reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kilogramy ...

Ja z początku nie przybierałam na wadze... wręcz odwrotnie nawet 4 kg schudłam bo mdłości i wszystko co z tym zwiazane to sprawilo. Ale od 5 miesiaca zaczelam tak tyc choć jem nie wiele (mniej niz przed ciaza) ale za to zdrowsze jedzenie a już w żadne ciuszki sprzed ciazy się nie mieszczę;( zaczynałam majac 65kg a już mam 82:(:(:( jestem ciekawa czy uda mi się to wszystko zgubić. 17 kg to chyba duzo????

reklama
ja aktualnej wagi dowiem się jutro (wizyta u ginki). Mam nadzieje, że nie będzie za dużo, bo znowu mi się od niej oberwie

Ja z początku nie przybierałam na wadze... wręcz odwrotnie nawet 4 kg schudłam bo mdłości i wszystko co z tym zwiazane to sprawilo. Ale od 5 miesiaca zaczelam tak tyc choć jem nie wiele (mniej niz przed ciaza) ale za to zdrowsze jedzenie a już w żadne ciuszki sprzed ciazy się nie mieszczę;( zaczynałam majac 65kg a już mam 82:(:(:( jestem ciekawa czy uda mi się to wszystko zgubić. 17 kg to chyba duzo????
Łoł. Jak dla mnie dużo. Ale cóż, wszystko waży, a skoro nie jesz za dużo a zdrowe rzeczy to sama nie doprowadzasz do tego stanu.

Zazdroszczę tym mamom co przytyły max 10 kg. Ja się czuje teraz jak pulpet:)Liczę że szybko to zgubię i znów wróce do swojej wagi.

NO i sie stało ...! Nastepne 5 kg wiecej :zawstydzona/y:. Mam za swoje jak sie zre bez opamietania to tak jest !
15 kg na + SUPER :eek:
start od 50 kg ,dzis zobaczylam o zgrozo 65 kg na wadze :sorry:

Ale co tam ! jeszcze tylko 2 mieisace ahahhahahaha :-D

reklama
NO i sie stało ...! Nastepne 5 kg wiecej :zawstydzona/y:. Mam za swoje jak sie zre bez opamietania to tak jest !
15 kg na + SUPER :eek:
start od 50 kg ,dzis zobaczylam o zgrozo 65 kg na wadze :sorry:

Ale co tam ! jeszcze tylko 2 mieisace ahahhahahaha :-D
wiesz co ja tez sie boje stawac na tej wadze u gina, bo zawsze jak mysle ze malo przytylam to jest 1kg/ tydzien. Choc mowie dzsiaj do mojego B ze nie jem przeciez duzo haha a on mowi ze nie je duzo, ale malo i bardzo czesto, ze ciagle cos jem, i ze przed chwila zjadlam kilogram sliwek. A ja wczoraj przez caly dzien zjadlam:
- salatke z pomidorem, cebulka, rzodkiewka i smietana + 2 kromki chleba
- serek waniliowy + 1 kromka chleba
- 4 knedle
- no i troche tych sliwek ;)

Do góry