mysli ze na swoim suwaczku zobacze np 40 tydzien i 4 dzien (((((((((((( A ja chce urodzic w maju .
Nemezis
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Zamartwiam się ostatnio swoim wyglądem. Został jeszcze ponad miesiąc a ja już przytyłam 17 kg! Do tego mam OKROPNY celulit na udach. A same uda... koszmar! Mam nadzieję że to woda mi się zatrzymuje w organizmie Błagam pocieszcie mi że to zlezie po porodzie, bo koleżanki z grupy radzą mi się przyzwyczaić, bo zlezie ale po śmierci...
Zamartwiam się ostatnio swoim wyglądem. Został jeszcze ponad miesiąc a ja już przytyłam 17 kg! Do tego mam OKROPNY celulit na udach. A same uda... koszmar! Mam nadzieję że to woda mi się zatrzymuje w organizmie Błagam pocieszcie mi że to zlezie po porodzie, bo koleżanki z grupy radzą mi się przyzwyczaić, bo zlezie ale po śmierci...
Nemezis z doświadczenia mogę Ci powiedzieć,że ja po Marcie mam pamiątkę w postaci nie za dużych co prawda ale pozostały rozstępy na plecach w okolicy nerek i niestety smarowałam się super kremami i nie pomogło musimy to zaakceptować i pokochać się takimi jakimi jesteśmy....nosimy w sobie nowe życie i to jest przecież najważniejsze..a wszystkie niedogodności w ciąży i po nie są tak naprawdę ważne..ważne jet zdrowie naszych Maleństw.....a więc nie zamartwiaj się....buziaczek ...
Nemezis - nie martw sie, kilogramki to zrzucisz juz w szpitalu a reszte jak bedziesz karmila i zajmowala sie dzieckiem)) Zobaczysz, pozniej jakas gimnastyka i szybko wrocisz do formy
A odnosnie cellulitu - ja mam taka szczotke z wypustkami do masazu , teraz sie nie masuje ale po ciazy zaczne, jest super, poprawia krazenie...
plus jakis krem i gimnastyka i tez cellulit zejdzie raz dwa...a do tego jak bedziesz pila duzo wody mineralnej przy karmieniu to jeszcze szybciej))
Glowa do gory, wszystko jest do zrobienia)) Czas i wytrwalosc.....
A odnosnie cellulitu - ja mam taka szczotke z wypustkami do masazu , teraz sie nie masuje ale po ciazy zaczne, jest super, poprawia krazenie...
plus jakis krem i gimnastyka i tez cellulit zejdzie raz dwa...a do tego jak bedziesz pila duzo wody mineralnej przy karmieniu to jeszcze szybciej))
Glowa do gory, wszystko jest do zrobienia)) Czas i wytrwalosc.....
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Od wczorajszego wieczora mam strasznie twardy brzuch, ani siedzieć, ani spać, ani chodzić- brzuch jest taki jakby maksymalnie napompowana piłka, nawet paluszka nie da się wbić w niego nic, a nic! I juz kompletnie nie wiem co zrobić, aby znormalniał. G;laszcze i głaszcze i nic
reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Ell jak brzuszek jest twardy to nie można go głaskać, bo to jeszcze podobno nasila ten stan. Tak mówiły położne jak leżałam na patologii.
A na twardnienie najlepszy lest magnez i no-spa, a jak nie pomoże to lepiej skonsultować z ginem.
A na twardnienie najlepszy lest magnez i no-spa, a jak nie pomoże to lepiej skonsultować z ginem.