reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilogramy ...

U mnie
waga wyjściowa: 48 kg
12 tydz: 47,5 kg
16 tydz.: 47,6 kg
20 tydz.:49,5kg
24 tydz: 53 kg
Akasiam ja mam na plusie prawie 6kg i moja ginka tylko się z tego cieszy:) Osobiście wcale nie uważam, żebyś dużo przytyła. Ja przez ostatni miesiąc przytyłam prawie 4kg.

reklama
A ja właśnie sobie porównałam moje kilogramy z tymi z poprzedniej ciąży! I wyszła mi że startowałam tak samo ale np. w 23 tyg poprzedniej ciąży ważyłam już 69!!!! A terez 67,8! A potem już średnio 1,5 kg na miesiąc! Oby tak było tym razem też:-)

U mnie
waga wyjściowa: 48 kg
12 tydz: 47,5 kg
16 tydz.: 47,6 kg
20 tydz.:49,5kg
24 tydz: 53 kg
Akasiam ja mam na plusie prawie 6kg i moja ginka tylko się z tego cieszy:) Osobiście wcale nie uważam, żebyś dużo przytyła. Ja przez ostatni miesiąc przytyłam prawie 4kg.

Widzę, że Ty podobnej wagi jak ja : )

waga wyjściowa: 47 kg:confused:
8/9 tydz: 48 kg
13 tydz: 51,9 kg
16 tydz: 52,2 kg
20 tydz: 55,5 kg:confused:

9,5 do przodu :)))

a ja się cieszę, że moja waga wreszcie ruszyła, a nie cofnęła się jak zwykle. koniec piątego miesiąca i 3 kg do przodu.

ja ruszyłam dokładnie 2,5kg... z czego od ostatniej wizyty w 14 tygodniu do dziś.. tzn wczoraj .. ;D 2,5 kg ;D a już się martwiłam że nie ruszę.. ;)
a tatuś.. od początku ciąży 4kg na plusie ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja już 3 raz przełożyłam wizytę u gina.
Bo się mu boję pokazać. Na razie nie chudnę więc jest oki.
Tylko od ostatniej wizyty i tak będzie z 2 mniej.
Mialam być za miesiąc, a w piątek mija 6 tygodni.
Niech się dzieje wola nieba w czwartek już pujdę :tak:

Ja już 3 raz przełożyłam wizytę u gina.
Bo się mu boję pokazać. Na razie nie chudnę więc jest oki.
Tylko od ostatniej wizyty i tak będzie z 2 mniej.
Mialam być za miesiąc, a w piątek mija 6 tygodni.
Niech się dzieje wola nieba w czwartek już pujdę :tak:

hehe, podeśle Ci sąsiada z wiartarką :-D

reklama
Do góry