mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no to ja od poprzedniej wizyty +1,5 kg ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw się, miałam to samo, przerażona pojechałam we wtorek na wizytę- myślałam że 9 kg na plusie mam. A tu niespodzianka- okazało się że waga jest jednak zepsuta;-) Mam 5,5 kg do przodu od początku ciąży, a od ostatniej wizyty 1.07 tylko 0,5kg. No ale piersi to mam zabójcze. Zawsze miałam duże ale 70 k to już przesada. Chociaż mężowi się podobaja.... Aha, no i mam 168 cm wrostuA ja mam nadzieje ze moja waga cos szwankuje !!! Bo jezeli nie to bedzie 10 kg na plusie !!!! Moj maz mowi do mnie " moje kochane słoniatko " Położna powiedziała ze poszło w piersi i w brzuszek wiec nie mam sie czym martwic. .Zobaczymy w poniedziałek na wizycie u gina ,co jego waga wskarze ahhahah ,najgorsze ze jaos mnie na pocztaku do słodkiego nie ciagneło ...a teraz ?? matko ciagle bym cos słodkiego jadła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MaGDAS JA 5 KG PRZYTULIŁAM TERAZ - TO DOPIERO WYCZYN !hej. Ja trochę się przestraszyłam moich kilogramów... :-( Co o tym myślicie?
20 maja - 61,4kg
17.06 - 63,4kg
14.07 - 64,9kg
11.08 - 68,7kg!!!
W miesiąc prawie 4 kilo?? Czy to nie za dużo?
Dowiedziałam się też wczoraj, że nasz synek jest trochę za duży (23,5cm) i gin przesunął termin z 15 na 9 grudnia..