reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kilogramy ...

A ja mam już 9 na +. I 23 tydzień. Chyba sporo mi się przytyje w tej ciąży. No ale mam nadzieję że jakoś uda się to zgubić. Na razie się nie przejmuje, lekarz na mnie nie krzyczy więc jest ok. Chociaż początkowo to mnie te kilogramy dobijały

reklama
ja Wam tego zazdroszczę.. bo pewnie zacznę nagle tyć.. i sie mi zrobią rozstępy giganty.. pruboje jakos nadrabiacc i jem 5 razy dziennie .. w mniejszych porcjach..bo za duzo nie umiem.. w ogole po tej glodówce to wcale bym nie musiała jeść.. ;|

ja się dowiem we wtorek ile mam na plusie, obstawiam że doszło z 2 kg, czyli 4,5 kg w 25 tyg... (wg mojej łazienkowej wagi)

Po długiej nieobecności i mi w końcu przybyło :tak: 3kg od początku :-) no i w końcu mam brzuszek :-)...choć wszyscy myslą,że to 3-4miesiąc:-D ALE W KONCU JEST :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry