reklama
Olimpia_77
Początkująca w BB
To malutko przytyłaś ;-))) u mnie 8,5 kg na plusie od początku, także myślę, ze jak narazie to nie jest źle:-)
akozka
Misia Kosia 3.12.09
Muszę się pochwalić i mam nadzieję, że Wy zrozumiecie moją radość. Dziś na basenie "dorwałam" wreszcie wagę. W domu nie mam, bo się za bardzo stresuję jak na nią wchodzę ;-) A położna wiecznie zapomina mnie zważyć albo pyta czy wiem ile ważę i co powiem to wpisuje . Tak więc dziś miałam okazję się zważyć wreszcie i po przeczekaniu inwazji nastolatek o wadze 30-39 kg doczekałam się na swoją kolej. Okazuje się, że od początku ciąży przytyłam 350 gram! I tak, wiem, to brzmi strasznie... ale przy moich 97 kg to jest sukces! Startowałam z 97,40 (w Polsce mnie zważyła, więc wiem ;-)), potem zjechałam do 91 z haczkiem, a dziś 97,75! Chyba uda mi się wypełnić obietnicę złożoną polskiej gince, żeby nie przekroczyć 107 kg
Tylko nie mówcie mi, że głodzę Małą, że powinnam więcej o siebie dbać i tyć czy inne takie, bo już mi Mama dziś zrobiła pranie mózgu... Proszę, ucieszcie się razem ze mną :-) I trzymajcie kciuki, żeby mi się udało nie przekroczyć 107...
Tylko nie mówcie mi, że głodzę Małą, że powinnam więcej o siebie dbać i tyć czy inne takie, bo już mi Mama dziś zrobiła pranie mózgu... Proszę, ucieszcie się razem ze mną :-) I trzymajcie kciuki, żeby mi się udało nie przekroczyć 107...
Chérie
Mama Danielka
Muszę się pochwalić i mam nadzieję, że Wy zrozumiecie moją radość. Dziś na basenie "dorwałam" wreszcie wagę. W domu nie mam, bo się za bardzo stresuję jak na nią wchodzę ;-) A położna wiecznie zapomina mnie zważyć albo pyta czy wiem ile ważę i co powiem to wpisuje . Tak więc dziś miałam okazję się zważyć wreszcie i po przeczekaniu inwazji nastolatek o wadze 30-39 kg doczekałam się na swoją kolej. Okazuje się, że od początku ciąży przytyłam 350 gram! I tak, wiem, to brzmi strasznie... ale przy moich 97 kg to jest sukces! Startowałam z 97,40 (w Polsce mnie zważyła, więc wiem ;-)), potem zjechałam do 91 z haczkiem, a dziś 97,75! Chyba uda mi się wypełnić obietnicę złożoną polskiej gince, żeby nie przekroczyć 107 kg
skoro Malutka się dobrze rozwija, to chyba nie ma powodów do zmartwień, prawda?
Ja sie przekonam ile waze w srode . Pewnie sie mi zas przytyło ,no moja wage nie staje - jestem obrazona !
akozka - mama mija jak ja bym chciala tak przytyc ahhahaha !!! Jezeli malutka rosnie i dobrze sie rozwija a lekarz nie widzi przeciwskazan do twojen wagi to sie ciesz Niebedziesz miala czego zrzucac po porodzie w przeciwiestwie do mnie
akozka - mama mija jak ja bym chciala tak przytyc ahhahaha !!! Jezeli malutka rosnie i dobrze sie rozwija a lekarz nie widzi przeciwskazan do twojen wagi to sie ciesz Niebedziesz miala czego zrzucac po porodzie w przeciwiestwie do mnie
aga6671
Mama Hani i Tomka
Akożka ja bym się nie przejmowała gadaniem mamy!
Dzidzia zdrowa a jeżeli tyle schudłaś na początku to chyba liczy się każdy potem przybrany kg!!!:-):-):-)
A jak jeszcze zalecenie od gina żeby nie przekroczyć wagi....ja bym była z siebie dumna!
Ja mam 5,6 kg na plusie:-):-):-)
I mam nadzieję że dużo więcej nie będzie! Do 10 kg zniosę;-)
Dzidzia zdrowa a jeżeli tyle schudłaś na początku to chyba liczy się każdy potem przybrany kg!!!:-):-):-)
A jak jeszcze zalecenie od gina żeby nie przekroczyć wagi....ja bym była z siebie dumna!
Ja mam 5,6 kg na plusie:-):-):-)
I mam nadzieję że dużo więcej nie będzie! Do 10 kg zniosę;-)
akozka gdzieś czytałam, że właśnie troszkę tęższe dziewczyny nie powinny przybrać w ciąży zbyt dużo, więc oczywiście cieszymy się razem z Tobą. A Misia zdrowiutka i to najważniejsze.
Ja przytyłam od początku 10kg i ciekawa jestem ile w sumie tych kg u mnie będzie.
Ja przytyłam od początku 10kg i ciekawa jestem ile w sumie tych kg u mnie będzie.
akozka
Misia Kosia 3.12.09
Dzięki dziewczyny! Wiedziałam, że na Was mogę liczyć :-)
A w ramach szalńczej radości objadłam się dzi s dwoma hamburgerami własnej (tzn. Marcinowej ;-)) roboty i szklanką Coli. Co prawda cukier podskoczył mocno, ale jaka przyjemność w jedzeniu! I znowu wracamy w ryzy i uważamy co jemy, żeby nie tyć Jeszcze tylko 81 dni, więc damy radę
A w ramach szalńczej radości objadłam się dzi s dwoma hamburgerami własnej (tzn. Marcinowej ;-)) roboty i szklanką Coli. Co prawda cukier podskoczył mocno, ale jaka przyjemność w jedzeniu! I znowu wracamy w ryzy i uważamy co jemy, żeby nie tyć Jeszcze tylko 81 dni, więc damy radę
Akozka to bardzo dobrze ze przytylas tylko tyle, a mama sie nie przejmuj bo najwyrazniej nie wie ze im wyzsze BMI tym mniej powinno sie przytyc. A na Twoja mala na pewno nie ma to niekorzystnego wplywu, takze nic tylko sie cieszycMuszę się pochwalić i mam nadzieję, że Wy zrozumiecie moją radość. Dziś na basenie "dorwałam" wreszcie wagę. W domu nie mam, bo się za bardzo stresuję jak na nią wchodzę ;-) A położna wiecznie zapomina mnie zważyć albo pyta czy wiem ile ważę i co powiem to wpisuje . Tak więc dziś miałam okazję się zważyć wreszcie i po przeczekaniu inwazji nastolatek o wadze 30-39 kg doczekałam się na swoją kolej. Okazuje się, że od początku ciąży przytyłam 350 gram! I tak, wiem, to brzmi strasznie... ale przy moich 97 kg to jest sukces! Startowałam z 97,40 (w Polsce mnie zważyła, więc wiem ;-)), potem zjechałam do 91 z haczkiem, a dziś 97,75! Chyba uda mi się wypełnić obietnicę złożoną polskiej gince, żeby nie przekroczyć 107 kg
reklama
akozka
Misia Kosia 3.12.09
No przy moim BMI to już ciężko o wyższe Cieszę się bardzo :-) Marcin zarządził z powodu radości (i z powodu 200 dni ciąży ;-)) dzień z ciastem, więc czas się zabrać za robienie panna cotty Oj będzie szło w dupcię jak nic... Ale raz nie zawsze