reklama
U mnie tez 7 na przodzie dalej... mam 173 cm, a waga 71-72 obecnie...
Jeszcze 4 kg minimum chce zrzucic, ale wolno teraz idzie, bo za duzo ciastek wcinam... I nie moge jeszcze cwiczyc, ani basen, ani nic przez te cholerne szwy...
Jeszcze 4 kg minimum chce zrzucic, ale wolno teraz idzie, bo za duzo ciastek wcinam... I nie moge jeszcze cwiczyc, ani basen, ani nic przez te cholerne szwy...
K
kerry1
Gość
U mnie ruszyło pół kilo w ciągu dwóch tygodni a naprawdę objadałam się u rodziców. Więc teraz jak wróciłam do rodziców mam nadzieję na więcej. Na razie jest 59,3-59,5 ma być 57 maks 56.
jo-anna-on
Pindory i godody
Dotkass jak idzie Ci zrzucanie kilogramów na Wii?
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Powolutku, bo jakoś tak ostatnio mało czasu, coś zawsze wypadło, coś "ważniejszego", ale dam radę, przynajmniej przyjemnie :-);-)
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
U mnie tez 7 na przodzie dalej... mam 173 cm, a waga 71-72 obecnie...
Jeszcze 4 kg minimum chce zrzucic, ale wolno teraz idzie, bo za duzo ciastek wcinam...
u mnie podobnie... 172cm wzrostu, a ważę 72kg
przed ciążą ważyłam 65kg
niestety tak jak Łania mam słabość do słodyczy i odkąd w naszym domu zagościła czekolada, to niestety nie umiem się opanować
jednak biorąc pod uwagę fakt, że przy Szymonie mam masę ruchu, to może nie będzie tak źle
M
madamagda
Gość
Oj ja też wcinam słodkości na umór, ale jakimś cudem, chyba dlatego że karmię i łażę z Hanią po schodach w tą i spowrotem udaje mi się zrzucać kolejne kg.
Muszę zrobić sobie jakąś rezerwę bo jak zacznę brać hormony napewno waga podskoczy o 2-3 kg.
Muszę zrobić sobie jakąś rezerwę bo jak zacznę brać hormony napewno waga podskoczy o 2-3 kg.
reklama