no to faktycznie zaszalałyście z tymi kg I jak tu napisać że się ma juz prawie 20 kg na plusie przy waszych rezultatach...
Zawsze mozesz zapomniec dopisac 0 po 2, lub je po prostu zgubic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to faktycznie zaszalałyście z tymi kg I jak tu napisać że się ma juz prawie 20 kg na plusie przy waszych rezultatach...
to mój rezultat plasuje się przy Twoim Z córą przytyłam 24 i w ogóle nie przejmowałam się dodatkowymi kg póki z małą było ok, a teraz jakoś bardziej się martwięno to faktycznie zaszalałyście z tymi kg I jak tu napisać że się ma juz prawie 20 kg na plusie przy waszych rezultatach...
ja mam też 13 na + także te 20 to spokojnie osiągnę (tyle co z Wiktorem)....a miało byc tak pięknie..... (moja wizją było w 12 się zamknąć) :/